mariosLM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Έχω το παρακάτω κουτάκι από e-shop και σκέφτομαι να αλλάξω την πρόσοψη του, επειδή την έχω ψιλοκαταστρεψει αλλά και δεν μου αρέσει. Η ιδέα μου είναι να την κάνω όλη λεία μπροστά, να εξαφανίσω θέση DVD, κουμπιά, την λάμπα, και να αφήσω την θέση του card reader και να το βάψω κάπως το υπόλοιπο. Καμιά ιδέα για να δημιουργήσουμε ? ---------- Προσθήκη στις 12:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:42 ---------- Έφαγε σιδηρόστοκο και περιμένω να στεγνωσει .... ---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ---------- Και τώρα θέλει πολύ πολύ τρίψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Παρε ενα κομματι αλουμινιο (εγω θα προτιμουσα βουρτσισμενο για αισθητικους λογους) Και φτιαξε μια προσοψη απο την αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosLM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ειχα σκεφτει να κανω μια καινουρια προσοψη απο την αρχη απο plexi αλλα πολυ λεπτοδουλεια για να εφαρμοζει. Απο αλουμινιο δεν θα βαρύνει (οπως μου βαρυνε τωρα ). υπαρχει ομως στην αγορα φυλλο αλουμινιου που να το κοψεις και να το μονταρεις στα μετρα σου? Αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Να καπως ετσι ειναι το βουρτσισμενο αλουμινιο http://www.fretsonthenet.com/brushedplasticcavcov.JPG Και ναι λογικα με λιγο μερακι και αν πιανουν τα χερια σου,και αν φυσικα εχεις καποια βασικα εργαλεια τοτε ΝΑΙ φυσικα και μπορεις να το κανεις οτι θελεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosLM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Θα ψαξω να βρω, θα τελειωσω πρωτα αυτην την προσοψη να δω πως θα βγει και βλεπουμε. +1 για καινουρια γιατι θα χωρεσει 2 12ρηδες (Ειναι αρκετα μικρο το κουτι και μονο ετσι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.