isspro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πως κάνει αυτές τις διαστημικές τρίπλες που δίχνει στο βίντεο έχει πάρει χαμπάρι κανένας???Γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα και άκρη δεν βγάζω....λεει στο manual του παιχνιδιου (βιβλιαρακι)
jim22479 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 κανα καλο παικτη με προοπτικες , εχετε βρει στο Μαστερ λιγκ;
vaiaserres Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 να ρωτησω κατι;;;; ας πουμε οτι ενας παικτης δεν εχει την καρτα καμικαζι...δεν μπορει με την ειδικη προπονηση να την αποκτησει;;;;;;και κατι ακομα....ο f.injagi εχει καρτα δολοφονος αλλα στην προπονηση δεν υπαρχει αυτη η καρτα γιατι;;;;;thanks
fearwhatnow Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 να ρωτησω κατι;;;; ας πουμε οτι ενας παικτης δεν εχει την καρτα καμικαζι...δεν μπορει με την ειδικη προπονηση να την αποκτησει;;;;;;και κατι ακομα....ο f.injagi εχει καρτα δολοφονος αλλα στην προπονηση δεν υπαρχει αυτη η καρτα γιατι;;;;;thanks PES 2011: The Gathering
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 World record στο να γράφει ";;;;;;;;;;;;;;;;;".
PolonosJ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Παιδια βοηθεια ας βοηση καποιος στο πως να μαρκαρω καλα και κανα τροπο για τα σουτ σας παρακαλω!Επισης μου την σπαει οταν θελεις νο διωξεις γρηγορα την μπαλα και κανει πρωτα κοντρολ και μετα την διωχνει σας παρακαλω help ..Ας μου εξιγησει καποιος πως να μαρκαρω και να κανω σουτ Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
3leven Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια.. Μπορω να ρωτησω κατι? Πως γινεται να κατεβασω τη v1.01 του pro μεσα απο το παιχνιδι (οπως τα data packs) γιατι αν κατεβασω το update απο "τριτους" δεν μπορω να το τρεξω... Ευχαριστω!
GIANNIS400 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 μπαινω Οnline να παιξω στο προθάλαμο και μου λέει οτι δεν μπορω να παιξω επειδη η συσκευη δυκτιοσης μου θελει ρυθμιση ή κατι αλλο, και με βάζει μόνο στο γρηγορο παιχνιδι να παιξω online,ξερετε τι μπορω να κανω για αυτο? τι φταίει?
GIANNIS400 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 θελω να ανοιξω port forword στο router μου (netfaster2) γιατι δε μπορω να μπω στο προθαλαμο να παιξω ονλινε.Ξερει κανεις το portforword?
chek2fire Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Είναι μεγάλο θέμα... Καταρχήν θα πρέπει να μας πεις ποιόν router έχεις και νομίζω δεν είναι καν του θέματος εδώ αλλά θα πρέπει να πάει στους router το post.
Hania13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 οταν παω να παιξω online μου λεει για το nat κατι αλλα δεν ξερω τι να κανω.μπορει να μου πει καποιος που το εχει βαλει online?επισης αν κατεβασω πατσ απο ξενο σαιτ θα παιζει στο δικο μου pes που ειναι ελληνικο?
Hania13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 πως ανοιγω το nat και κανω τις αλλες ρυθμισεις για να παιξω pro 11 online?
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 πως ανοιγω το nat και κανω τις αλλες ρυθμισεις για να παιξω pro 11 online? Πρώτα δες ποιό μοντέλο router έχεις και μετά κοίτα εδώ: http://portforward.com/
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μακαρι να φτιαξει κάπως με αυτο το πατς το προ γιατι χανει πολυ στην κινησει και στην αμυνα. 5 ερωτησουλες παιδια να βοηθησετε , 1)πως βάζω στο ονλινε στρατηγικες, δλδ πως φορτωνω τις ρυθμισεις τακτικης και σχηματος των ομάδων στο ονλινε ξερετε? λεει φορτωση απο στοκ ... αλλα πως γινετε? και πως βγάζω τις τακτικες 2)πως εμφανιζω τα Χ Α Υ Β Τακτικες στην μπάρα του παιχνιδιου 3)γιατι δεν εμφανιζετε η αντοχη του παικτη κατω στην οθονη οπως στο προ 2010 και κατι αλλα, 4)πως ρυθμιζω πριν τον αγωνα αν θα ειναι επιθετικογενης ή ισοροπημενος ή αμυντικογενης ο παικτης μου οπως στο προ 2010 5)οι τριπλες και οι ειδικες ικανοτητες πως μπαινουν στο παιχνιδι απο ποιο μενου? και πως βγαινουν τα ονοματα των παικτων
GIANNIS400 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Αν παίζει κανεις ONLINE μπορει να μου πει πως αποθηκευει τις τροποποιησεις των σχηματων των ομάδων στο ονλινε. Στο ΟFFLINE τα αποθηκευω αλλα στο ονλινε δεν μπορω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα