Προς το περιεχόμενο

Vero PC-Core i5

panchociv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο τρέχον φυλλάδιο του Media Markt αναφέρεται ένας desktop με i5-750, Kingston 4GB DDR3, ATI 4650, midi case ThermalTake , 1TB SATA HDD, Win 7 Home premium .

Στα 549 € ( από 749 € με βάση τους δικούς τους υπολογισμούς ).

Πώς σας φαίνεται σαν προσφορά ?

Δημοσ.

Ειμαι της γνώμης οτι ειναι καλύτερο να φτιάχνεις το pc και να βάζεις αυτά που θέλεις παρα να αγοράζεις έτοιμες συνθέσεις. Στην περίπτωση εδώ δεν ξέρουμε με λεπτομέρειες το hardware. (μητρική,μάρκα δίσκου,τροφοδοτικό)

Για τι χρήση το θέλεις το pc ;

Δημοσ.

Έκανα πρόσφατα το παραπάνω μηχάνημα

Με ι5-750 Intel

Kingston 1333Mhz 4GB (2x2)

1TB WD black edition (ταχυτατος 5 χρονια εγγύηση)

Μία gigabyte mobo κανα 100άρι έκανε (δεν θυμάμαι μοντέλο) με καμμιά 10αριά USB και σιγουρα 6 SATA (πήρε και 2 ακόμη το μάτι μου με άλλο χρώμα δεν διάβασα τι είναι)

Ένα φτηνό ASUS κουτάκι και ένα 700W PSU όχι πολλής γνωστής εταιρεία (Το παιδί από το μαγαζί το ξέρω χρόνια και μου είπε αυτά δουλεύω δεν θα έχω prob, τον εμπιστεύτικα και παλιά δεν βγήκε ψεύτης)

510 όλα. Άρα είναι καλή η τιμή του media τότε λόγο Thermaltake και κάρτας γραφικών 4650. Απλά μάθε τι μνήμες (ταχύτητα) και τι σκληρό έχει. Αλλά σε καμιά περίπτωση από 799 νομίζω.Να το κόψαν κανα 50 ευρω το πολύ.

Δημοσ.
Ειμαι της γνώμης οτι ειναι καλύτερο να φτιάχνεις το pc και να βάζεις αυτά που θέλεις παρα να αγοράζεις έτοιμες συνθέσεις. Στην περίπτωση εδώ δεν ξέρουμε με λεπτομέρειες το hardware. (μητρική,μάρκα δίσκου,τροφοδοτικό)

Βασικά θα αποτελέσει το 2ο σύστημα, σε συνδυασμό με αυτό της υπογραφής μου.

Το πιο αδύναμο από τα δύο θα πάει στο γραφείο, όπου δεν υπάρχουν τρομακτικές απαιτήσεις σε hardware,

ενώ το πιο δυνατό θα πάει σπίτι, όπου μπορεί να παίξουμε και κανένα παιχνιδάκι, να δούμε και καμία HD ταινία κ.ο.κ.

Και εμένα αυτό που με προβληματίζει σε αυτά τα συστήματα, είναι το ότι δεν ξέρεις τί σου πουλάνε ακριβώς

και αναφέρομαι στην Μ/Β κυρίως, όπου σου βάζουν κάτι mATX που ούτε η μάνα τους δεν τις ξέρει . . .

---------- Προσθήκη στις 10:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:27 ----------

Έκανα πρόσφατα το παραπάνω μηχάνημα

Με ι5-750 Intel

Kingston 1333Mhz 4GB (2x2)

1TB WD black edition (ταχυτατος 5 χρονια εγγύηση)

Μία gigabyte mobo κανα 100άρι έκανε (δεν θυμάμαι μοντέλο) με καμμιά 10αριά USB και σιγουρα 6 SATA (πήρε και 2 ακόμη το μάτι μου με άλλο χρώμα δεν διάβασα τι είναι)

Ένα φτηνό ASUS κουτάκι και ένα 700W PSU όχι πολλής γνωστής εταιρεία (Το παιδί από το μαγαζί το ξέρω χρόνια και μου είπε αυτά δουλεύω δεν θα έχω prob, τον εμπιστεύτικα και παλιά δεν βγήκε ψεύτης)

510 όλα. Άρα είναι καλή η τιμή του media τότε λόγο Thermaltake και κάρτας γραφικών 4650. Απλά μάθε τι μνήμες (ταχύτητα) και τι σκληρό έχει. Αλλά σε καμιά περίπτωση από 799 νομίζω.Να το κόψαν κανα 50 ευρω το πολύ.

