NikosFE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μια ερωτηση! Υπαρχει patch που να μην επηρεαζει τα στατιστικα το παικτων ουτε τα πρωταθληματα, αλλα το μονο που να αλλαζει, να ειναι τις σωστες φανελες και τα ονοματα των ομαδων που δεν εχουν παρει τις αδειες; Το ρωτω αυτο γιατι μονο online παιζω! Υ.Γ. Καλο το φιφα, αλλα ειναι πανακριβο για pc! Και το προ υπερτερει στο ονλαιν κομματι, γιατι εχει πολλα modes. + τα γραφικα + τις εθνικες ομαδες, που δεν εχει το φιφα! Το βασικο μειονεκτιμα του pes 2011 στο gameplay θεωρω το χαλια κοντρολ και οι συγκρουσεις μεταξυ τους! Δυο απλα πραγμτα ηταν και δεν τα εκανε o Sebas!
Mirodin Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ξερει κανεις στο "Becaome a legent" για να μην περιμενω οταν με κανουν αλλαγη,η να μην περιμενω μεχρι να με βαλουν στο παιχνιδι σαν αλλαγη,τι πρεπει να κανω?Το μονο που μπορω να κανω ειναι να το βαλω να τρεχει x2....
kosmasgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Εχει κανείς ιδέα γιατί μου κολλάει το παιχνίδι ? Εκεί που παίζω κολλάει για καμοιά 30 δευτερόλεπτα μετά συνεχίζει σαν fast forward όλη την εξέλιξη της φάσης και μετά επανέρχεται. Τι μπορεί να φταίει ? To pc αποτελείται από E8500 , 4870 , 4 gb ram Καμοιά λύση ρε παιδιά ? Λειτουργικό WIN7 Pro ENG
GrafeioTeleton Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μια ερωτηση! Υπαρχει patch που να μην επηρεαζει τα στατιστικα το παικτων ουτε τα πρωταθληματα, αλλα το μονο που να αλλαζει, να ειναι τις σωστες φανελες και τα ονοματα των ομαδων που δεν εχουν παρει τις αδειες; Το ρωτω αυτο γιατι μονο online παιζω! Υ.Γ. Καλο το φιφα, αλλα ειναι πανακριβο για pc! Και το προ υπερτερει στο ονλαιν κομματι, γιατι εχει πολλα modes. + τα γραφικα + τις εθνικες ομαδες, που δεν εχει το φιφα! Το βασικο μειονεκτιμα του pes 2011 στο gameplay θεωρω το χαλια κοντρολ και οι συγκρουσεις μεταξυ τους! Δυο απλα πραγμτα ηταν και δεν τα εκανε o Sebas! Μπορεις να δοκιμασεις Το PesEdit οπου επιλεγεις με ωραιο τροπο την δευτερη κατηγορια πρωταθληματος και μπορεις πολυ ευκολα να γυρισεις στις default επιλογες σου.Α και δεν επηρεαζει κατι ενοχλητικο(οπως στατιστικα η διαφορες εικονες απο καναλια και ετσι) http://www.pes-patch.com/2011/03/pesedit-2011-patch-2-0.html
nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Υ.Γ. Καλο το φιφα, αλλα ειναι πανακριβο για pc! Και το προ υπερτερει στο ονλαιν κομματι, γιατι εχει πολλα modes. + τα γραφικα + τις εθνικες ομαδες, που δεν εχει το φιφα! Το βασικο μειονεκτιμα του pes 2011 στο gameplay θεωρω το χαλια κοντρολ και οι συγκρουσεις μεταξυ τους! Δυο απλα πραγμτα ηταν και δεν τα εκανε o Sebas! Το "πανάκριβο" μάλλον σχετικό είναι. Φαντάζομαι θα εννοείς τα ελληνικά μαγαζιά (που βαράνε κάτι 35άρια στο Fifa), γιατί στο εξωτερικό το PES είναι ακριβότερο σχεδόν παντού. Αν δε κοιτάξεις για digital download έκδοση του Fifa (δηλ. αγορά σκέτου key, χωρίς συσκευασία και δισκάκι) τότε η τιμή πέφτει ακόμα περισσότερο. Θυμάμαι είχα αγοράσει το Fifa λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του από g2play.net στα 18-19 ευρώ. Σήμερα στο ίδιο site έχει 17...
