Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πολύ καλό το Video. Επιφύλαξη μου, οι τόσες πολλές ντρίπλες. Ωραίες είναι, αλλά αν παίζεις OSFP VS PAO και βλέπεις τον Καραγκούνη και τον Μήτρογλου να τις κάνουν, είναι λίγο too much.
casabel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ολα τα video ωραία φαίνονται και μόλις κυκλοφορεί το κάθε 'pro' γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας νέας τραγωδίας! Το pes6 ήταν το τελευταίο pro...μετά βλέπουμε μια προσπάθεια μιας "άλλης" konami να μας πασάρει για pro ενα άλλο ποδοσφαιράκι...
activex Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ολα τα video ωραία φαίνονται και μόλις κυκλοφορεί το κάθε 'pro' γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας νέας τραγωδίας! Το pes6 ήταν το τελευταίο pro...μετά βλέπουμε μια προσπάθεια μιας "άλλης" konami να μας πασάρει για pro ενα άλλο ποδοσφαιράκι... Κάποια στιγμή και τα δυο ποδοσφαιρακια έχασαν το δρόμο τους ή των βρήκαν έκαστος και αντιστοίχως! τελευταία το φιφα έχει μια ροπή στην ουσιαστική βελτίωση αλά παλαιό προ (όχι στα pc βέβαια, αλλά επειδή φέτος άλλαξε πορεία και αυτό είναι πλέον επίσημο, ο ισχυρισμός είναι βάσιμος ) και τα τελευταία προ μια ροπή προς το παλαιό arcade φιφα! τα δεδομένα φέτος είναι ελπιδοφόρα και για τα δυο προδοσφαιρακια που αλληλοαντιγράφουν τα θετικά του ενός και του άλλου από όλη την πορεία του κάθε ενός, συν τον φρέσκο αέρα. Το ντέρμπι όχι μόνο προβλέπετε αλλά είναι και δεδομένο! μένει να επιβεβαιώσουμε τις λοιπές λεπτομέρειες
giothesuper Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 παιδια εμενα προσωπικα μου αρεσε το PES 2010..απο οτι ακουσα θα μιλανε ελληνικοι σχολιαστες..μακαρι...θελω οπως ειπε πολυ πριν ο φιλος οταν βαζεις γκολ στο 90 να πανυγυζουν εξαλλα...θα ηθελα και κατι αλλο στισ ομαδες που να μπορεις να φτιαξεις να βαζεις στην φανελα adidas , nike , puma και αλλα...μακαρι το pro 2011 να ειναι καλυτερο...παντως για να λεμε την αληθεια το fifa world cup ηταν πολυ ωραιο game....
dp@pa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 παντως για να λεμε την αληθεια το fifa world cup ηταν πολυ ωραιο game.... Και που εισαι ακομα....ενταξυ, και μενα μαρεσε το ''ΒΙΝΤΕΑΚΙ'' του προ. Καλη φαση, τα ελληνικα κλπ. Αλλα κατι μου λεει, οτι το Φιφα εχει και αυτι κατι ασσους στο μανικι της. Εγω λεω, φετος, θα παιζουμε και τα 2..για τους δικους μας λογους. Δεν ξερω, ενδιαφερων το φετινο στοιχημα. Φετος ειμαι αντικειμενικος, επειδη βλεπω τρομερη βελτιωση στο προ, το γυπεδο , παρα πολλυ καλο, αλλα καποια σχολια απο τους δημιοσογραφους του IGN, δεν τους αρεσε πολυ το ανιματιον, δεν παιζει σωστα οσο θα επρεπε. Και σχετικα με το fluidity τις μπαλας. Λενε, τους θυμιζει λιγο απο προ στο PS2. Δεν εχω περισσοτερη αποψη, απλα λεω, μην ξεχναμε, η ΕΑ ειναι οντως μπροστα, και εχει και τα δικα τις μυστικα. Επισης, δεν κραζω, καθολου απλα αναφερο κατι αλλο που ειπαν η ντεβελοπερς, της κοναμι. ανγκαστικα, κλεψανε διαφορα στοιχια που δουλεψε το φιφα. Αυτο διχνει, οτι σεβονται την ΕΑ και οχι οπως παλια, που απλα βγαζαν μια παπαρια και ριχναν την ταπελλα, Best Football experience να πουμε. Τωρα μας ανοιγετε και λεει, την αληθεια, και γιαυτο διχνω καποιο σεβασμο για την δουλεια που καναν. Αλλα παντα επιφυλακτικος. Σιγουρα με την πρωτη ματια θα αγοραζα το ΦΙΦΑ με το που το δω...το προ ειναι λιγο χλομο να κανω τετοια κινηςη. Θα δειξουν ολα στην πορια.
