Nikosgiann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Εχω καιρο τωρα ενα προβλημα με την μεταφορα αρχειων μεχω USB.. Δεν μπορω να μεταφερω μεγαλα αρχεια σε εξωτερικο σκληρο δισκο ειτε σε USB stick...μεχρι 4+ GB μεταφερει..αν ειναι κανενα αρχειο 6-7gb και πανω λεει οτι ειναι πολυ μεγαλο για να μεταφερθει στο σκληρο/stick (σημειωση,εννοειται πως υπαρχει χωρος).. Εχω τα w7 ultimate x64 και μου το παρουσιαζει τοσο στην 7077,7100 και την RC εκδοση.. το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης.. τι μπορει να φταιει?? (εχουν δοκιμαστει διαφοροι σκληροι και στικακια) μηπως ειναι οτι πρεπει να γινουν ntfs??
demosdem Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ναι. Εαν είναι fat32 δεν μπορείς να γράψεις μεγαλύτερα αρχεία. http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GB minus 1 byte (232−1 bytes). Video applications, large databases, and some other software easily exceed this limit. Larger files require another formatting type such as NTFS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.