pagratios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Πήγα να βάλω το patch 1.02 και μου πετάει το παρακάτω μήνυμα
pagratios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Έχει πειράξει κανείς το gameplay του παιχνιδιού ώστε να παίζει πιο ρεαλιστικά όπως αυτό http://www.pes-patch.com/2010/12/realistic-gameplay-for-pes-2011-for-konami-patch-1-02.html ας πούμε?
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Άμα βλέπεις παιχνίδια της Barca μοιάζει ρεαλιστικότατο το pro. Μη πω πως το έχει αφήσει και λίγο πίσω.
iagouaros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, πήρα σήμερα την PHILIPS 244E2/SB E-LINE 24'' TFT και έχω πρόβλημα με το pro. Παίζω σε 1080p 60 Hz και στις μακρινές και τις γρήγορες μπαλιές είναι σαν να θολώνει η εικόνα, με αποτέλεσμα να με ζαλίζει. Όταν αλλάζω κοντές πάσες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το παιχνίδι τρέχει σφαίρα κατά τ'άλλα με 60 fps. Το frame skipping και το vertical τα έχω ενεργοποιημένα. Eυχαριστώ εκ των προτέρων!!!
antnatal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά, αν έχεις ξεκινήσει το master league και κάνεις εγκατάσταση patch (με ενημέρωση μεταγραφών-εμφανίσεων κτλ.) ενημερώνετε το πρωτάθλημα που παίζεις..???
fearwhatnow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, πήρα σήμερα την PHILIPS 244E2/SB E-LINE 24'' TFT και έχω πρόβλημα με το pro. Παίζω σε 1080p 60 Hz και στις μακρινές και τις γρήγορες μπαλιές είναι σαν να θολώνει η εικόνα, με αποτέλεσμα να με ζαλίζει. Όταν αλλάζω κοντές πάσες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το παιχνίδι τρέχει σφαίρα κατά τ'άλλα με 60 fps. Το frame skipping και το vertical τα έχω ενεργοποιημένα. Eυχαριστώ εκ των προτέρων!!! Απενεργοποιησε το frame skipping.
Atapia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια εχω κατεβασει ενα τοοl που κανει hack τα λεφτά στο master league και βαζεις οτι ποσο θελεις αλλα και καποιες αλλες ρυθμισεις δεν μου δουλευει ομως ξερεις κανεις καποιον αλλο τροπο; Υπαρχει και ενα αλλο που σου δινει απειρα αλλα δεν θελω απειρα λεφτα..
Tony_Montana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 ξερετε αν υπαρχει ενας τροπος να αντιγραψω το μανισιο συστημα μιας ομαδα και να το αντιγραψω σε μια αλλη? οχι μονο τη διαταξη ολους τους αυτοματισμους και το strategy και την αμυνα κι ολα
liopyr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Παίρνεις την άλλη ομάδα, σώζεις το σύστημά της χωρίς να το σκαλίσεις, παίρνεις την δική σου, κάνεις το load. Νομίζω αντιγράφονται όλα, εκτός από τους παίχτες φυσικά.
agos1212 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 παιδια εχω το pro evolution 2011 στο pc μου και εχω συνδεσει τα sisaxis contollers απο τo play station 3 στο pc... οταν παω στο αρχειο που υπαρχει στον φακελο του παιχνιδιου και ρυθμιζω τα κουμπια για τα δυο contollς, το ενα παει στις ρυθμισεις που του δινω και το αλλο μενει στα αλλα νταλων κουμπια οταν παιζω..τι να κανω?
lavezzi7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 παιδια εχω το pro evolution 2011 στο pc μου και εχω συνδεσει τα sisaxis contollers απο τo play station 3 στο pc... οταν παω στο αρχειο που υπαρχει στον φακελο του παιχνιδιου και ρυθμιζω τα κουμπια για τα δυο contollς, το ενα παει στις ρυθμισεις που του δινω και το αλλο μενει στα αλλα νταλων κουμπια οταν παιζω..τι να κανω? Άμα δεις στα settings πάνω λέει controller sisaxis 1.Πατάς επάνω και το αλλάζεις στο 2.Απλό...
3leven Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα.. Πως γινεται στο Become A Legend να παω σε ομαδες τυπου Παναθηναικος , Ολυμπιακος κτλ (δλδ σε ομαδες της κατηγοριας Other) Συγκεκριμενα θελω να παω στο παναθηναικο αλλα μεσα στο Bal , τον βρισκω μονο ως αντιπαλο σε κανα CL η Europa , δε υπαρχει σε κανενα πρωταθλημα , παρολαυτα.. Ευχαριστω...
arxarios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά πως μπορώ να δω το γκολ που έχω αποθηκεύσει ? Προσοχη! οχι να τα δω μεσω παιχνιδιου ρωταω αν αποθηκευονται σε καποιο φακελο στον υπολογιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα