Anubis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.gamestracker.com/buy-pro-evolution-soccer-2011-compare-prices-pc.htm εδω για το Προ μια χαρα τιμουλα
-f-o-f-o13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Για όποιον ενδιαφέρεται, από εδώ <23€ με μεταφορικά. μια ερωτηση!δεν ειναι σε ελληνικη εκδοση ομως ετσι?
antonl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το χω ψάξει καθόλου να σου πω την αλήθεια αλλά δε θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι γλώσσες στο ίδιο DVD; Κάτι τέτοιο γινόταν παλιότερα (όμως είχε μόνο 4 γλώσσες) αλλά για το 2011 δεν παίρνω όρκο.
-f-o-f-o13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το χω ψάξει καθόλου να σου πω την αλήθεια αλλά δε θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι γλώσσες στο ίδιο DVD; Κάτι τέτοιο γινόταν παλιότερα (όμως είχε μόνο 4 γλώσσες) αλλά για το 2011 δεν παίρνω όρκο. το ελληνικο το 2010 ειχε και αλλες γλωσσες!αλλα δεν ξερω αν το αγγλικο θα εχει την περιγραφη στα ελληνικα! κοιταζωντας εδω:http://www.skroutz.gr/s/280556/Pro-Evolution-Soccer-2011.html?keyphrase=pes+2011 υπαρχει αγγλικη και ελληνικη εκδοση!οποτε θα ειναι διαφορετικα!
Sed22 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα διαβασα οτι θα εχει και ελληνικη περιγραφη με Χρηστο Σωτηρακοπουλο και Γιωργο Θαναηλάκη
Sed22 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δυο posts παραπάνω Ναι!Μολις το ειδα!:lol: Καλο αυτο με τον ελληνικο σχολιασμο..κανει το παιχνιδι πιο ενδιαφερον
mariosk89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά η τιμή είναι φιξ. όλοι 35 ευρώ το έχουνε.από 30 μέχρι 35. εγώ το έχω προ παραγγείλει από το πλαίσιο και δίνει μαζί και 2 κομπαρσο-δώρα , μπάλα και μπλουζάκι. τα προηγούμενα Pro δεν ξεκίναγαν οι τιμές τους από 50€ ??? δεν έχω ξαναπάρει Pro αυθεντικό αλλά θυμάμαι κοιταζα και οι τιμές εκεί ξεκίναγαν όταν πρωτο-έβγαινε
dp@pa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά η τιμή είναι φιξ. όλοι 35 ευρώ το έχουνε.από 30 μέχρι 35.εγώ το έχω προ παραγγείλει από το πλαίσιο και δίνει μαζί και 2 κομπαρσο-δώρα , μπάλα και μπλουζάκι. τα προηγούμενα Pro δεν ξεκίναγαν οι τιμές τους από 50€ ??? δεν έχω ξαναπάρει Pro αυθεντικό αλλά θυμάμαι κοιταζα και οι τιμές εκεί ξεκίναγαν όταν πρωτο-έβγαινε που βλεπεις το περιεργο? Το λεμε και το ξανα λεμε, δεν πουλησαν περυση, φετος κανουν τα παντα να το προμοταρουν το παιχνιδι. Και αυτος ειναι ενας λογος για να πεσει η τιμη του.
antonl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τα τελευταία 4 χρόνια τ αγοράζω πάντα με προπαραγγελία από εξωτερικό και δε νομίζω να δωσα ποτέ πάνω από 30€ (23-30€ κυμαίνονταν).
VAssassin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά η τιμή είναι φιξ. όλοι 35 ευρώ το έχουνε.από 30 μέχρι 35.εγώ το έχω προ παραγγείλει από το πλαίσιο και δίνει μαζί και 2 κομπαρσο-δώρα , μπάλα και μπλουζάκι. τα προηγούμενα Pro δεν ξεκίναγαν οι τιμές τους από 50€ ??? δεν έχω ξαναπάρει Pro αυθεντικό αλλά θυμάμαι κοιταζα και οι τιμές εκεί ξεκίναγαν όταν πρωτο-έβγαινε Μήπως μπερδεύεις κονσόλες με pc; Για pc και πέρσι περίπου τόσο είχε. Από 50 ξεκινάει στις κονσόλες.
Hugo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γνωριζει κανεις αν Το demo θα κυκλοφορισει σημερα 1-2 ωρες μετα τις 12 ή καποια στιγμη αυριο μετα την ανατολη του ηλιου??
activex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γνωριζει κανεις αν Το demo θα κυκλοφορισει σημερα 1-2 ωρες μετα τις 12 ή καποια στιγμη αυριο μετα την ανατολη του ηλιου?? Μάλλον αύριο μετά τη δύση του ηλίου...
alexis333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εμενα μαρεσει παντως που ολη τη χρονια το διαφημιζουν και το ξαναδιαφημιζουν πως θα ειναι καλυτερο , θα εχει καλυτερο gameplay καλυτερα γραφικα κτλ κτλ και τον Οκτωβρη παλι το ιδιο πραγμα παιζουμε εκτος απο τις νεες μεταγραφες που κανουν ... ( Ασε που μπορεις να το κανεις και μονος σου αυτο ... ) Υ.Γ Ξερει κανεις αν θα στρωσει φετος το online .. ?? Μου την εχει σπασει το lag του στο 2010 που πηγα και αγορασα ο βλαξ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα