Προς το περιεχόμενο

Χρόνια διαρροή μύτης όταν είμαι πάνω απο φαγητά...

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω εδώ και τουλαχιστον 4 χρόνια απο όσο μπορώ να θυμηθώ, αυτο το πρόβλημα. Όταν ειμαι πάνω απο φαγητά (όταν τρώω δηλαδή) ενω δεν εχω κανονικα συνάχι σιγά σιγά συσορευεται βλένα με αποτελεσμα ανα 10 λεπτά να πρεπει να φυσήξω τη μυτη μουγια να μη σταξει. :-(

Εχει κανεις αντίστοιχο πρόβλημα?

Στην αρχη νομιζα ότι συναιβενε απο τον ατμο του φαγητου αλλα παρατηρησα οτι το παθαινω κ με κρυα φαγητα. Το παθαίνω γενικά με μακαρονια, ρυζια, μπριζολες, τόστ και γύρους π τρωω συνηθως. Δεν εχω παρατηρησει να το παθαινω απο ξερό φαγητό όπως μπισκότα σοκολάτες και κεικακια η γλυκα γενικώς η στο πρωινο μου γαλα με δημητριακα.

Κυρίως όμως το παθαίνω απο ζεστό φαγητό.

Ξερει κανεις τι ειναι ρε παιδια? Το χει και κανεις απο σας.

Υ.Γ.

Ελεως δεν υποφερεται μετα απο καποιο καιρό, είμαι σε εστιατόριο και πρέπει η να χω χαρτομαντηλα μαζι μου να την φυσαω καθε λιγο κ λιγακι η να πηγαινω πριν το φαγητο να περνω χαρτια υγειας (αν το θυμηθω αλλιως να σηκονομαι στη μεση του φαγητου :-( )

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω πως είναι χρόνια αλλεργική ρινίτιδα με κάθε επιφύλαξη. Εγώ έχω εποχιακή αλλεργική ρινίτιδια με παρόμοια συμπτώματα. Πήγαινε σε ωτορινολαρυγγολόγο θα σου πει τι να κάνεις. Λογικά φαρμακευτική αγωγή. Μην απελπίζεσαι πάντως, υπάρχουν και χειρότερα.

• Moderators
Δημοσ.

Μήπως είσαι μόνιμα μπουκωμένος και αναπνέεις από το στόμα γενικά, αλλά όταν έρχεται η ώρα του φαγητού να αναγκάζεσαι να αναπνεύσεις από τη μύτη και τότε να σου γίνεται πιο αισθητό;

Δημοσ.
Συνηθως με ομοιοπαθητικη ολα αυτα τα χαιρετας για παντα

Αν αντέξεις τη διάρκεια των θεραπειών και καταφέρεις να είσαι συνεπής. Συν το γεγονός οτι θα αντιμετωπίσεις τσαρλατάνους μέχρι να βρείς σωστό θεραπευτή.

Δημοσ.

το εχει και η κοπέλα μου. οχι σε τόσο εντονο βαθμό βέβαια, αλλά το έχει!

το αποτέλεσμα είναι , ότι επειδή δεν ειναι...καταρροή, αλλά απλά μετα από κάποια ώρα, μαζεύεται λίγο, να της κάνουμε ολοι πλάκα!

αν παντως...βρεις τι ειναι,πες το μας και μας :)

Δημοσ.

Όχι Malthador οπως είπα ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ συναχι. Εκεινη την ωρα μαζευονται σιγα σιγα κ στα 10 λεπτα θελει φυσιγμα αλλιως σταζει (μπλιααχ).

Τι ειναι η αλεργικη ρυνιτιδα? :fear: Δεν ξερω αν εχω αλεργεια σε κατι.

Λετε να θελει μια απλη φαρμακευτικη θεραπεια για καποιο μηνα?

Antreaslam η κοπελα σου δεν εχει βρει τι ειναι? Δε ξερετε ακομη? το χετε ψαξει?

Δημοσ.

Και εγώ για αλεργία θα σου έλεγα...Κάτι αντίστοιχο έχει η μητέρα μου...την πιάνει η καταροή αφου φάει.. κ κάποιες φορές έχει και φτέρνισμα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε δικά σου είναι, τι, σιχαίνεσαι;

FUCK! ήθελα να δώσω θετική ψήφο και από τα γέλια έκανα missclick! :-(

Δημοσ.

Πάντως σοβαρά, πέρα από το "πήγαινε σε έναν ΩΡΛ" μήπως είναι μια άλλη εκδοχή του μου τρέχουν τα σάλια;

Δημοσ.

Antreaslam η κοπελα σου δεν εχει βρει τι ειναι? Δε ξερετε ακομη? το χετε ψαξει?

οχι,δεν ειναι ενοχλητικό ούτε αισθητικά, ούτε εντονο!

την πιανει μετά από πολύ ωρα, και ειναι ελάχιστο. Οπότε δε χρειάζεται ψάξιμο!

Ε δικά σου είναι, τι, σιχαίνεσαι;

:-D:-D:-D

-Μωρό μου...τι όμορφες μύξες έχεις σημερα?

-Αχ, είδες? σήμερα έβαλα τις καλές μου για σένα :devil:

Δημοσ.
Αν αντέξεις τη διάρκεια των θεραπειών και καταφέρεις να είσαι συνεπής. Συν το γεγονός οτι θα αντιμετωπίσεις τσαρλατάνους μέχρι να βρείς σωστό θεραπευτή.

Σιγα την αντοχη που θελει η ομοιοπαθητική.

Ξεχνάς οτιδήποτε εχει καφείνη και οτιδήποτε εχει να κανει με μεντα.

Αν καποιος πινει καφεδες ειναι μεγαλο προβλημα, αν οχι εισαι κομπλε! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...