Το κουτί μη φανταστείς πως είναι κάτι το ιδιαίτερο . . .μου φάνηκε σα να είναι αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.651103&u=THERMALTAKE-VL80001W2Z-V3-BLACK-EDITION

Μην ξεχνάς, πως εσύ έβαλες μια (κατα τα φαινόμενα) αρκετά καλή μητρική

Δημοσ.
Αρα αφου το θελεις για παιχνιδια και hd ταινιες, πηγαινε σε amd και παρε μια καλύτερη κάρτα γραφικών.

Δηλ. υπάρχει η πιθανότητα να στηθεί ένα μηχάνημα με ~500-550 € το οποίο να είναι overall καλύτερο από αυτό της υπογραφής μου ?

(χωρίς να λάβουμε υπ' όψη το tower της lian li)

Δημοσ.
Δηλ. υπάρχει η πιθανότητα να στηθεί ένα μηχάνημα με ~500-550 € το οποίο να είναι overall καλύτερο από αυτό της υπογραφής μου ?

(χωρίς να λάβουμε υπ' όψη το tower της lian li)

Δύσκολα. Το είδα λίγο από E-shop και με:

- AMD 955 Black Edition

- MB ASUS 785G chipset

- 4GB RAM Crucial

- 5770 VGA

- 1TB Samsung HDDο

- 550W HEC PSU

-Thermaltake κουτί των 42€

- Sony DVD-RW

- Desktop Set Logitech 37€

βγαίνει 720 με ΦΠΑ. Και χωρίς Win7

Τώρα αν κάνεις συμβιβασμό σε διάφορα ίσως...

Δημοσ.

Η 9800gt που έχεις είναι καλύτερη από την 4650. Άρα δεν θα δεις τα παιχνίδια να τρέχουν καλύτερα. Επίσης η κάρτα σου υποστηρίζει DXVA για hd ταινιες σε h.264, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι δυνατή cpu.

Δημοσ.

Γιατί είναι καλύτερο να φτιάχνεις και να βάζεις αυτά που θέλεις;

Εγώ μόνο αυτό κάνω αλλά όχι γιατί είνια καλύτερο αλλά γιατί το γουστάρω!

Καλύτερο είναι να πάρεις ένα έτοιμο μηχάνημα, που όλα τα εξαρτήματα έχουν δουλεψει και δοκιμαστεί μεταξύ τους και που έχει εγγύηση για κάποια χρόνια!

Δημοσ.

Καλά τώρα εντάξει .

Γιατί αυτά που θα βάλεις εσύ δε θα συνεργάζονται? Ή δεν έχουν εγγύηση? Ίσα ίσα έχουν και μεγαλύτερη εγγύηση κάποια part .

Φυσικά και είναι καλύτερο να διαλέξεις εσύ part ,αλλιώς θα σου πουλάνε συστήματα 600€ στα 1000€ και πολύ χαμηλότερης ποιότητας (case-hdd-psu-mobo κτλ)

Δημοσ.
Καλά τώρα εντάξει .

Γιατί αυτά που θα βάλεις εσύ δε θα συνεργάζονται? Ή δεν έχουν εγγύηση? Ίσα ίσα έχουν και μεγαλύτερη εγγύηση κάποια part .

Φυσικά και είναι καλύτερο να διαλέξεις εσύ part ,αλλιώς θα σου πουλάνε συστήματα 600€ στα 1000€ και πολύ χαμηλότερης ποιότητας (case-hdd-psu-mobo κτλ)

+1

Μπορεί σε χαρακτηριστικά να ακούγεται φοβερό, όμως βάζουν πολύ φθηνά PSU, όσο δυνατόν φθηνότερη μητρική, κάρτα γραφικών κάποιου φθηνού κατασκευαστή (που μπορεί να υστερεί στις μνήμες σε σχέση με κάποια πιο ακριβή) κοκ. Μην νομίζεις ότι κάθονται και δοκιμάζουν ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά ψάχνοντας να βρουν ποια "συνεργάζονται" καλύτερα. Το κέρδος έχουν πάντα στο μυαλό και τη μεγαλύτερη δυνατή μείωση του κόστους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...