Προς το περιεχόμενο

DSLR Panasonic Lumix DMC-G1KEG-K στα 249!

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
newtech δείχνεις να μην κατάλαβες αυτό που είπα! Δεν αναφέρθηκα καν αν το ΦΠΑ πρέπει να υπολογιστεί πριν ή μετά την έκπτωση! Ο matrixxx κατάλαβε τι είπα.

Δεν ξέρω γιατί το ΦΠΑ το υπολόγισαν πριν την έκπτωση, πάντως παράνομο δεν μπορεί να είναι! Λες στο Μουλτιράμα να προτίμησαν να δώσουν "παράνομα" στο κράτος 108 ευρώ αντί για 50 ευρώ;;; :confused:

Τεσπα, ανακυκλώνουμε ένα θέμα που πλέον δεν αναφέρεται σε προσφορά, αλλά είναι λογιστικό!

Καταλαβα πολυ καλα φιλε μου..

Οπως κ να εχει ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ

ΤΟ ΦΠΑ 19% Υπολογιζετε βαση του ΤΕΛΙΚΟΥ ποσου. Αυτο που λες δεν ειναι εφικτο να γινει πιο πανω!!!! ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ κ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!

Καταλαβενω οτι δεν μου λες για το φπα ομως αυτο που καναν ειναι ΛΑΘΟΣ 100%

Σου ποσταρα κ πιο πανω μια εικονα.. δες την κ αν μπορεις κανε εικονα αυτο που λες σε ενα excel πχ..

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καταλαβα πολυ καλα φιλε μου..

Οπως κ να εχει ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ

ΤΟ ΦΠΑ 19% Υπολογιζετε βαση του ΤΕΛΙΚΟΥ ποσου. Αυτο που λες δεν ειναι εφικτο να γινει πιο πανω!!!! ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ κ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!

Καταλαβενω οτι δεν μου λες για το φπα ομως αυτο που καναν ειναι ΛΑΘΟΣ 100%

Σου ποσταρα κ πιο πανω μια εικονα.. δες την κ αν μπορεις κανε εικονα αυτο που λες σε ενα excel πχ..

+1..........................

Δημοσ.

Παιδια εγω παρελαβα σημερα..

Δυστιχος δεν κανουν οι φακοι που εχω κ ετσι θα την επιστρεψω (εχω δικαιομα 7 ημερων) Αν την θελει καποιος ας μου πει (φυσικα στην τιμη που αγορασα!!!!!)

Κριμα ειναι να την επιστρεψω ενω μπορει να εποφελιθει αλλος!!

Δημοσ.
newtech σου εχω στειλει ενα μηνυμα ;)

Ρε παιδια ευχαριστω!!!

Τοσα εισερχομενα...

Θεσσαλονικη ειμαι εγω.. κ θα επιστρεψω δευτερα μεσημερι.. Θα σας παρω τηλ η θα στειλω μαιλ σε ολους αρχιζοντας απο αυτον που εστειλε πρωτος.

Και παλι ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...