million_voices Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 με ποιο προγραμμα μπορω να εξαγω υποτιτλους srt απο αρχειο avi? οι υποτιτλοι δεν ειναι αποτυπωμενοι πανω στην εικονα αλλα ενσωματωμενοι στο αρχειο απο εμενα με το AVIAddXSub και προφανως δεν εχω κρατησει τα αρχικα srt
parsifal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
parsifal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει εργαλείο για εξαγωγή του XSUB stream από AVI/DIVX videos. Ακόμη κι αν υπήρχε, θα έδινε ως άμεσο αποτέλεσμα bitmap εικόνες και όχι υποτίτλους σε text μορφή, οπότε θα χρειαζόσουν σίγουρα κάποιου είδους OCR για να πάρεις text. Ίσως να γίνεται δουλειά με το SubRip, το οποίο κάνει OCR σε video files, αλλά έχω μερικές επιφυλάξεις (τις οποίες δε θα ήθελα να αναπτύξω τώρα, γιατί περιλαμβάνουν υπερβολικά πολύ techno-babble).
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει εργαλείο για εξαγωγή του XSUB stream από AVI/DIVX videos. Ακόμη κι αν υπήρχε, θα έδινε ως άμεσο αποτέλεσμα bitmap εικόνες και όχι υποτίτλους σε text μορφή, οπότε θα χρειαζόσουν σίγουρα κάποιου είδους OCR για να πάρεις text. Ίσως να γίνεται δουλειά με το SubRip, το οποίο κάνει OCR σε video files, αλλά έχω μερικές επιφυλάξεις (τις οποίες δε θα ήθελα να αναπτύξω τώρα, γιατί περιλαμβάνουν υπερβολικά πολύ techno-babble). +1 Πρακτικά βρες άλλο τρόπο να έχεις τους υπότιτλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.