Garnele Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Και δεν είναι απόβλητα, διαρροή πληροφοριών είναι =ρ Οχετός πληροφοριών θα έλεγα.
SweeT_DreamS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Εφόσον λες πως εμφανίζεται καταρροή με την κατανάλωση οποιουδήποτε φαγητού, τότε μπορεί να σ'ενοχλεί κάποιο είδος μπαχαρικού... Αλλά, γιατί δεν πηγαίνεις σε ΩΡΛ ή αλλεργιολόγο και ρωτάς τους insomniacs ; Δεν θέλω να προσβάλω τους insomniacs, απλά λέω. :]
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Και δεν είναι απόβλητα, διαρροή πληροφοριών είναι =ρΟχετός πληροφοριών θα έλεγα. Ακου "πληροφοριων" Εφόσον λες πως εμφανίζεται καταρροή με την κατανάλωση οποιουδήποτε φαγητού, τότε μπορεί να σ'ενοχλεί κάποιο είδος μπαχαρικού... Αλλά, γιατί δεν πηγαίνεις σε ΩΡΛ ή αλλεργιολόγο και ρωτάς τους insomniacs ; Δεν θέλω να προσβάλω τους insomniacs, απλά λέω. :] Εγω; Σε ωριλα εχω παει, και οχι μονο σε εναν. Ολοι λενε οτι ειναι καταλοιπα μιας παλιας ιγμοριτιδας που ειχα, κι εφοσον δεν θυμαμαι απο ποτε υπαρχει αυτο δεν μπορω να αρνηθω την αποψη τους. Η αληθεια ειναι οτι σαν 5χρονο παιζακι μου αρεσε πιο πολυ να ρουφαω τη μυτη μου απ' οτι να τη φυσαω Αν το ποστ σου πηγαινε στον giorghino, να με σχωρας
freedubus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 καταρροή στο χέσιμο Aκριβώς αυτό το φαινόμενο παρουσιάζω κι εγώ. Στο πρωινό μόνο. Και είναι πολύ ενοχλητικό, και γενικά πολύ σπαστικό να έχεις "ροή" από παραπάνω από μία οπή του σώματος ταυτόχρονα.
GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 EE garnele και Georgeman λιγη σοβαροτητα γιατι θα μας το κλειδωσουν. Sweet_Dreams ετσι λεω και γω. Αλεργεια σε καποιο μπαχαρικό πρεπει να ναι αν κ μια φορα νομιζω το χα παθει κ οπως επινα σε ενα ποτηρι κρυο γαλα. να με πειραζουν κ συστατικα του γαλακτος? Τεσπα ας το διαγραψουμε αυτο γιατι γενικα απ το γαλα δε παθαινω κατι. Ίσως μια λύση είναι να αρχισω να κανω δοκιμες. Να καθομαι πανω απο διαφορα φαγωσιμα κ να αναπνεω (κρυα κ ζεστα) μεχρι να καταλαβω ποια με πειραζουν κ ποια οχι ωστε να μπορω να διεξαγω μια πιο συγκεκριμενη ερευνα. edit : Μέχρι τώρα πάντως, σίγουρα απο τις μακαροναδες,τις μπριζόλες,το ρύζι και τις πιτσες όταν ειναι ζεστα (μενει να εξακριβωσω αν συμβαινει κ οταν ειναι κρυα και τα 3). Ενω απο βραστα αυγα και τοστ δε το παθαινω συνηθως Εχεις δικκιο θα πρεπει να παω να ρωτησω σε οριλα η αλιεργολογο αλλα λεω μην εχει κανεις κατι αναλογο κ εχει βρει ακρη.
suspiria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 οταν μυριζεις αρωματα ή απορυπαντικα σε πιανει?αν ναι τοτε ειναι σιγουρα αλλεργια!
GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μπα... όχι αλλα θα το δοκιμασω κιολας να μαι σιγουρος. Ίσως όμως ειναι ειδικη αλλεργεια σε κάποιο μπαχαρικό η συστατικό φαγητού.
freedubus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Σου τρέχει κι όταν κάθεσαι στον υπολογιστή; Πάνω στο πληκτρολόγιο κλπ;
kfyros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το βρήκα!!!! Έχεις αλλεργία στα ζεστά φαγητά. Να τα τρως πάντας κρύα... Ακόμα καλύτερα , μην τρως καθόλου
suspiria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μπα... όχι αλλα θα το δοκιμασω κιολας να μαι σιγουρος. Ίσως όμως ειναι ειδικη αλλεργεια σε κάποιο μπαχαρικό η συστατικό φαγητού. πανε κανε το τεστ και θα λυθουν οι αποριες σου
SweeT_DreamS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ίσως μια λύση είναι να αρχισω να κανω δοκιμες. Να καθομαι πανω απο διαφορα φαγωσιμα κ να αναπνεω (κρυα κ ζεστα) μεχρι να καταλαβω ποια με πειραζουν κ ποια οχι ωστε να μπορω να διεξαγω μια πιο συγκεκριμενη ερευνα. Για να μην κουράζεσαι (), γιατίιιι δεν πας σε αλλεργιολόγο να κάνεις αλλεργικά τεστ; Ακου "πληροφοριων" Εγω; Σε ωριλα εχω παει, και οχι μονο σε εναν. Ολοι λενε οτι ειναι καταλοιπα μιας παλιας ιγμοριτιδας που ειχα, κι εφοσον δεν θυμαμαι απο ποτε υπαρχει αυτο δεν μπορω να αρνηθω την αποψη τους. Η αληθεια ειναι οτι σαν 5χρονο παιζακι μου αρεσε πιο πολυ να ρουφαω τη μυτη μου απ' οτι να τη φυσαω Αν το ποστ σου πηγαινε στον giorghino, να με σχωρας Ναι, στον τόπικ στάρτερ πήγαινε η απάντηση
GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Nai??? Αν πας σε αλλιεργολογο εχει τετοιες πατεντες? Σου κανει αλεργικά τεστ εκθετοντας σε σε διαφορες σκονουλες απο διαφορα συστατικα κ έτσι?? Λεει τοτε
SweeT_DreamS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Nai??? Αν πας σε αλλιεργολογο εχει τετοιες πατεντες? Σου κανει αλεργικά τεστ εκθετοντας σε σε διαφορες σκονουλες απο διαφορα συστατικα κ έτσι?? Λεει τοτε Αλλεργικά τεστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.