infected86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή είμαι λίγο ασχετος με το θέμα και πρόκειται να αγωράσω σύντομα οθόνη για το pc θα ήθελα την βοήθεια όποιων γνωρίζουν για τα παρακάτω 1.τι παίζει με τις συνδέσεις? η κάρτα γραφικών έχει 2 εξοδους dvi και έχω συνδεμένη μια παλιοτερη οθόνη με αντάπτορα dvi -> vga.έχει ορατή διαφορά σε ποιότητα εικόνας η ψηφιακή με την αναλογική σύνδεση στην οθόνη?και επίσης μιας και τα περισσότερα μονιτορ στην αγορά βλέπω πως έχουν vga για σύνδεση, το vga υποστιρίζει 720p - 1080p/i video?με το hdmi τι γίνεται?είναι σαν το dvi και απλώς μεταφέρει και ήχο? γενικά ποια σύνδεση προτιμάτε και γιατί στην οθόνη? 2.τι παίζει με τις αναλύσεις? η παρούσα ανάλυση της οθόνης μου είναι στα 1280 χ 800.όταν επιλέγω video με 720p ή 1080p στο youtube τι πραγματικά βλέπω;.έχω μπερδευτεί γιατί βρίσκω πολλές διαφορετικές αναλυσεις στις οθόνες της αγοράς και δεν ξέρω τι θα με εξυπηρετεί καλύτερα.παίζει ρόλο και ο τύπος σύνδεσης της οθόνης πχ vga,dvi,hdmi? 3.λοιπά χαρακτηριστικά... τι άλλο να προσέξω σε αντίθεση, χρώματα επειδή δεν σκαμπάζω? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.