Προς το περιεχόμενο

Ghost Pirates of Vooju island

christos_75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νέο project της Autumn Moon Games και του Bill Tiller επιτέλους αποκαλύπτεται! Ο Bill Tiller πάντα ήθελε να κάνει ένα δικό του παιχνίδι με πειρατές και τώρα ήρθε η στιγμή... Στο επικειμένο adventure πρωταγωνιστές θα είναι τα φαντάσματα 3 πειρατών

PC_GhostPirates_NOE_2Dl.jpg

Η μοίρα ολόκληρου του πειρατικού κόσμου βρίσκεται στα χέρια των τριών πιο απίθανων ηρώων. Ο ιερέας Vooju Papa Doc, ο αδέξιος μάγειρας του καραβιού Blue Belly και η ατίθαση πειρατίνα Jane Starling, έχουν όλοι πέσει θύματα μιας τρομερής συνωμοσίας που έχει σκαρφιστεί η δόλια Βασίλισσα Zimbi με την βοήθεια του ύπουλου Κάπταιν Greenbeard. H Zimbi χρησιμοποίησε τα μυστηριώδη Vooju μαγικά της για να καταραστεί και να μεταμορφώσει τους ατρόμητους ήρωες. Εσείς πρέπει να βοηθήσετε την απίθανη τριάδα να επιστρέψει στην ανθρώπινη της μορφή και να ανατρέψει τις σκοτεινές μηχανορραφίες της ιέρειας του Vooju και των πειρατών συμμάχων της.

• Ο θρυλικός δημιουργός Bill Tiller («Monkey Island», «Indiana Jones and the Infernal Machine», «Vampyre Story») υπογράφει ένα ακόμη κλασικό adventure γεμάτο με πειρατές, φαντάσματα και ξόρκια, σε ένα εκρηκτικό μείγμα δράσης και χιούμορ που ξεσηκώνει όλη την... Καραϊβική!

• Συνδυάστε τις ικανότητες των 3 κύριων πρωταγωνιστών και κατατροπώστε τους πειρατές.

• Παίξτε ως φάντασμα ή ως άνθρωπος και χρησιμοποιήστε τη μαγεία Vooju για να λύσετε μυστηριώδεις γρίφους.

• Γνωρίστε μια ευρεία γκάμα από τρομακτικούς αλλά και ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες.

[ame]

[/ame]

gpovi.jpg

1257729204453.jpg

main%202009-08-17%2017-39-03-96l.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβασα καπου ενα review για το παιχνιδι και λενε τα καλυτερα. Ειναι και ο Bill Tiller απο πισω και θυμιζει παρα πολυ την γνωστη σειρα. Λεω να το τιμησω, τι ειναι εξαλου τα 20 ευρω. Το εχει παξει κανεις?

Δημοσ.

εγώ ναι, αν και μόνο στην αρχή... για μένα δεν θυμίζει monkey island μου φαίνεται προχειρογραμμένο τουλάχιστον μέχρι εκεί που έχω φτάσει.. αλλα για το είδος που πάει να εκλείψει και μόνο αξίζει να τα δώσουμε όλοι τα 20...

Δημοσ.

Επαιξα λιγο σημερα αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν οτι περιμενα. Μου την εσπασε που ο χαρακτηρας λιγο γιατι ειναι πολυ matcho, θα προτιμουσα κατι περισσοτερο αδεξιο και καρτουνιστικο οπως τον Guybrush (ειδικα στη φωνη). Οι γριφοι ειναι κλασσικοι και θυμιζει κιολλας λιγο Day of the Tentacle γιατι μπορεις να χειριζεσαι 3 χαρακτηρες παραλληλα. Το μονο που μου θυμησε monkey island που λυσαξανε ολοι ειναι η μουσικη.

Επισης κατι που συνηθιζεται μεν αλλα βρηκα ενοχλητικο ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις αναλυση στα γραφικα και εχει μονο anti-aliasing (για να καλυψουν τα jaggies) και δεν καταλαβαινω γιατι μπηκαν στον κοπο να δημιουργησουν τοσο ομορφα backrounds στο χερι και το σκοτωσαν στο τελος με τους 3D χαρακτηρες.

Παντως ειναι αξιο προσοχης, ελπιζω στη συνεχεια να γινεται περισσοτερο απολαυστικο

Δημοσ.

Μια από τα ίδια κι εγώ...

Περίμενα κάτι καλύτερο... Ίσως έφταιγε το A Vampyre Story που ήταν εμφανώς πιο ολοκληρωμένο και προσεγμένο, ίσως το ότι ο Tiller είχε εργαστεί και για τα MI... δεν ξέρω...

Δεν είναι ότι είναι κακό, κάθε άλλο... Ειδικά στην εποχή μας που τα (αξιόλογα) adventures σπανίζουν. Απλώς, μου βγάζει μια προχειρότητα...

Και ειδικά το κομμάτι που με απογοήτευσε περισσότερο ήταν νομίζω το χιούμορ, σχεδόν ανύπαρκτο και όταν προσπαθούσαν να βγάλουν γέλιο, θεωρούσα πως ήταν καλύτερο να μην προσπαθούσαν...

Στα θετικά συγκαταλέγω το πρωτότυπο τριπλό gameplay και τα καλοσχεδιασμένα backgrounds του Tiller...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...