Heatspreader Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ναι. Το in-game update ανανεώνει τα στοιχεία του παιχνιδιού που μπορεί ν αλλάξουν πχ μεταγραφές. Τα patch διορθώνουν λειτουργικά προβλήματα του παιχνιδιού. Όπως τα ήξερα δηλαδή. Γι' αυτό επέμενα.
Komorias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 παιδια πρεπει να ξανα install το παιχνιδη τωρα που το πηρα original?
konandrio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 παιδια πρεπει να ξανα install το παιχνιδη τωρα που το πηρα original? Οχι, μονο το serial θα περασεις για να παιξεις online, πρεπει να φτιαξεις και λογοριασμο στην konami.
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Χθες έπαιζα με έναν φίλο μου όλη την νύχτα PRO. Έπαιζε τέλεια στο σύστημα της υπογραφής μου, χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Την άλλη μέρα ήρθε να παίξουμε και έκανε κολληματάκια, τα οποία δεν τα έπιανε το Fraps, αφού έδειχνε πάντα 60fps. Τα κολληματάκια αυτά εμφανίζοντας όταν η Camera κουνιόταν γρήγορα σε μία σέντρα, κλπ... Σκέφτηκα ότι κάτι πηγαίνει λάθος με την κάρτα γραφικών και έτρεξα το Dirt 3, το οποίο έπαιζε τέλεια. Έβαλα τους τελευταίους Drivers της κάρτας γραφικών τίποτα. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα εκ νέου το παιχνίδι τίποτα. Μετά σκέφτηκα να πειράξω το 3D στην κάρτα γραφικών από το CCC και έβαλα 8AA και όχι να διαλέγει η εφαρμογή. Έφτιαξε. Όταν γύρισα to CCC πάλι στα Defaults, είχα το ίδιο πρόβλημα. Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά? Θα μου πεις αφού σου παίζει τώρα τι σε ενδιαφέρει, ναι, αλλά γιατί παίζει τώρα και πριν με τα Default Settings στο CCC δεν έπαιζε, ξαφνικά!?
Komorias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 παιδια αν περασω το πατσ του wehellas θα μπορω να παιζω online?
Konstantinos Zorbas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια εχω την απορια ειναι παρανομα τα πατς για το προ (με ελληνικες ομαδες κτλ..) (η δημιουργια τους και το ανεβασμα τους???) Γενικα υπαρχει κατι παρανομο?
isspro Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 παιδια αν περασω το πατσ του wehellas θα μπορω να παιζω online? θα μπορεις, αλλα οταν περνας το πατς με τις ελλ. ομαδες, αυτες πανε και εγκαθιστανται πανω σε αλλες. αυτες τις αλλες απλα δε θα μπορεις να τις βλεπεις και να τις επιλεξεις. δλδ μπορει να βαλεις τον παοκ πανω στη λιλ (λεμε τωρα), αν ο αντιπαλος παρει λιλ, εσενα θα σου φαινεται οτι εχει παρει παοκ αλλα θα εχει λιλ! Ρε παιδια εχω την απορια ειναι παρανομα τα πατς για το προ (με ελληνικες ομαδες κτλ..)(η δημιουργια τους και το ανεβασμα τους???) Γενικα υπαρχει κατι παρανομο? οχι, κανενα απολυτως προβλημα δεν υπαρχει. ειναι σα να βαζεις ενα καινουργιο theme στα windows...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Νομίζω πως είναι παράνομο, επισήμως. Αν δεν προσπαθήσεις να τα πουλήσεις, όμως, είναι πιο δύσκολο να σε κυνηγήσουν. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις όπου κυνήγησαν κάποιους ακόμη και για μια προσπάθεια που ήταν δωρεάν. Θυμάμαι κάποτε που φτιάξαμε τους ελληνικούς υπότιτλους για το Grim Fandango και το συζητάγαμε και είχα ακούσει για μια ομάδα που μετέφραζε ένα παιχνίδι της LucasArts και τους έγινε επισήμως παρατήρηση και σταμάτησαν. Ευτυχώς με εμάς δεν ασχολήθηκαν. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει όρος στο License Agreement ότι δεν επιτρέπεται να τροποποιήσεις το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Τέλος πάντων, υπάρχουν τεράστιες κοινότητες που ασχολούνται με τέτοια πράγματα και σπάνια τους πειράζουν.
antonl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 [...] Αν θυμάμαι καλά υπάρχει όρος στο License Agreement ότι δεν επιτρέπεται να τροποποιήσεις το περιεχόμενο του παιχνιδιού. [...] Απ τη στιγμή που το παιχνίδι έχει editor φαντάζομαι πως θα ναι λίγο πιο χαλαροί σε τέτοια θέματα.
pbp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γεια σας, ένας φίλος μου, μου δάνεισε αυθεντικό το προ 11 και θέλω να παιξω online... Έχω την εξής απορία... Αν ο φίλος μου είχε κάνει KONAMI ID για να παίζει όταν το είχε ... τώρα άμα κάνω εγώ ένα δικό μου θα παίζει? ή πρέπει να έχω εκείνο που είχε ο φίλος μου (το έχει χάσει).
mikelamar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Και με τους δυο τρόπους γίνεται, διαλέγεις κ παίρνεις
Komorias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι θαχεις προβλεμ.
Komorias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δεν μπαίνει με το νέο προφίλ που έκανα.. γιαυτο στο ειπα.αν βρεις το id του φιλου σου μπορει να γινει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα