Προς το περιεχόμενο

DSLR Panasonic Lumix DMC-G1KEG-K στα 249!

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Multirama για 24 ώρες

Panasonic Lumix DMC-G1KEG-K - Φακός (14-45MM)

Η τιμή στο κατάστημα είναι 678 Ε αλλά είναι σε προσφορά στα 249 με φακό, σε μαύρο χρώμα!

Ένα υπερ-αναλυτικό review εδω

http://www.dpreview.com/reviews/panasonicdmcg1/

Αν κρίνω από το συγκριτικό του skroutz είναι κάτω από τη μισή τιμή:

http://www.skroutz.gr/s/64015/Panasonic-DMC-G1-Kits.html

Η μηχανή είναι Micro 4/3, δηλαδή δεν έχει σύστημα αναδιπλούμενου καθρέφτη κλπ. Αυτό σημαίνει ότι έχει ηλεκτρονικό προσοφθάλμιο, αντί για οπτικό (αν κάποιον τον ενδιαφέρει αυτό)μ, και κάπως μεγαλύτερο crop factor (2x) από το συνηθισμένο (1.6x) αλλά έχει και αρκετά μικρότερο μέγεθος. Για αυτό αναπτύχθηκε το Micro 4/3 άλλωστε.

Επίσης έχει σπαστή αναδιπλούμενη οθόνη, που μου λείπει πολύ από την Canon S2 IS μου

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν το λες για μένα να'σαι καλά αλλά έχω αγκαλιά την πολυαγαπημένη Canon 450D μου. Αυτό δεν με εμποδίζει να ενθουσιάζομαι με μια καλή, από ό,τι φαίνεται, προσφορά.

Αν το λες για 'σενα, ανταποδίδω θερμά :-)

Δημοσ.
Στο Multirama για 24 ώρες

Panasonic Lumix DMC-G1KEG-K - Φακός (14-45MM)

Η τιμή στο κατάστημα είναι 678 Ε αλλά είναι σε προσφορά στα 249 με φακό, σε μαύρο χρώμα!

Ένα υπερ-αναλυτικό review εδω

http://www.dpreview.com/reviews/panasonicdmcg1/

Αν κρίνω από το συγκριτικό του skroutz είναι κάτω από τη μισή τιμή:

http://www.skroutz.gr/s/64015/Panasonic-DMC-G1-Kits.html

Η μηχανή είναι Micro 4/3, δηλαδή δεν έχει σύστημα αναδιπλούμενου καθρέφτη κλπ. Αυτό σημαίνει ότι έχει ηλεκτρονικό προσοφθάλμιο, αντί για οπτικό (αν κάποιον τον ενδιαφέρει αυτό)μ, και κάπως μεγαλύτερο crop factor (2x) από το συνηθισμένο (1.6x) αλλά έχει και αρκετά μικρότερο μέγεθος. Για αυτό αναπτύχθηκε το Micro 4/3 άλλωστε.

Επίσης έχει σπαστή αναδιπλούμενη οθόνη, που μου λείπει πολύ από την Canon S2 IS μου

Πολυ καλη!!!!! κ η τιμη SUPER!!! Κριμα που εχω μια (Kodak Z980) αλλιος χαλαρα buy

να ρωτησω... Max optical ZOOM στο φακο που δινουν ποσω ειναι? (σε χ)

Δημοσ.

Όχι, όπως είπα έχω την Canon μου, αλλά αν χρειαζόμουν μηχανή και δεν είχα παραπάνω χρήματα να πάρω μια που να μου είχε κολλήσει (όπως έγινεμε την Canon) θα το σκεφτόμουν σοβαρα, κυρίωσ λόγω της σπαστής οθόνης και του μειώμένου όγκου. Θα με απέτρεπε, από την άλλη, η περιορισμένη γκάμα φακών, αλλά κάποιος που προτίθεται να δώσει μόνο τόσα δεν νομίζω να τον εδνιαφέρει να στήσει σύστημα πάνω σε αυήν τη μηχανή.

Πιστεύω ότι αξίζει σαν προσφορά, μιλάμε για ποιότητα DSLR σε τιμή μιας καλής compact και αρκετά μειωμένο μέγεθος σώματος, το μεγάλο πρόβλημα των SLR.

Συγκεκριμένα σαν μηχανή δεν νομίζω να απογοητεύσει ένα απλό χρήστη που θέλει τα καλά μιας προηγμένης DSLR. Για λεπτομέρειες σχετικά με specs κλπ δείτε το review γιατί μπορεί κάποιος να ψάχνει κάποια πολύ συγκεκριμένα features. Οπότε η ερώτησή σου είναι καπως γενική.

@newtech

στις DSLR δεν μετριέται σε x το ζουμ, αλλά με τον 14-45 υπολόγισε τη διαίρεσή τους, δηλαδή περίπου 3.2χ. Τόσο περίπου έχουν όλοι οι βασικοί φακοί kit, ίσως με λίγο διαφορετικό εύρος στα mm όμως (πχ 18-55)

Δημοσ.

απλος χρηστης ειμαι δεν εχω "θεωρητικα" ιδιαιτερες απαιτησεις.

