Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εεεε, καλά υπερβάλω λίγο πολύ αλλά με εκνεύρισε ο άλλος:-D

Άντε ρε που σε εκνεύρισα. Πρώτον κάνουμε πλάκα και δεύτερον, όταν έπαιζα iss σε ps1 αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι το είχατε καν ακούσει. Απλά δεν υπάρχει πια σύγκριση, και μένα κάπως με χαλάει η ιδέα αλλά τι να κάνουμε τώρα; Είμαι και οφτόπικ και δε θέλω να θεωρηθεί ότι τρολάρω οπότε το κόβω.

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εεεε, καλά υπερβάλω λίγο πολύ αλλά με εκνεύρισε ο άλλος:-D

Άντε ρε που σε εκνεύρισα. Πρώτον κάνουμε πλάκα και δεύτερον, όταν έπαιζα iss σε ps1 αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι το είχατε καν ακούσει. Απλά δεν υπάρχει πια σύγκριση, και μένα κάπως με χαλάει η ιδέα αλλά τι να κάνουμε τώρα; Είμαι και οφτόπικ και δε θέλω να θεωρηθεί ότι τρολάρω οπότε το κόβω.

Δημοσ.

Λιγο ασχετος με τα προαναφερθεντα θελω να ρωτησω, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ PLAYLIST ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΟΥ PES2011? Γιατι πρεπει να παραδεχτουμε οτι απο τραγουδακια τα σπαει το παιχνιδακι....

Δημοσ.

Λιγο ασχετος με τα προαναφερθεντα θελω να ρωτησω, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ PLAYLIST ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΟΥ PES2011? Γιατι πρεπει να παραδεχτουμε οτι απο τραγουδακια τα σπαει το παιχνιδακι....

Δημοσ.
Ρε τσακαλια κανα Patch που να λεει σωστα τις ομαδες(στα ελληνικα),σωστες μεταγραφες και στο Μαster League σωστους σπονσορες υπαρχει??

Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες και τις σωστές μεταγραφές...μπορείς να κατεβάσεις το επίσημο patch της KONAMI μέσα απο το παιχνίδι.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!

Να ρωτησω κατι κ εγω?

Αν το παρω απο αγγλικο site θα μπορω να παιζω online κανονικα?Γιατι το βρηκα στα 26 ευρω κ λεω να το αγορασω/Τα ελληνικα μενου,εκφωνητες δεν με νοιαζουν.Απλα να μπορω να παιξω online.Ξερει κανεις?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

μετα απο ερευνα και συζητηση με πολλα παιδια και απο αλλα φορουμς για αγορες παιχνιδιων προτεινω:

thehut.com ---> €1.1 μεταφορικα/τεμαχιο

blahdvd.com ---> €1.5 μεταφορικα

play.com ---> δωρεαν μεταφορικα (απ οσο γνωριζω)

game.co.uk ---> €3.5 μεταφορικα

zavvi.com ---> €1.15 μεταφορικα

play-asia.com ---> €4 μεταφορικα

mymemory.co.uk ---> δωρεαν μεταφορικα

videogamesplus.ca ---> €5.25 μεταφορικα

hmv.com ---> £2.5 μεταφορικα (ανα τεμαχιο)

και μηχανη αναζητησης παιχνιδιων με συγκριση τιμων:

gamestracker.com

Δημοσ.

μετα απο ερευνα και συζητηση με πολλα παιδια και απο αλλα φορουμς για αγορες παιχνιδιων προτεινω:

thehut.com ---> €1.1 μεταφορικα/τεμαχιο

blahdvd.com ---> €1.5 μεταφορικα

play.com ---> δωρεαν μεταφορικα (απ οσο γνωριζω)

game.co.uk ---> €3.5 μεταφορικα

zavvi.com ---> €1.15 μεταφορικα

play-asia.com ---> €4 μεταφορικα

mymemory.co.uk ---> δωρεαν μεταφορικα

videogamesplus.ca ---> €5.25 μεταφορικα

hmv.com ---> £2.5 μεταφορικα (ανα τεμαχιο)

και μηχανη αναζητησης παιχνιδιων με συγκριση τιμων:

gamestracker.com

Δημοσ.

Παιδια εχω το παιχνιδι για pc, ΑΛΛΑ δεν μου εντοπιζει τα χειριστηρια που εχω. Εντοπιζει μονο το πληκτρολογιο και οχι τα χειριστηρια. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Δημοσ.

Παιδια εχω το παιχνιδι για pc, ΑΛΛΑ δεν μου εντοπιζει τα χειριστηρια που εχω. Εντοπιζει μονο το πληκτρολογιο και οχι τα χειριστηρια. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Δημοσ.

Πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι ... θα μπεις στον φάκελο εγκατάστασης και θα τρέξεις το settings.exe !! Εκεί θα πας στο χειριστήριο και θα διαλέξεις και τα δύο σου χειριστήρια ρυθμίζοντας και τα κουμπιά. :)

Δημοσ.

Πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι ... θα μπεις στον φάκελο εγκατάστασης και θα τρέξεις το settings.exe !! Εκεί θα πας στο χειριστήριο και θα διαλέξεις και τα δύο σου χειριστήρια ρυθμίζοντας και τα κουμπιά. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...