gate_7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αυτή την βερσιον μσν , όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι με (χπ σπ3). Έχω προσθέσει στις επαφές μου έναν φίλο και εδώ και μερικές μέρες μου εμφανίζει αυτό που είναι στην εικόνα...μόλις μπαίνω στο μσν (δηλαδή οποτε συνδέομαι το βγάζει). Μπήκα και στο προφίλ μου του γουιντοους λιβε αλλα δεν βρήκα τίποτα. Μήπως ξέρετε πως γίνετε να το αφαιρέσω χωρίς να χάσω την συγκεκριμένη επαφή μου...? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Sir Pretender Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο μήνυμα μου βγαίνει κι εμένα στο Messenger εδώ και κάτι βδομάδες. Όταν ξεκίνησε όντως είχα μια πρόσκληση, τη δέχτηκα, κι έκτοτε μου βγαίνει κάθε φορά που ανοίγω το πρόγραμμα. Ακόμα δεν έχω καταφέρει tho να βρω τι φταίει...
zampONakiaskiou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.Έχω αυτή την βερσιον μσν , όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι με (χπ σπ3). Έχω προσθέσει στις επαφές μου έναν φίλο και εδώ και μερικές μέρες μου εμφανίζει αυτό που είναι στην εικόνα...μόλις μπαίνω στο μσν (δηλαδή οποτε συνδέομαι το βγάζει). Μπήκα και στο προφίλ μου του γουιντοους λιβε αλλα δεν βρήκα τίποτα. Μήπως ξέρετε πως γίνετε να το αφαιρέσω χωρίς να χάσω την συγκεκριμένη επαφή μου...? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Aν πατήσεις πάνω στο "Έχεις 1 πρόσκληση" θα σε βγάλει στη σελίδα του windows live!Βαζεις mail και pass και στις προσκλήσεις θα σου έχει τη συγκεκριμένη επαφή...Κάνε αποδοχή (κι ας τον έχεις ήδη στις επαφές σου και το μνμ θα εξαφανιστεί!)
nick#18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ειναι για επαφες νομιζω... Στις επαφες αμα σε εχει κανει καπιος add στο βγαζει σε αλλο παραθυρο...
gf030 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Κατεβαστε το 8.5 portable, απεγκαταστηστε το κ@%#$*#@* 9, και ειστε οκ. Σε μενα παιζει μια χαρα χωρις να μου ζηταει το αναγκαστικο update και χωρις καμια αλλαγη στο compatibility
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.