johninio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 παιδια ξερετε ποτε θα βγει το καινουργιο update δηλ αυτο που εχει adebayor στην ρεαλ κτλ επισης εμενα μου γραφει πακετο δεδομενων 1,01 εσας???
kosmasgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εχει κανείς ιδέα γιατί μου κολλάει το παιχνίδι ? Εκεί που παίζω κολλάει για καμοιά 15 δευτερόλεπτα , συνεχίζει σαν fast forward όλη την εξέλιξη της φάσης και μετά επανέρχεται. Τι μπορεί να φταίει ? To pc αποτελείται από E8500 , 4870 , 4 gb ram
konandrio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 παιδια ξερετε ποτε θα βγει το καινουργιο update δηλ αυτο που εχει adebayor στην ρεαλ κτλ επισης εμενα μου γραφει πακετο δεδομενων 1,01 εσας??? Μεχρι τελος του μηνα. Εκδ 1.03 Πακετο δεδομενων 2.00 Εχεις μεινει πισω.
GIANNIS400 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 ξερει κανεις πως αλαζω game id πατωντας το Χ οταν παω να μπω online, περσι αλαζα μεχρι 3 game id ή username του παιχνιδιου, οπως και να το πειτε το ιδιο ειναι. Δοκιμασα κατι πριν αλλα αλαξα μονο το κωδικο του game id
pagratios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Παίζω master league και εξαιτίας των συνεχόμενων ιδανικών νικηφόρων σεζον οι παίκτες της ομάδας μου ζητάει κάτι μισθούς τραγικά μεγάλους, για παράδειγμα είχα αγοράσει έναν με 1εκ. τον χρόνο και συμβόλαιο για 5 χρόνια και στα 5 χρόνια μου ζητάει 10-15 εκ. στα επόμενα 5 θα ζητάει 20-25 εκ. ? Εσείς τι κάνετε όταν γίνεται αυτό?
tsakonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 εξαρτάται από τον παίχτη, αν είναι μικρός θα ζητήσει περισσότερα μετά...αλλα συνήθως μετά τα 28-30 σταματάει η ανάπτυξη k ζητάνε λιγότερα αν έχεις λεφτά τον κρατάς, αλλιώς απολύεται
pagratios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 εξαρτάται από τον παίχτη, αν είναι μικρός θα ζητήσει περισσότερα μετά...αλλα συνήθως μετά τα 28-30 σταματάει η ανάπτυξη k ζητάνε λιγότερα αν έχεις λεφτά τον κρατάς, αλλιώς απολύεται Έχω την ίδια 11αδα ήδη 5-7 χρόνια με κάποιες αλλαγές και όλοι όταν τους πήρα ή τους έκανα επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν 17-22 ποιο πάνω δεν ήταν τότε. Τα τελευταία 5-6 χρόνια παίρνω το πρωτάθλημα, το κύπελο και το cl με αποτέλεσμα να έχω συνεχώς παίχτες στους καλύτερους της χρονιάς. Όλο αυτό μάλλον επηρεάζει την αξία τους, σωστά? ευτυχώς που έδωσα και μερικούς δανεικούς να σωθώ. Ένα αμυντικό χαφ το έδωσα στην barca για 35εκ. Αυτή την στιγμή για συμβόλαιο των παιχτών δίνω 131εκ. χωρίς τα συμβόλαια των δανεικών σε αυτό που όταν επιστρέψουν και δεν τους δώσω θα είναι στα ~150εκ. Θα φαλυρήσω
manos_ath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 γεια σας παιδες μια ερωτηση..πηρα το προ χθες μεταχειρισμενο απο ενα παιδι...δημιουργησα id στην konami κτλ κτλ και πηγα να μπω Online και μου βγαζει "δεν ειναι δυνατη η συνδεση"...εν τω μεταξυ ρυθμισα και το ρουτερ μου(linksys) ανοιξα πορτα δλδ και απενεργοποιησα firewall και στο pc και στο router και παλι τα ιδια..τι να κανω?? καμμια λυση???? ευχαριστω
konandrio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 γεια σας παιδες μια ερωτηση..πηρα το προ χθες μεταχειρισμενο απο ενα παιδι...δημιουργησα id στην konami κτλ κτλ και πηγα να μπω Online και μου βγαζει "δεν ειναι δυνατη η συνδεση"...εν τω μεταξυ ρυθμισα και το ρουτερ μου(linksys) ανοιξα πορτα δλδ και απενεργοποιησα firewall και στο pc και στο router και παλι τα ιδια..τι να κανω?? καμμια λυση???? ευχαριστω Αμα ο φιλος σου επαιζε online δεν μπορεις να φτιαξεις αλλο λογαριασμο, πρεπει να σου δωσει id και pass που ειχε φτιαξει αυτος.
manos_ath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μου τα εδωσε αλλα και παλι τιποτα..με τα δικα του στοιχεια μου βγαζει σφαλμα
DeTiPaleuw Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Θα γινω δικηγορος του διαβολου!!! Ειναι τοσο καλος σου φιλος που σ εδωσε τα πραγματικα στοιχεια ή καθεται αυτος και παιζει κ σε εχει αφησει εσενα να ψαχνεσαι τι παει στραβα?
antonl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι σε περίπτωση προβλήματος με τα στοιχεία, θα βγαζε διαφορετικό μήνυμα. Πιο πολύ μ ακούγεται σαν πρόβλημα σύνδεσης.
Mirodin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Παιδια,αγορασα ενα Chillstream της Logitech για να μπορω να παιζω το PRO Evolution Soccer,αλλα εχασα το CD... Μπορω να παιζω και χωρις το CD αλλα τα RT,LT,RB,LB δεν δουλευουν... Μπηκα απο τον πινακα ελεγχου στις συσκεβες που ειναι συνδεμενες με τον υπολογιστη,και μου βρισκει το χειριστηριο και δειχνει οτι δουλευουν ολα τα κουμπια.. αλλα στο παιχνιδι τα κουμπια που προανεφερα δεν δουλευουν... Απο τις ρυθμησεις του pro μπορω δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτα τα κουμπια... Υπαρχει τροπος να ρυθμησω τα κουμπια απο καπου αλου?Να κανω κατι τελος παντον για να μπορεσω να το παιξω το PRO(απο το πληκτρολογιο δεν μπορω).. Κριμα και το πηρα το τηλεχειριστηριο μονο και μονο για αυτο.... Παρακαλω Βοηθεια
giannispaok Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 γεια σας! να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου κατι? διαβαζα εδω σε καποιο post "pacth" για ελληνικο πρωταθλημα με ολες τις ελληνικες ομαδες κτλπ σε pc games αναφερεστε? (οριginal εννοειται) δηλαδη αν παρω το pes2011 σε pc games θα εχει μονο τις 4 ελληνικες ομαδες και θα μπορω να προσθεσω ολες τις ελληνικες ομαδες ή αυτο δε γινετε? δε πολυκαταλαβα γι αυτο ρωταω,ευχαριστω.
trelos3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Παιδια,αγορασα ενα Chillstream της Logitech για να μπορω να παιζω το PRO Evolution Soccer,αλλα εχασα το CD... Μπορω να παιζω και χωρις το CD αλλα τα RT,LT,RB,LB δεν δουλευουν... Μπηκα απο τον πινακα ελεγχου στις συσκεβες που ειναι συνδεμενες με τον υπολογιστη,και μου βρισκει το χειριστηριο και δειχνει οτι δουλευουν ολα τα κουμπια.. αλλα στο παιχνιδι τα κουμπια που προανεφερα δεν δουλευουν... Απο τις ρυθμησεις του pro μπορω δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτα τα κουμπια... Υπαρχει τροπος να ρυθμησω τα κουμπια απο καπου αλου?Να κανω κατι τελος παντον για να μπορεσω να το παιξω το PRO(απο το πληκτρολογιο δεν μπορω).. Κριμα και το πηρα το τηλεχειριστηριο μονο και μονο για αυτο.... Παρακαλω Βοηθεια λοιπον και εγω το ιδιο εχω και μου εκανε update τα windows 7 αυτοματα και δουλεψε χωρις cd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα