quaternion Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα έχω ένα προβληματάκι με ένα project Που έχω φτιάξει σε Netbeans. Αρχικά το είχα στον φορητό μου με Windows XP, java 1.6 στη συνέχεια απλά το αντέγραψα στον καινούργιο desktop και εκεί με ότι έκδοση netbeans και να το ανοίξω μου βγάζει τα παρακάτω λάθη. Όλα αυτά προέρχονται από αρχεία κώδικα που έχει παράγει το ίδιο το Netbeans από το GUI που έχω φτιάξει. Έχω την εντύπωση ότι αντί για import application θέλει Import org.jdesktop.application αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η εφαρμογή έγινε με netbeans 5.5 και παίζει και με Netbeans 6.0 αλλά όταν δοκίμασα στον φορητό με Netbeans 6.8 μου έβγαλε τα ίδια λάθη. Έχει τύχει σε κανέναν? υπάρχει κάποιου είδους Import Που να τα φτιάχνει αυτά? Απλά είμαι επιφυλακτικός στο να τα πειράξω γιατί δεν είναι δικός μου κώδικας αλλά του netbeans Compiling 8 source files to C:\Animation\build\classes C:\Animation\src\animation\AnimationAboutBox.java:7: package application does not exist import application.Action; C:\Animation\src\animation\AnimationAboutBox.java:8: package application does not exist import application.Application; C:\Animation\src\animation\AnimationAboutBox.java:9: package application does not exist import application.ResourceMap; C:\Animation\src\animation\AnimationApp.java:7: package application does not exist import application.Application; C:\Animation\src\animation\AnimationApp.java:8: package application does not exist import application.ApplicationContext; C:\Animation\src\animation\AnimationApp.java:9: package application does not exist import application.SingleFrameApplication;
quaternion Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 το δοκίμασα τίποτα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κώδικα που έχει παράγει το ίδιο το Netbeans σε προηγούμενη έκδοση να το μεταφέρω σε άλλο υπολογιστή να δοκιμάσω νεώτερες εκδόσεις αλλά και την ίδια έκδοση και να μου βγάζει λάθη τι να πω , μήπως φταίει κάτι στο classpath? αλλά δε νομίζω ρε γαμώτο ---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:11 ---------- Δηλαδή δεν αναγνωρίζει το πακέτο application που έχει παραγει το ίδιο και το δέχεται μόνο αν γράψω αντί για Import application import org.jdesktop.application αλλά δεν είναι δυνατόν να αλλάξω παντού τις αναφορές και μάλιστα και στον κώδικα που έχει παράγει το netbeans κάποιος τρόπος θα υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.