Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο αρχικό μενού του παιχνιδιού πας system settings -->playlist editor --> add to your playlist.

Θα δεις όλα τα τραγούδια που παίζουν στο παιχνίδι και ποιος τα λέει.

Μετά ξέρεις τι να κάνεις για να τα αποκτήσεις. :P

Γελάω πολύ με αυτό, με έχω πιάσει να το χορεύω κατά λάθος χωρίς να είμαι καν μεθυσμένος!

:lol:

(πού το βρήκαν οι πούστηδες);

Το συγκεκριμενο ειναι κομματαρα ρε ....

(Δε το ηξερα, απο το pro το πρωτοακουσα κι εγω )

Οποτε το βαζει προσπαθω να κανω περισσοτερες ρυθμισεις ή οτι αλλο κανω για να ακουσω ολο το τραγουδι ...:-D:-D

Εχει ρυθμο το συγκεκριμενο ...

Πολυ ωραιο ...

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το συγκεκριμενο ειναι κομματαρα ρε ....

(Δε το ηξερα, απο το pro το πρωτοακουσα κι εγω )

Οποτε το βαζει προσπαθω να κανω περισσοτερες ρυθμισεις ή οτι αλλο κανω για να ακουσω ολο το τραγουδι ...:-D:-D

Εχει ρυθμο το συγκεκριμενο ...

Πολυ ωραιο ...

εγώ πειράζει που το ξέρα έτσι? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=It51wDjFSPo[/ame]

και όταν μου το πέταξε το pro τρελάθηκα?

Δημοσ.

λολ, τώρα το άκουσα το από πάνω (δεν είχα ήχο στην δουλειά όταν το είχαν ποστάρει).

Νταξ, ότι και να πω είναι λίγο, προσκυνώ ΛΑΚΗ ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΙ, είναι η πιο cult φιγούρα που έβγαλε αυτός ο τόπος μετά τον Τέλη Σταλλόνε.

Δημοσ.

Αν και στην αρχή ξενέρωσα με το gameplay και της εντολές ( κυρίως την προωθημενη )

αργότερα ( μετά τα πρώτα 30 παιχνίδια :lol::lol::lol: ) το συνήθισα και είμαι οκ :-):-):-)

Υ.Γ

Ξέρει κανείς πως κάνεις 1-2 ???

Δημοσ.

να ρωτησω κατι;;;; ας πουμε οτι ενας παικτης δεν εχει την καρτα καμικαζι...δεν μπορει με την ειδικη προπονηση να την αποκτησει;;;;;;και κατι ακομα....ο f.injagi εχει καρτα δολοφονος αλλα στην προπονηση δεν υπαρχει αυτη η καρτα γιατι;;;;;thanks

Δημοσ.

Πως κάνει αυτές τις διαστημικές τρίπλες που δίχνει στο βίντεο έχει πάρει χαμπάρι κανένας???Γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα και άκρη δεν βγάζω....

Δημοσ.
γιατι δεν μπορω να παιξω 2v2 παιχνιδι καταταξης online???

η επιλογη μου ειναι απενεργοποιημενη....

δεν έχω παίξει ακόμα στο διαδύκτιο αλλα αν ισχύει το ίδιο με το 10 αυτή η επιλογη είναι για να παίξεις εσύ μαζι με κάποιον απο το σπίτι σου με άλλους δυο αντίστοιχα(καναπές με καναπέ;))

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...