liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Αποθηκεύονται στο save folder του παιχνιδιού, my documents -> konami κλπ, αλλά στην μορφή που αποθηκεύονται δε θα τα αναγνωρίσει κανένας player ή converter νομίζω. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από liopyr
Panosnik21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα καταρχήν!! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σε κάθε παιχνίδι που παίζω online. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα παιχνιδιού για να καταλάβαινε καλυτέρα!! Κάθε φορά που μπαίνω να παίξω στο παιχνίδι ( Pro evolution soccer 2011) διαλέγω να μπω (στο Master league online) και παίζω κανονικά αγώνες και διαφορά.. Σε κάποια στιγμή εκεί που παίζω κανονικά με πετάει στην επιφάνεια εργασίας και μου βγάζει αυτό εδώ το μήνυμα <<Η εφαρμογή pes2011.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.>> Και μου δίνει τρεις επιλογές 1) Εντοπισμός σφάλματος 2) Αποστολή αναφοράς σφάλματος 3) Να μην αποσταλεί Δεν ξερώ παιδιά γιατί συμβαίνει αυτό μονο όταν παίζω online..Όταν παίζω κανονικά χωρίς ιντερνετ δεν αντιμετωπίζω απολύτως τπτ!! Το ίδιο ακριβώς μου συμβαίνει και στο παιχνίδι (Froshen Throne-Batle net ) είναι online και αυτό!! Το άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως εκεί που παίζω ονλαιν και στο (pes 11) kais to (FROSHEN THRONE)) Παγώνει η οθόνη (εικόνα) και δεν μπορώ να την ξεσκολίσω, μόνο με επανεκκίνηση του υπολογιστή!! Θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε στο πρόβλημα μου!! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
venumis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 To internet το εχεις μέσο USB wifi stick ή μέσο ethernet ? Μιλάμε για σταθερό υπολογιστή φαντάζομαι ετσι ?
Silverage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μήπως θέλει να ανοίξεις ports στο router;Δοκίμασε το.Αν πατήσεις εντοπισμό σφάλματος; (Μάλλον ενοείς Frozen Throne)
GIANNIS400 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 ποτε θα βγάλουν patch να αποθηκευουμε σχηματα ομαδων στο ONLINE ρε παιδια? εσεις αποθηκευετε σχηματα ομαδων και πως?, μου ειπε ενας καποιες ρυθμισεις εκτος menu edid team αλλα δε μπορω να τις βρω και να τα καταφέρω. Βαριέμαι σε κάθε παιχνίδι στον προθάλαμο ή στο γρήγορο παιχνίδι να κάθομαι να φτιάχνω το σχήμα της ομάδος μου.
AOK G4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Κυκλοφόρησε το 1ο Ελληνικό πατς για το ΠΕΣ 2011: Από Progamerz.Gr Περιλαμβάνει: * Πλήρης Ελληνική Superleague με σωστά ρόστερ,φανέλες και σήματα. * Πλήρης Αγγλική Premier League με σωστά ρόστερ,φανέλες και σήματα. * Προσθήκη των Unlicensed ομάδων σε Ιταλία (Παλέρμο) και Ισπανία ( Σεβίλλη,Χέρκουλες,Οσασούνα,Μάλαγα,Λεβάντε,Ρ.Σοσιεδάδ). * Δύο Ομάδες από την Football League 1 (ΠΑΣ Γιάννενα και Παναιτωλικό). * Τέσσερις Κυπριακές Ομάδες (ΑΠΟΕΛ,Ανόρθωση,Απολλων Λεμεσού,Ομόνοια). * Διορθωμένες Εμφανίσεις στην Eredivisie. * Συνθήματα στις Ελληνικές Ομάδες(Πλήν της Ξάνθης). * Περισσότερα από 90 3D Πρόσωπα για τους παίκτες των Ελληνικών Πρωταθλημάτων. * Ένα νέο Ελληνικό Γήπεδο, το Στάδιο Γ.Καραϊσκάκης με πακέτο γραφικών(εισαγωγή κλπ). * Ελληνικό Scoreboard της NOVA και της NET σε 16:9 και 4:3 σε μπλε και λευκή έκδοση. * Νέα γραφικά που ομορφαίνουν το παιχνίδι (Μενού,Mods,ML Sponsors κλπ). * HD σήματα στην Ελληνική Superleague (όμοια με αυτά που θα περιέχονται στη Final Έκδοση για όλες τις ομάδες). * Επίσημες Μπάλες της Superleague και της Football League. * Νέες διαφημιστικές πινακίδες με αληθινούς χορηγους. * Nέα τραγούδια και μουσική κατά την είσοδο των ομάδων. * Εμφανίσεις Adidas στους Διαιτητές(και εμφανίσεις στο Champions League) Οδηγίες εγκατάστασης και download από εδώ: http://www.progamerz.gr/forum/index.php?/topic/919-pcpes-2011-wwwprogamerz-beta-patch-v1/
PolonosJ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παιδια σορυ που θα το πω τοσα χρονια ειμαι φαν του προ το αγορασα γνησιο και το μετανιωσα μετα πηρα το φιφα απο τον θειο και ειπα πως επεζα το προ 11 καλυτερα να αγοραζα το φιφα !!!το προ για μενα και για πολλους αλλους φαν του προ ητανε μια απαγοητευση ειδικα τα σουτ τα κανανε χαλια !!!τις αμυνες χαλια για παιξτε λιγο φιφα το πως μαρκαρουν το πως ειναι τα σουτ οι συμπαικτες πως σε στηριζουν και κανεις ενα πολυ ωραιο παιχνιδι !!!Παντος τοσα χρονια ελεγα το φιφα ειναι μια βλακεια φετος βελτιωσανε και τα γραφικα !!!απο του χρονου τα περνω και τα 2 απο τον θειο και οπιο με εντιπωσιαση το αγοραζω Ευχαριστω!!!
pagratios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ξέρει κάποιος αν γίνεται στο BAL υπάρχει τρόπος να προσπερνάς τα σημεία του παιχνιδιού που είσαι στον πάγκο ή τουλάχιστον να γίνεται παραπάνω από 2χ?
Mirallas14 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 μπορει να με βοηθησει κανεις με το καινουριο πατς ;;; λεει οτι εχει κατεβει αλλα μετα δεν γινεται τιποτα. καμια βοηθεια;;; λεει οτι γινεται εγκατασταση ... μενει στο 100% ... και απο κει και περα τιποτα.
mitsosgate7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας Παιδιά αντιμετοπιζω ένα Πρόβλημα στην εγκατάσταση του pro 2011 σε windows 7 ultimate.κατα την εγκατάσταση και ενώ αυτή τελειώνει μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε ένα εικονικο αρχείο (dt0c νομίζω) το cd δεν φταίει είναι δοκιμασμένο σε xp και δεν είχε κανένα Πρόβλημα.ξέρετε κάποια λύση ??? Pls help
vaiaserres Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 παιδια γινεται να πας απευθειας στα πεναλτυ χωρις να κανεις καθολου αγωνα;;;
pantote Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Βρε παιδιά πως απενεργοποιειται το auto-replay? Μου τη σπάει όταν παίζει σε κάθε φάση! Επίσης οποιος θέλει να δοκιμάσει το τελευταίο PATCH 1.4 (465MB - 22/01/2011) του PESEDIT.COM θα το βρει εδώ.
vaiaserres Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 παιδια γινεται να πας απευθειας στα πεναλτυ χωρις να κανεις καθολου αγωνα;;;
konandrio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Παιδια θα λαβω μερος σε ενα τουρνουα, εχω συνηθίσει να παιζω σε PC, υπαρχει διαφορα στο game play με ps3?
vaiaserres Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 γινεται να πας απευθειας στα πεναλτυ χωρις να κανεις καθολου αγωνα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα