Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρουμε ρε φίλε! Μπα κακό... Σταμάτα να ρωτάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
vaiaserres Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 οκ απλος ρωταω γιατι δεν ξερω;και βαριεμαι να παιζω ολο τον αγωνα για να παω πεναλτυ
nzeppos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάλι παθαίνω το ανάποδο. Παίζω μόνο αγώνα και παράταση, αλλά βαριέμαι τα πέναλτι...
Inler Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εχω το PESEdit.com 2011 Patch 1.3 και εχω ξεκινησει το BAL με ολλανδικη ομαδα αλλα στο τελος της πρωτης σεζον στις μεταγραφες παταω να προχωρησω στις επομενες εβδομαδες και κολλαει καθως φορτωνει....Αντιθετως σε ενα παλαιοτερο save στο BAL που το ειχα αρχισει μολις ειχε βγει το Pro και το ειχα αφησει εκανα σχεδον 2 σεζον χωρις προβλημα....Τι φταιει;
pantote Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εχω το PESEdit.com 2011 Patch 1.3 και εχω ξεκινησει το BAL με ολλανδικη ομαδα αλλα στο τελος της πρωτης σεζον στις μεταγραφες παταω να προχωρησω στις επομενες εβδομαδες και κολλαει καθως φορτωνει....Αντιθετως σε ενα παλαιοτερο save στο BAL που το ειχα αρχισει μολις ειχε βγει το Pro και το ειχα αφησει εκανα σχεδον 2 σεζον χωρις προβλημα....Τι φταιει; Κατέβασε την Εκδ. 1.03 (λύνει κάποια προβλήματα) και το πακέτο δεδομένων 2.00.
pantote Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτα εχω αλλα τιποτα.... Αναβάθμισε το bios και τους drivers τις κάρτας γραφικών μπας και οφείλεται σε αυτά το κόλλημα!
mariosk89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 εγώ όποιο Patch και να εγκαταστήσω, μόλις το ανοίγω, μου λέει ότι λείπει αυτό dll το γνωστό, και μόλις ανοίξει, μου βγάζει κανονικά τα προηογύμενα menu,του κανονικού Pro, και τις ομάδες με άλλα ονόματα και άλλες (default με το σήμα της ΚΟΝΑΜΙ) φανέλες. πχ λέει Ντορτμουντ και έχει μια φανέλα που γράφει PES και το σήμα της GHARNETOVA ας πούμε που είναι ομάδα του PES League. Φαντάζομαι πως ο kitserver δεν έχει εγκατασταθεί σωστά,αλλά δεν μπορώ να κταλάβω γιατί.γράφει κανονικά ότι έχει γίνει attach στο pes2011.exe . στο PESedit2011.exe όμως δεν με αφήνει να κάνω attach
pagratios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 εγώ όποιο Patch και να εγκαταστήσω, μόλις το ανοίγω, μου λέει ότι λείπει αυτό dll το γνωστό, και μόλις ανοίξει, μου βγάζει κανονικά τα προηογύμενα menu,του κανονικού Pro, και τις ομάδες με άλλα ονόματα και άλλες (default με το σήμα της ΚΟΝΑΜΙ) φανέλες. πχ λέει Ντορτμουντ και έχει μια φανέλα που γράφει PES και το σήμα της GHARNETOVA ας πούμε που είναι ομάδα του PES League. Φαντάζομαι πως ο kitserver δεν έχει εγκατασταθεί σωστά,αλλά δεν μπορώ να κταλάβω γιατί.γράφει κανονικά ότι έχει γίνει attach στο pes2011.exe . στο PESedit2011.exe όμως δεν με αφήνει να κάνω attach Υπάρχει πειρίπτωση να θέλεις εγκατάσταση του directX 9 γιατί το έκανε και σε μένα στην αρχή
pantote Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 εγώ όποιο Patch και να εγκαταστήσω, μόλις το ανοίγω, μου λέει ότι λείπει αυτό dll το γνωστό, και μόλις ανοίξει, μου βγάζει κανονικά τα προηογύμενα menu,του κανονικού Pro, και τις ομάδες με άλλα ονόματα και άλλες (default με το σήμα της ΚΟΝΑΜΙ) φανέλες. πχ λέει Ντορτμουντ και έχει μια φανέλα που γράφει PES και το σήμα της GHARNETOVA ας πούμε που είναι ομάδα του PES League. Φαντάζομαι πως ο kitserver δεν έχει εγκατασταθεί σωστά,αλλά δεν μπορώ να κταλάβω γιατί.γράφει κανονικά ότι έχει γίνει attach στο pes2011.exe . στο PESedit2011.exe όμως δεν με αφήνει να κάνω attach Για πες μας πιο γνωστό dll είναι αυτό! Σου πασάρω το δικό μου εάν θέλεις!
nikkeii Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εχω το PES 2011 αγορασμενο αλλα εχω μεγαλο προβλημα με την εναρξη του παιχνιδιου. Βαζω το dvd να παιξει και 9 στις 10 φορες δεν ξεκιναει. Οταν παω στο exe στα program files και κλικαρω μου βγαζει αυτο "Δεν εντοπίστηκε δίσκος. Παρακαλώ εισάγετε το αυθεντικό "Pro Evolution Soccer 2011 CD/DVD. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα http://www.securom.com/message.asp?m=nodisc&l=gr". Ξερει κανεις κατι?
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Βάλε crack σπασμένου παιχνιδιού ή από το gamecopyworld (αν υπάρχει). Με το αγορασμένο serial που θα περάσεις δε θα έχεις πρόβλημα να παίζεις online.
ultrobyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εγώ όποιο Patch και να εγκαταστήσω, μόλις το ανοίγω, μου λέει ότι λείπει αυτό dll το γνωστό, και μόλις ανοίξει, μου βγάζει κανονικά τα προηογύμενα menu,του κανονικού Pro, και τις ομάδες με άλλα ονόματα και άλλες (default με το σήμα της ΚΟΝΑΜΙ) φανέλες. πχ λέει Ντορτμουντ και έχει μια φανέλα που γράφει PES και το σήμα της GHARNETOVA ας πούμε που είναι ομάδα του PES League. Φαντάζομαι πως ο kitserver δεν έχει εγκατασταθεί σωστά,αλλά δεν μπορώ να κταλάβω γιατί.γράφει κανονικά ότι έχει γίνει attach στο pes2011.exe . στο PESedit2011.exe όμως δεν με αφήνει να κάνω attach μπορεις να κατεβασεις με ενα απλο googlarisma το .dll αρχειο που σου λειπει,να κανεις copy paste το αρχειο που θα ειναι μεσα στο zip στον φακελο που εχεις εγκαταστησει το παιχνιδι( program files etc) και εισαι κομπλε!
mariosk89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 μωρέ το έχω βρει στο ιντερνετ αυτό το dll αλλά δεν το κατεβάζω μήπως είναι κανένας ιος.το όνομα δεν το θυμάμαι,αλλά από λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα άπειρες αναφορές. http://www.google.gr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=pes+2011+missing+dll τέλος πάντων, έβαλα το directX αλλά δεν ξαναδοκίμασα να βάλω το Patch γιατί την προηγούμενη φορά που έβαλα το pesEdit 1.4 μου πείραξε και τον φάκελο του Pro και μετά κράσαρε σε κάθε άνοιγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα