Προς το περιεχόμενο

Αγροτική Τράπεζα - Απορία

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δημόσιο κατέχει προς το παρόν αρκετά εκατομμύρια μετοχές της Αγροτικής Τράπεζας, που αντιστοιχούν στο 77,31% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Για ποιο λόγο ένας τραπεζικός μιας δημόσιας τράπεζας ο οποίος αποφασίζει να φύγει με σύνταξη, έχει το δικαίωμα να διορίσει αυτόματα πχ. ένα παιδί του στην τράπεζα;

• Moderators
Δημοσ.

Όπως κι εσύ αν είχες μαγαζί θα μπορούσες να το αφήσεις στο παιδί σου, έτσι κι αυτός διορίζει το παιδί του στο μαγαζάκι του.

oh, wait--

something doesn't feel right here...

Δημοσ.

Δε νομιζω να ισχυει αυτο. Εχεις καποιο λινκ που το λέει? Το λεω γιατι εχω γνωστο που ο παππούς του πήρε συνταξη απο ΑΤΕ και φυσικα δεν διορισε κανενα παιδι του.

Δημοσ.

Οι τράπεζες κάνουν εθελούσιες εξόδους για όσους είναι κοντά στην σύνταξη.και σου λένε πάρε λεφτά και δρόμο να μην σε πληρώνω και να κάθεσαι ή αντί για λεφτά βάλε ένα παιδί, το οποίο θα έχει και όρεξη για δουλειά.

Δημοσ.

Εάν πεθάνει ένας υπάλληλος πριν πάρει σύνταξη ( ενώ είναι ακόμα σε υπηρεσία ) υπάρχει το δικαίωμα να προσληφθεί ένα παιδί του. Νομίζω ότι το παιδί πρέπει να είναι μέχρι κάποιας ηλικίας, δε το θυμάμαι σίγουρα. Aυτό ξέρω για Εθνική, δε ξέρω για ΑΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...