Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις Full HD το 360/PS3 κάνει upscale το σήμα σε 1080p, αλλά οι διαφορές είναι ελάχιστες γιατί το παιχνίδι είναι native 720p.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαλια ειναι που εβαλαν τις "δυναμεις" ετσι κατω απο τον παιχτη. Δεν μ'αρεσε καθολου..

Κατα τα αλλα, μια χαρα φαινεται.

• Moderators
Δημοσ.
ε... what? :whistle:

Φαίνεται πόσο δυνατά θα σουτάρει την μπάλα. :P

Κι εγώ όταν το διάβασα πριν δω το trailer, νόμιζα ότι θα άρχιζαν τίποτα super-speed ή super kick ξαφνικά.

Δημοσ.

ρε παιδια , συγγνωμη γιατι εχει κολησει το μυαλο μου: στο τωρινο αλλα και στα προηγουμενα Pro, εδειχνε την δυναμη οταν σουταρες ή εκανες πασα;(εκτος απο τα κορνερ και τα φαουλ);

Ειναι λιγο χαζομαρα να βλεπει ο αλλος με τι δυναμη θα σουταρεις η θα κανεις την πασα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά μη τρελαίνεστε, ενδείξεις είναι και προφανώς θα απενεργοποιούνται με επιλογή σε περίπτωση που σας χαλάει!

Επεξ/σία από activex
Δημοσ.
ρε παιδια , συγγνωμη γιατι εχει κολησει το μυαλο μου: στο τωρινο αλλα και στα προηγουμενα Pro, εδειχνε την δυναμη οταν σουταρες ή εκανες πασα;(εκτος απο τα κορνερ και τα φαουλ);

[...]

Όχι .

Δημοσ.
Όχι .

Eδειχνε ρει ....

Παιζεις pro ή οχι ... :P

Δεν το εδειχνε κατω απο τον παιχτη αλλα στη μπαρα κατω εκει που λεει τα ονοματα των παιχτων ...

Στο σουτ και στη σεντρα ( οταν δεν εισαι κοντα στην περιοχη ) τουλαχιστον σου δειχνει...

:-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, βέβαια δείχνει. Για τα σουτ και τις σέντρες, κάτω από το όνομα του παίχτη, όχι πάνω στον παίχτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...