Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Eδειχνε ρει ....

Παιζεις pro ή οχι ... :P

Δεν το εδειχνε κατω απο τον παιχτη αλλα στη μπαρα κατω εκει που λεει τα ονοματα των παιχτων ...

Στο σουτ και στη σεντρα ( οταν δεν εισαι κοντα στην περιοχη ) τουλαχιστον σου δειχνει...

:-)

Τραγικό. Προφανώς κι έχεις δίκιο :P

Δημοσ.
fifa-like pro :shock: :shock:

γφδγφδγ

Θα το συνηθίσουμε.

Όσο περνάνε τα χρόνια το Pro γίνεται FIFA και το FIFA Pro.

Ρε παιδια ας μην κολλαμε ''ταμπελες''..δηλαδη αν βγει ενα Fifa που ειναι παρα πολυ καλο, ισως και καλυτερο απο το Pro τι θα πω? Αααα ειναι Fifa , αρα δεν το παιζω? μην τρελαθουμε. Εγω ειμαι χαρουμενος που υπαρχει ΚΑΙ Fifa γιατι ετσι υπαρχει ανταγωνισμος. Δες παραδειγμα την 2k Sports, μολις εμεινε μονη στα μπασκετακια για PC πηγε και μου βγαλε ενα αθλιο 2k10, μες στα bugs...Ο κοσμος ομως το αγορασε δεν εχει αλλη επιλογη...τραγικο

Δημοσ.
Ρε παιδια ας μην κολλαμε ''ταμπελες''..δηλαδη αν βγει ενα Fifa που ειναι παρα πολυ καλο, ισως και καλυτερο απο το Pro τι θα πω? Αααα ειναι Fifa , αρα δεν το παιζω? μην τρελαθουμε. Εγω ειμαι χαρουμενος που υπαρχει ΚΑΙ Fifa γιατι ετσι υπαρχει ανταγωνισμος. Δες παραδειγμα την 2k Sports, μολις εμεινε μονη στα μπασκετακια για PC πηγε και μου βγαλε ενα αθλιο 2k10, μες στα bugs...Ο κοσμος ομως το αγορασε δεν εχει αλλη επιλογη...τραγικο

+1000 αυτο που εγινε με το μπασκετ ηταν τραγικο

Δημοσ.

^^ Μαλλον κανετε πλακα με την 2k.Δεν εμεινε μονη της στα μπασκετακια.Ειναι η μονη που εδωσε μπασκετ της προκοπης στο pc.Tοσα χρονια ειχαμε την αθλιοτητα της ΕΑ.Το 2K10 βγηκε το καλυτερο sim sports game περυσι.Τα οποια bugs διορθωθηκαν με το patch και αυτη τη στιγμη το παιχνιδι με τα mods στο pc ειναι απλα κορυφαιο.

On topic τωρα, το προβλημα του pro για εμενα αυτη τη στιγμη ειναι οι αυτοματισμοι.Πρεπει ολα να γινουν manual και να διορθωθουν τοσο τα animations οσο και οι GK's.Προτιμω σουπερ gk παρα να σκαει μπροστα τους η μπαλα και να κοιτανε.Ανεκαθεν φαν του προ τελευταια παιζω περισσοτερο στο ps3 το Fifa World Cup και λιγοτερο pro κυριως λογω των διαφορων mods στο pc.Απλα στο pro εφτασα στο σημειο να κανω την ιδια προβλεψιμη αναπτυξη παιχνιδιου κυριως λογω των αυτοματοποιημενων κινησεων και πλεον λειπει η αισθηση της ελευθεριας στη δημιουργια φασεων.Και στο fifa συμβαινει το ιδιο αλλα εκει υπαρχει η επιλογη manual που αλλαζει συνολικα το επιπεδο παιχνιδιου και γινεται πιο sim.

Δημοσ.
ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει ρύθμιση της ταχύτητας παιχνιδιού από εσάς

Αυτά είναι τα δυσάρεστα.

Θα έχεις τον κάθε nooba, να θέλει να πειράζει τη ταχύτητα.

Έτσι ο καθένας παίζει μόνος του, όπως γουστάρει και όταν είναι με φίλους του χαλάει το πράμα.

Κρίμα...

Δημοσ.

Και τα δυο ποδοσφαιράκια φέτο υπόσχονται πολλά και δείχνει ότι θα παίξουμε μπάλα (τουλάχιστο στο ένα από τα δυο!) Nice ;)

Δημοσ.

PES 2011 Roundtable

IGN's team of PES fans report back on Konami's reboot.

After years of lagging behind in the fight for football domination, PES is undergoing something of a reboot. Yes, you've heard this before – maybe last year or even the one before it, and after a series of games that made only baby steps in moving forward you can be excused for a little cynicism. But trust us; we've played it and it's mighty different. But is it any good?

IGN UK's Alex, Dan, Nihal and Martin – all PES fans in various states of either addiction or rehabilitation – spent an afternoon in the company of PES 2011, engaged in virtual battle and coming to terms with varying degrees of success with the game's new systems. We played Garth Crooks and rounded up their post match thoughts...

At last! Whiteboards! Take that FIFA.

screenshot234417.jpg

The drag and drop tactics screen is genuinely brilliant.

screenshot234421.jpg

As ever, the player likenesses are best in class.

screenshot234424.jpg

Δημοσ.

Πολυ καλο φαινεται το ριμαδι..

Μαλλον εσφιξαν λιγο οι ποποι τους που φετος θα εχουν και ανταγωνισμο και στρωθηκαν στην δουλεια... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...