σκεφτομαι καιρο την αγορα μιας DSLR για τις οικογενειακες φωτογραφιες και για να καλυψω και την ψώρα μου να βγαζω καλοιες καλες φωτο τοπια στις εξορμησεις μου.

και το ερωτημα

ειναι το ιδιο καλη οσο μια DSLR ή υπολείπεται;

να προχωρήσω στην αγορα ή να το ψαξω για καλυτερη DSLR

Δημοσ.

Μια πραγματικά καλή προσφορά από Multi μετά από αρκετό καιρό

(Το ''Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας'' με χαλάει λίγο αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για όποιον την θέλει)

Thanks arxaggelos

Δημοσ.
Όχι, όπως είπα έχω την Canon μου, αλλά αν χρειαζόμουν μηχανή και δεν είχα παραπάνω χρήματα να πάρω μια που να μου είχε κολλήσει (όπως έγινεμε την Canon) θα το σκεφτόμουν σοβαρα, κυρίωσ λόγω της σπαστής οθόνης και του μειώμένου όγκου. Θα με απέτρεπε, από την άλλη, η περιορισμένη γκάμα φακών, αλλά κάποιος που προτίθεται να δώσει μόνο τόσα δεν νομίζω να τον εδνιαφέρει να στήσει σύστημα πάνω σε αυήν τη μηχανή.

Πιστεύω ότι αξίζει σαν προσφορά, μιλάμε για ποιότητα DSLR σε τιμή μιας καλής compact και αρκετά μειωμένο μέγεθος σώματος, το μεγάλο πρόβλημα των SLR.

Συγκεκριμένα σαν μηχανή δεν νομίζω να απογοητεύσει ένα απλό χρήστη που θέλει τα καλά μιας προηγμένης DSLR. Για λεπτομέρειες σχετικά με specs κλπ δείτε το review γιατί μπορεί κάποιος να ψάχνει κάποια πολύ συγκεκριμένα features. Οπότε η ερώτησή σου είναι καπως γενική.

@newtech

στις DSLR δεν μετριέται σε x το ζουμ, αλλά με τον 14-45 υπολόγισε τη διαίρεσή τους, δηλαδή περίπου 3.2χ. Τόσο περίπου έχουν όλοι οι βασικοί φακοί kit, ίσως με λίγο διαφορετικό εύρος στα mm όμως (πχ 18-55)

ναι ναι το ειδα μετα τνχ.

Εγω εχω μια ultrazoom.. (kodak z980)

αξιζει να παρω αυτη για 2η??? Δεν θελω compact θελω να φωτογραφιζω τοπεια κ μοντελα κ με την αλλη για μενα φτανω στο 75% του αποτελεσματος (κοντινου) που θελω.. για Ultrazoom εχω την KODAK (αν κ ειδα lately μια 30χ zoom)

Δημοσ.

Η προσφορα τελος, ολα τα διαθεσιμα τεμαχια πωληθηκαν. Αλλη μια διαφημιστικη απατη των εταιριων στη μπανανια της Ευρωπης.

Δημοσ.
Η προσφορα τελος, ολα τα διαθεσιμα τεμαχια πωληθηκαν. Αλλη μια διαφημιστικη απατη των εταιριων στη μπανανια της Ευρωπης.

Επιβεβαίωση καταχώρησης παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Multirama.gr

ροιόντα Παραγγελίας

Περιγραφή Ποσότητα Τιμή Μονάδος Σύνολο

Panasonic Lumix DMC-G1KEG-K - Φακός (14-45MM) - Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή - Μαύρη

(1) € 678,99 € 678,99

Γενικό Σύνολο € 678,99

'Εκπτωση € 430

Μεταφορικά Έξοδα € 0

Επιβάρυνση Τόκων € 0

Τελικό Σύνολο € 248,99

Σύνολο δόσης 0

Δημοσ.

Ούτε 2 ώρες προσφορά δηλαδή :mad:

Είπα και 'γω....

Δημοσ.
Ούτε 2 ώρες προσφορά δηλαδή :mad:

Είπα και 'γω....

Δεν θεωρω οτι παιζει ρολο αυτο...

Ειναι το θεμα ποσα κομματια δωσαν κ οχι ποση ωρα ηταν στο site..

καλητερα ετσι παρα με μερικους που κανεις order Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.

Δημοσ.
Δεν θεωρω οτι παιζει ρολο αυτο...

Ειναι το θεμα ποσα κομματια δωσαν κ οχι ποση ωρα ηταν στο site..

καλητερα ετσι παρα με μερικους που κανεις order Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.

απόψεις...

το ''μόνο για 24 ώρες''εγώ το καταλαβαίνω όπως το διαβάζω...

Αν το 'θέλαν ''τρέχτε να προλάβετε'' ας το βάζαν στο get it :P

Τυπικά βέβαια καλύπτονται απο το ''Η τιμή του προϊόντος ισχύει από 10/02/2010 έως 11/02/2010 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.''

Ουσιαστικά όμως είναι αθέμιτη εμπορική πρακτική (προϊόν - κραχτης)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...