Προς το περιεχόμενο

Face PC mod (ΙΔΕΕΣ)

mariosLM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το παρακάτω κουτάκι από e-shop και σκέφτομαι να αλλάξω την πρόσοψη του, επειδή την έχω ψιλοκαταστρεψει αλλά και δεν μου αρέσει.

Η ιδέα μου είναι να την κάνω όλη λεία μπροστά, να εξαφανίσω θέση DVD, κουμπιά, την λάμπα, και να αφήσω την θέση του card reader και να το βάψω κάπως το υπόλοιπο.

Καμιά ιδέα για να δημιουργήσουμε ? :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 12:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:42 ----------

Έφαγε σιδηρόστοκο και περιμένω να στεγνωσει .... ;)

---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ----------

dsc00059ir.jpg

dsc00057ty.jpg

dsc00056ka.jpg

Και τώρα θέλει πολύ πολύ τρίψιμο :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα σκεφτει να κανω μια καινουρια προσοψη απο την αρχη απο plexi αλλα πολυ λεπτοδουλεια για να εφαρμοζει. Απο αλουμινιο δεν θα βαρύνει (οπως μου βαρυνε τωρα :) ). υπαρχει ομως στην αγορα φυλλο αλουμινιου που να το κοψεις και να το μονταρεις στα μετρα σου? Αξιζει ;)

Να καπως ετσι ειναι το βουρτσισμενο αλουμινιο http://www.fretsonthenet.com/brushedplasticcavcov.JPG

Και ναι λογικα με λιγο μερακι και αν πιανουν τα χερια σου,και αν φυσικα εχεις καποια βασικα εργαλεια τοτε ΝΑΙ φυσικα και μπορεις να το κανεις οτι θελεις..

Θα ψαξω να βρω, θα τελειωσω πρωτα αυτην την προσοψη να δω πως θα βγει και βλεπουμε. +1 για καινουρια γιατι θα χωρεσει 2 12ρηδες ;) (Ειναι αρκετα μικρο το κουτι και μονο ετσι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...