Peavy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πολύ καλό το Video.Επιφύλαξη μου, οι τόσες πολλές ντρίπλες. Ωραίες είναι, αλλά αν παίζεις OSFP VS PAO και βλέπεις τον Καραγκούνη και τον Μήτρογλου να τις κάνουν, είναι λίγο too much. Λογικά αυτές τις ντρίπλες θα τις κάνουν μόνο οι καλύτεροι παίκτες π.χ Messi, C.Ronaldo κ.α.
AnatoliGR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 μηπως υπαρχει patch update roster gia to pro 09?
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Λογικά αυτές τις ντρίπλες θα τις κάνουν μόνο οι καλύτεροι παίκτες π.χ Messi, C.Ronaldo κ.α. Το εύχομαι. μηπως υπαρχει patch update roster gia to pro 09? Official φαντάζομαι πως όχι. Να έχει βγάλει η ελληνική ομάδα το WE, είναι πιθανό.
AnatoliGR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ρε παιδια ξαναεβαλα το pes 09 με το wehellas patch κ οταν ανοιγει λεει load faild....θυμαται κανενας τι πρεπει να κανω?ειναι κλειστω το site κ δεν μπορω να βρω πουθενα λυση
Olorin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Το είχα αναφέρει και στο αντίστοιχο κονσολικό thread πριν λίγες μέρες, αλλά λησμόνησα να περάσω κι από εδώ... Ήμουν κι εγώ στο event στο Intercontinental και έκατσα λίγο παραπάνω ώστε να έχω την ευκαιρία να παίξω 4-5 αγώνες και όχι μόνο το ένα ημίχρονο που ήταν στο πρόγραμμα (δεν ξέρω ρε παιδιά, δεν θα μου πήγαινε να γράψω hands-on έχοντας παίξει μόλις ένα ημίχρονο...). Η γενικότερη αίσθηση που μου άφησε είναι πως έχει FIF-οποιηθεί αρκετά, κάτι όχι απαραίτητα κακό. Δυστυχώς, αν και ήταν εκεί οι κ.κ. Σωτηρακόπουλος και Θαναηλάκης, δεν υπήρχε προφανώς η ελληνική περιγραφή, παρόλο που οι ίδιοι είχαν ολοκληρώσει την ηχογράφηση εδώ και δυο μήνες περίπου (ψιλοαναμενόμενο αφού είναι αρκετά νωρίς, εδώ που τα λέμε...)
kostacurtas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 PES 2011 dated for October Konami has announced PES 2011 title will be released on October 8 in the UK for PlayStation 3, Xbox 360 and PC. This years version sees the biggest overhaul yet to the series with new gameplay additions, control options and new aesthetics. New features include a power gauge that allows players to exactly place every pass, cross and shot; new AI routines; 1000 new animations; a new Master League Online; a overhauled Become A Legend service and the addition of the Copa Libertadores, which joins the previously licensed UEFA Champions League and UEFA Europa League modes.
kostacurtas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Pro Evolution Soccer 2011 - More Dynamic Trailer
kostacurtas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Pro Evolution Soccer 2011 - More Dynamic Trailer
klainmaingr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ακόμα και απο το βιντεάκι το στημένο φαίνεται η σπασμωδική κίνηση των παικτών που είναι και η προβληματάρα του προ στα animation. Gief proper animations or GTFO. Περιττό να πώ για το σούπερ extra content με το 8 bit pattern και τη μπάλα καραμέλα και κεφάλι κολοκύθα. Ασόβαρες κατατάσεις αντί να δουλεύουν αυτά που θα έπρεπε.
klainmaingr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ακόμα και απο το βιντεάκι το στημένο φαίνεται η σπασμωδική κίνηση των παικτών που είναι και η προβληματάρα του προ στα animation. Gief proper animations or GTFO. Περιττό να πώ για το σούπερ extra content με το 8 bit pattern και τη μπάλα καραμέλα και κεφάλι κολοκύθα. Ασόβαρες κατατάσεις αντί να δουλεύουν αυτά που θα έπρεπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα