Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις, απλα δεν θα παιζεις online.

Γεια σε όλους,

Έχω το προ αυθεντικό και θέλω να παίξω online.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι έχω πρόβλημα με το KONAMI ID & με το GAME ID.

Τι ακριβώς πρέπει να πληκτρολογήσω? Δεν δέχεται τίποτα :(

Να σημειωθεί ότι πριν από μένα το είχε κάποιος άλλος το παιχνίδι και έπαιζε online.

Παίζει κανένα ρόλο αυτό ?

Πρεπει να του παρεις τα στοιχεια που ειχε βαλει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια σας παιδια. οποιος θελει να ενταχθει σε μια σοβαρη ομαδα με ωριμους παιχτες με καθαρα αγωνιστικο πνευμα χωρις cheat, online, με δικο της teamspeak 1vs1 2vs2 και φιλικα 4vs4 μπορει να μπει http://hellenic-battalion.gr/. τα λεμε online ^_^

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Έχω το προ αυθεντικό και θέλω να παίξω online.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι έχω πρόβλημα με το KONAMI ID & με το GAME ID.

Τι ακριβώς πρέπει να πληκτρολογήσω? Δεν δέχεται τίποτα :(

Να σημειωθεί ότι πριν από μένα το είχε κάποιος άλλος το παιχνίδι και έπαιζε online.

Παίζει κανένα ρόλο αυτό ?

δυστηχως φιλε ο κωδικος δηλωθηκε στο δικο του ID και τελος. δεν μπορει κανεις να παιξει πλεον online με αυτο το dvd game. πρεπει να αγορασεις αλλο ή να βρεις κωδικο που να μην εχει παιχτει online για να παιξεις πρωτος και να τον εχεις δικο σου.

Δημοσ.

Παίζω PES 2011 στο Playstation 3.

Ένας φίλος που ήρθε σπίτι θέλει να παίζει με το δικό του χειριστήριο στο PC.

Το PES 2011 το έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει. Υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιο Patch ώστε να έχω τις τελευταίες μετεγγραφές? Να είναι δηλαδή σαν το Playstation 3.

Φυσικά δεν το έχω αγορασμένο στο PC.

Δημοσ.

Παίζω PES 2011 στο Playstation 3.

Ένας φίλος που ήρθε σπίτι θέλει να παίζει με το δικό του χειριστήριο στο PC.

Το PES 2011 το έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει. Υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιο Patch ώστε να έχω τις τελευταίες μετεγγραφές? Να είναι δηλαδή σαν το Playstation 3.

Φυσικά δεν το έχω αγορασμένο στο PC.

Κατεβασε τα Data Pack , απο το Extra Content στο κεντρικο menu..

Δημοσ.

Μάλιστα. Το Update δηλαδή. Το έκανα.

Παρόλα αυτά διάβασα ότι το Patch 1.02 διορθώνει κάποια πράγματα στο Gameplay. Αυτό πως μπορώ να το βάλω?

Ίδιο πράγμα είναι το Patch και ίδιο το Update από το κεντρικό μενού του παιχνιδιού?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το patch ειναι αλλαγες στο παιχνιδι απο χρηστες σαν κ εμενα κ εσενα και το περνας με τα χερακια σου. το update ειναι κατι official απο την Konami και το κανεις μεσω ps3-Online...

Δημοσ.

Δηλαδή και τυχόν αλλαγές στο Gameplay γίνονται κατεβάζοντας από το Menu του παιχνιδιού το Update? Δεν τρέχω κάποιο αρχείο στα WindowS?

Δημοσ.

@heatspreader

ναι φιλε μου

@komorias

εξαρταται το server. κανονικα φτανει αλλα συνηθως τα κολληματα δεν οφειλονται σε οτε αλλα σε Konami

Δημοσ.

αλλο τα official patches. εκει μπορει να σου βγαλει η Konami ενα patch με αναβαθμισεις σε παπουτσια, ροστερ κλπ (βλ. μετα τα χριστουγεννα και τη μεταγραφικη περιοδο).

Δημοσ.

αλλο τα official patches. εκει μπορει να σου βγαλει η Konami ενα patch με αναβαθμισεις σε παπουτσια, ροστερ κλπ (βλ. μετα τα χριστουγεννα και τη μεταγραφικη περιοδο).

Υπάρχουν 2 τρόποι για Update.

1) Από το Menu του παιχνιδιού.

2 Από τα Windows τρέχοντας το αρχείο.

Ναι ή όχι και γιατί? :-)

Δημοσ.

Ναι. Το in-game update ανανεώνει τα στοιχεία του παιχνιδιού που μπορεί ν αλλάξουν πχ μεταγραφές. Τα patch διορθώνουν λειτουργικά προβλήματα του παιχνιδιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...