Προς το περιεχόμενο

Mou megalonoun ta mousia & tha gino papas sto telos ;-)

Hellhound_LoveSick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Hellhound προτείνω την λύση της <B>PHOTOLYSSIS</B> -> πάτα <A HREF="http://www.bodyline.gr/tehnologiahtml/photolyssis.html" TARGET=_blank>ΕΔΩ</A> για λεπτομέρειες...<BR>(Έχω ακούσει ότι κάνουν ειδικές τιμές για τους φαντάρους με πρόβλημα τριχοφυίας στο πρόσωπο αλλά μάλλον πρόκειται για ράδιο-αρβύλα... grin.gif" border="0)<P>Υ.Γ. Εγώ έχω μία "Braun exact 6 battery" εδώ και 4 χρόνια... Την είχα πάρει γύρω στις 10.000... Προσπάθησε να αποφύγεις τις μηχανές με τις μπαταρίες αλλά να ξέρεις ότι είναι αρκετά φθηνότερες από αυτές του ρεύματος (20.000 και βάλε)

Δημοσ.

file ego sou exo mia allh lysh: den afhneis to geni na ntytheis tis apokries bin laden??ksereis tha forethei poly fetos sto karnavali... grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 <BR>& prosthetontas to kit tou mikrou xhmikou (ksereis gia xhmiko polemo klp..).tha eisai to party animal ths vradias(ektos & an kapoios exei dythei c.i.a. & se mpousouriasei...<P><BR>keep up the good work...

Δημοσ.

Geia sas paidia! <BR>Tha ithela na rotiso an exei agorasei kaneis kamia mixani oxi ksiristiki alla kati alles pou eine gia na kovoun ligo ta genia kratontas ta se ena epithimito megethos.. katalavenete.. tha ithela na matho montelo,timi kai to katastima gia na pao na agoraso! Xilia euxaristo! ;-)) grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

xaxa...kalo...<P>re sy mhn afhnete mousia re...tha sas perasoun gia mousoulmanous kai tha sas mazeuoun...<P>akoma kai h lysh tou filou tou vlachaquito (Re Hraklh ti shmainei auto to nick sou?) einai poly kalh,an oxi h kalyterh.Akrws oikonomikh,ksekourasth kai pou ksereis mporei kai na kerdiseis kai kanena epathlo gia thn emfanish sou...epomenws kai kerdofora.<P>Twra apo ekei kai pera esy epilegeis...egw pantws protimw na eimai ksyrismenos giati me to mousi me pianei fagoura kai me trwei olh thn wra.<P>Filika<BR>Blackman

Δημοσ.

Εγώ έχω μια μηχανή Crown την οποία πήρα από το Praktiker μόνο με 5 χιλιάρικα. Είναι επαναφορτιζόμενη και έρχεται μαζί με φορτιστή, βουρτσάκι καθαρισμού και 4 διαφορετικούς αντάπτορες για διαφορετικά μήκη κουρέματος: 3, 6, 9 και 12 χιλιοστά.<P>Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι κάνει την δουλειά της η οποία δεν είναι άλλη από το να σου δίνει ένα αξύριστο look ή να περιποιείται ένα πιο μακρύ μουσάκι. Το μήκος των 3 χιλιοστών είναι το κατάλληλο για αξύριστο look, τα 6 χιλιοστά είναι καλά για μουσάκι. Επίσης μπορεί να χρησιμποιηθεί για να περιποιηθείς τις φαβορίτες σου.<P>Σίγουρα δεν είναι το κορυφαίο μηχάνημα από πλευράς ποιότητας που κυκλοφορεί, αυτό φαίνεται στην κατασκευή του, αλλά κάνεις την δουλειά σου με μόνο 5 χιλιαρικάκια. Και η φόρτισή της κρατά αρκετά για να κάνεις την δουλειά σου, και εύκολα καθαρίζεται με το βουρτσάκι οπότε είναι μια καλή αγορά, πιστεύω.<P>Βόξον

Δημοσ.

to thema einai aplo!!pigene opou iparxoun mavroi kai pare mia me 2000 xiliades to poli ti doulia tis tha tin kanei.tora an thes na ta xoseis pigene kai pare mia philips me bataria kata protimisi(gia kapio logo me tin bataria einai ligo pio dinates)

Δημοσ.

Ρε συ voxson να ρωτήσω κάτι; Τα ξύραφια της μηχανής παίρνουν ανταλακτικά; Γιατί αλλάζω μηχανούλα από μαυρους κάθε 2,5 μήνες.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by LL_NEO:<BR><STRONG>Ρε συ voxson να ρωτήσω κάτι; Τα ξύραφια της μηχανής παίρνουν ανταλακτικά; Γιατί αλλάζω μηχανούλα από μαυρους κάθε 2,5 μήνες.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Ιδέα δεν έχω αν παίρνουν ανταλλακτικά. Το ξυράφι φαίνεται ότι μπορεί να αφαιρείται αλλά πού βρίσκει κανείς ανταλλακτικά; Πάντως εδώ και μερικούς μήνες που την έχω κόβει ακόμα καλά. Τώρα το πότε θα χαλάσουν δε ξέρω...<P>Voxson

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...