NikosFE Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 nezeppos "Φαντάζομαι θα εννοείς τα ελληνικά μαγαζιά" Ναι τα Ελληνικα! Δεν μπορω να πω στο εξωτερικο εχει και 15 ευρω το fifa. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν εχω πιστωτικη καρτα και δεν θελω να βγαλω! Στην Ελλαδα βρηκα το pro 19 ευρω και το fifa στο ιδιο καταστημα 45!! nezeppos "Αν δε κοιτάξεις για digital download έκδοση του Fifa (δηλ. αγορά σκέτου key, χωρίς συσκευασία και δισκάκι) τότε η τιμή πέφτει ακόμα περισσότερο. Θυμάμαι είχα αγοράσει το Fifa λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του από g2play.net στα 18-19 ευρώ " Με χρεωστικη ή πιστωτικη; Ευχαριστω! Μπορεις να δοκιμασεις Το PesEdit οπου επιλεγεις με ωραιο τροπο την δευτερη κατηγορια πρωταθληματος και μπορεις πολυ ευκολα να γυρισεις στις default επιλογες σου.Α και δεν επηρεαζει κατι ενοχλητικο(οπως στατιστικα η διαφορες εικονες απο καναλια και ετσι) http://www.pes-patch...-patch-2-0.html Θα το κοιταξω! Ευχαριστω!
NikosFE Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Με Paypal. Απο εδω; http://www.g2play.net/store/cart.php 17 ευρω με paypal!!
nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ναι. Σου στέλνουν με email τον κωδικό μέσα σε μισή ώρα το πολύ, κατεβάζεις το παιχνίδι από το EA Store και παίζεις. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές θέλεις, σε όσα PC θέλεις (προφανώς δεν θα μπορούν να παίζουν online ταυτόχρονα).
NikosFE Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Παρα πολυ καλη τιμη και το καλυτερο ειναι οτι μπορω να εχω αμεσα τον κωδικο!
Maldino Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Υπαρχει κανα αλλο τετοιο μαγαζι που να αγοραζεις μονο cd key αλλα για pro 11 φθηνο?
NikosFE Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μπορεις να δοκιμασεις Το PesEdit οπου επιλεγεις με ωραιο τροπο την δευτερη κατηγορια πρωταθληματος και μπορεις πολυ ευκολα να γυρισεις στις default επιλογες σου.Α και δεν επηρεαζει κατι ενοχλητικο(οπως στατιστικα η διαφορες εικονες απο καναλια και ετσι) http://www.pes-patch...-patch-2-0.html Τελικα δεν μου παιζει με αυτο το patch. Μου βγαζει οταν βαζω κωδικους και username "invalid player data found"
gfn85 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Τελικα δεν μου παιζει με αυτο το patch. Μου βγαζει οταν βαζω κωδικους και username "invalid player data found" Ούτε και σε εμένα! Μάλλον μούφα θα είναι...
GrafeioTeleton Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δοκιμασατε στην καρτελα switches να τα κανετε default online?
NikosFE Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δοκιμασατε στην καρτελα switches να τα κανετε default online? Παιζει τελικα! Οπως ειπε! Πατας διπλο κλικ στο pesedit και στο switches, online! Πολυ καλο το patch, δινει νεα φρεσκαδα (στα γραφικα) στο παιχνιδι του online! Ωραιος φιλε! Κατι ασχετο! Στο Pes 5 στο Wolf patch ειχε κατι απιστευτα τραγουδακια, που συνοδευοταν απο spekears που τους ακουγες στην περιγραφη των goals!! Οταν τους ακουγες, φτιαχνοσουν να παιξεις μπαλιτσα! Ηταν οτι καλυτερο εχω ακουσει μακραν σε μουσικη επενδυση σε ποδοσφαιρικο τιτλο! Υπαρχει περιπτωση να μπορω να μεταφερω τα τραγουδακια αυτα, στο Pes 2011;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα