Προς το περιεχόμενο

DSLR Panasonic Lumix DMC-G1KEG-K στα 249!

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως στη δουλειά μου, συνάδελφος παρέλαβε σήμερα. Όλα μία χαρά, τα πάντα σφραγισμένα. Μήπως το έχουμε παρακάνει με τις θεωρίες συνωμοσίας; Εντάξει, είπαμε να είμαστε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές, αυτό όμως δεν σημαίνει πώς πρέπει να κυνηγάμε διαρκώς φαντάσματα. Ο ένας demo units, ο άλλος δεν με πήραν ακόμα τηλέφωνο, ο τρίτος ανεβάζει προσφορές απλά για πει ότι δεν αξίζουν. Μήπως έχουμε πολύ χρόνο για χάσιμο;

Πάντα φιλικά...

Παρελαβα και εγω το μεσημερι ,σφραγισμενο φυσικα.Ολα καλα !!!!!!!!

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Μια χαρα! (εχει μονο το κλασικο προβληματακι ολων των panasonic αλλα οχι σε τραγικο βαθμο = λιιιγο θορυβο ακομα και στα 100 iso)

Ενα μπραβο στην Multirama και ενα "φτου" στην Γενικη Ταχυδρομικη. Αναγκαστηκα και πηγα εγω να την παρω απο υποκαταστημα τους αλλιως θα μου την εφερναν την Τριτη! Παρελαβαν απο multirama Πεμπτη απογευμα και την πηγαιναν την μηχανη απο κεντρο σε κεντρο χωρις λογο. (Πληρης διευθυνση ΚΑΙ με Τ.Κ. σε εναν απο τους μεγαλυτερους δημους της Αθηνας). Καλα που πηρα τηλεφωνο στην multi και μου εδωσαν αριθμο και ειδα online τι γινοταν γιατι μετα θα νομιζα οτι φταιει η multirama!

Ολες οι κουριερ τοσο χαλια δουλευουν;

Πολλα ευχαριστω στον arxaggelos γιατι οταν θα εβλεπα το newsletter στο mail μου θα ηταν αργα!

ΥΓ

Αν καποιος την πηρε με τιμολογιο θα ειναι διπλα κερδισμενος αφου η μηχανη εχει καθαρη αξια 140 ευρω και 108 ειναι ο ΦΠΑ!

Δημοσ.

Αν καποιος την πηρε με τιμολογιο θα ειναι διπλα κερδισμενος αφου η μηχανη εχει καθαρη αξια 140 ευρω και 108 ειναι ο ΦΠΑ!

Πως γίνεται αυτό???Μήπως έχει γίνει λάθος???

Δημοσ.
Πως γίνεται αυτό???Μήπως έχει γίνει λάθος???

Εκπτωση ΜΕΤΑ φπα

Υπολογιζουν τον ΦΠΑ (στην αρχικη τιμη) κ μετα απλα κοβουν την εκπτωση

• Moderators
Δημοσ.

Προκυπτει απο τα 108€ ΦΠΑ οτι η αρχικη "ειναι" στα 569€. (Γυρω στα 500 παιζει η μηχανη και στην Ευρωπαικη αγορα αυτη τη στιγμη)

Δημοσ.
Μια χαρα! (εχει μονο το κλασικο προβληματακι ολων των panasonic αλλα οχι σε τραγικο βαθμο = λιιιγο θορυβο ακομα και στα 100 iso)

Ενα μπραβο στην Multirama και ενα "φτου" στην Γενικη Ταχυδρομικη. Αναγκαστηκα και πηγα εγω να την παρω απο υποκαταστημα τους αλλιως θα μου την εφερναν την Τριτη! Παρελαβαν απο multirama Πεμπτη απογευμα και την πηγαιναν την μηχανη απο κεντρο σε κεντρο χωρις λογο. (Πληρης διευθυνση ΚΑΙ με Τ.Κ. σε εναν απο τους μεγαλυτερους δημους της Αθηνας). Καλα που πηρα τηλεφωνο στην multi και μου εδωσαν αριθμο και ειδα online τι γινοταν γιατι μετα θα νομιζα οτι φταιει η multirama!

Ολες οι κουριερ τοσο χαλια δουλευουν;

Πολλα ευχαριστω στον arxaggelos γιατι οταν θα εβλεπα το newsletter στο mail μου θα ηταν αργα!

ΥΓ

Εμενα ειναι στην γενικη αυτη τη στιγμη!!! Οτι ναναι.. Φιλε μου ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ!!!! Δεν θα παω να την παραλαβω.. ας την φερουν τριτη!!!

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Παρεμπιπτόντως, το καλοκαίρι πήρα κι εγώ τη μηχανή μου από το Multirama και επίσης είχαμε προβλήματα με την Γενική... Όταν μετά από 3 μέρες ένιωσα ότι με δουλεύουν, πήρα στο Multi και τους λέω η αγορά είναι ένας μισθός και δεν τα έχω για πέταμα, αν δεν είναι μέχρι το απόγευμα εδώ την ακυρώνω τώρα. Οι άνθρωποι στο Multi τα πήραν άσχημα με τους courier (γιατί ήξεραν ότι είχε φτάσει), τους πήραν τηλέφωνο και τους τέντωσαν και σε 3 ώρες την είχα. Καλά εξηγήθηκε σαν κατάστημα.

