Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχουμε μηπως καμια ενημερωση για το ποτε θα βγει κανενα patchακι με κανονικά ονοματα ομαδων,φανέλες,επιπλεον γήπεδα (και παιχτες που δεν λειπουν τα κεφάλια :P ) ?

Κατέβασέ το από εδώ.

:-D

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εχουμε μηπως καμια ενημερωση για το ποτε θα βγει κανενα patchακι με κανονικά ονοματα ομαδων,φανέλες,επιπλεον γήπεδα (και παιχτες που δεν λειπουν τα κεφάλια :P ) ?

Το pededit 0.2 έχει φτιάξει τα προβλήματα με τον Πάτο νομίζω, δοκίμασε το.

Δημοσ.

Έχει βγει ήδη το patch 1.01 νομίζω που διορθώνει όλα τα ονόματα

Το 1.01 δεν εχει σχεση με τα rosters. Στο extra content κατεβαζεις τα updated rosters.

Δημοσ.

kirileman μπορείς να αποδεχθείς ότι όπως σε εσένα αρέσει το ΜΟΥ(ΦΙ)ΦΑ:eek: σε κάποιους αρέσει το ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟB).? Εξάλλου νομίζω ότι διθύραμβοι για το μούφα γράφονται από 2-3 άτομα κάμποσα thread πιο κάτω, JOIN THEM ;). Άντε και άμα βρείτε άλλους 20 θα μπορείτε να παίξετε 11vs11 :lol:, βέβαια τόσα άτομα να παίζουν το κατασκεύασμα της ΕΑ δύσκολα θα βρεις στην Ελλάδα:-D

Δημοσ.

kirileman μπορείς να αποδεχθείς ότι όπως σε εσένα αρέσει το ΜΟΥ(ΦΙ)ΦΑ:eek: σε κάποιους αρέσει το ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟB).? Εξάλλου νομίζω ότι διθύραμβοι για το μούφα γράφονται από 2-3 άτομα κάμποσα thread πιο κάτω, JOIN THEM ;). Άντε και άμα βρείτε άλλους 20 θα μπορείτε να παίξετε 11vs11 :lol:, βέβαια τόσα άτομα να παίζουν το κατασκεύασμα της ΕΑ δύσκολα θα βρεις στην Ελλάδα:-D

Δημοσ.

λες βλακειες και το ξερεις...:-D

Δημοσ.

λες βλακειες και το ξερεις...:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...