Καλορίζικες σε όσους πήραν!

Δημοσ.
Καπως ετσι αλλα οχι ακριβως. Γιατι η "αρχικη" ηταν 678 το οποιο θα εδινε 129€ ΦΠΑ.

Προκυπτει απο τα 108€ ΦΠΑ οτι η αρχικη "ειναι" στα 569€. (Γυρω στα 500 παιζει η μηχανη και στην Ευρωπαικη αγορα αυτη τη στιγμη)

Αυτό πρώτη φορά το ακούω... Ο ΦΠΑ επιβάλλεται στην τελική τιμή ανεξαρτήτως έκπτωσης. Το έχετε ξανασυναντήσει????

Δημοσ.
Αυτό πρώτη φορά το ακούω... Ο ΦΠΑ επιβάλλεται στην τελική τιμή ανεξαρτήτως έκπτωσης. Το έχετε ξανασυναντήσει????

Εγω ειχα μαζαγι με ηλεκτρονικα ειδη κ ΟΧΙ τοσα χρονια δεν το ειχα δει ποτε..

• Moderators
Δημοσ.

"Αν καποιος την πηρε με τιμολογιο θα ειναι διπλα κερδισμενος αφου η μηχανη εχει καθαρη αξια 140 ευρω και 108 ειναι ο ΦΠΑ!"

"Εκπτωση ΜΕΤΑ φπα"

Πραγματι ειναι αρκετα περιεργο. Και εγω εμεινα μολις το ειδα στην αποδειξη. Δεν το ειχα ξαναδει. Ισως εχει να κανει με το οτι ειναι ¨σκοτωμενη" η τιμη και "πρεπει" να εισπραχθει ο ΦΠΑ για να μην θεωρηθει ως μουφα τιμη με σκοπο να μην εισπραχθει ο φορος (κατι σαν αντικειμενικη αξια)...

Καποιος λογιστης φανταζομαι θα μπορεσει να μας λυσει την απορια...

Δημοσ.
Καπως ετσι αλλα οχι ακριβως. Γιατι η "αρχικη" ηταν 678 το οποιο θα εδινε 129€ ΦΠΑ.

Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα.

Η αρχική τιμή που έδινε το μαγαζί ήταν 570 ευρώ και πάνω σε αυτό αναλογεί 19% ΦΠΑ, δηλαδή επιπλέον 108 ευρώ -> 678 ευρώ που όντως ήταν η τιμή που την πουλούσε το μαγαζί.

Το 129 ευρώ που υπολογίζεις είναι 19% πάνω στο 678, όμως το ΦΠΑ δεν υπολογίζεται στο 678 - αυτό είναι το αποτέλεσμα!

Δημοσ.

Η αρχική τιμή που έδινε το μαγαζί ήταν 570 ευρώ και πάνω σε αυτό αναλογεί 19% ΦΠΑ, δηλαδή επιπλέον 108 ευρώ -> 678 ευρώ που όντως ήταν η τιμή που την πουλούσε το μαγαζί.

Το 129 ευρώ που υπολογίζεις είναι 19% πάνω στο 678, όμως το ΦΠΑ δεν υπολογίζεται στο 678 - αυτό είναι το αποτέλεσμα!

Καμια σχεση!!!! Το Φπα ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ υπολογιζετε ΜΕΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

n65heq.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις δικιο, δικο μου το λαθος.

Και προβλημα ουσιαστικο δεν υπαρχει. Αυτο που υπαρχει ειναι ΑΠΟΡΙΑ που θελει εξηγηση απο λογιστη γιατι πληρωθηκε ο ΦΠΑ της αρχικης τιμης και οχι ο ΦΠΑ μετα την εκπτωση. (Συνολο 249 ουτως ή αλλως)

Δημοσ.
Εχεις δικιο, δικο μου το λαθος.

Και προβλημα ουσιαστικο δεν υπαρχει. Αυτο που υπαρχει ειναι ΑΠΟΡΙΑ που θελει εξηγηση απο λογιστη γιατι πληρωθηκε ο ΦΠΑ της αρχικης τιμης και οχι ο ΦΠΑ μετα την εκπτωση. (Συνολο 249 ουτως ή αλλως)

99,9% Παρανομο

Το ΦΠΑ προκιπτει απο την ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΑ!!!! (αφου φιγουν δωρα αντιδωρα κτλ)

Δημοσ.

newtech δείχνεις να μην κατάλαβες αυτό που είπα! Δεν αναφέρθηκα καν αν το ΦΠΑ πρέπει να υπολογιστεί πριν ή μετά την έκπτωση! Ο matrixxx κατάλαβε τι είπα.

Δεν ξέρω γιατί το ΦΠΑ το υπολόγισαν πριν την έκπτωση, πάντως παράνομο δεν μπορεί να είναι! Λες στο Μουλτιράμα να προτίμησαν να δώσουν "παράνομα" στο κράτος 108 ευρώ αντί για 50 ευρώ;;; :confused:

Τεσπα, ανακυκλώνουμε ένα θέμα που πλέον δεν αναφέρεται σε προσφορά, αλλά είναι λογιστικό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...