EKTELESTES Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 :lol: Ρε μου αρέσει που τα πιστεύετε αυτά που λέτε..
Galis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Γιατί σε χαλάει το φετινό φίφα ε; Το παιχνίδι είναι αριστούργημα, αν στη θέση του ήταν το προ, θα διαβάζαμε διθυράμβους, θα γράφονταν τραγούδια και θα αλλάζαν εθνικοί ύμνοι χωρών. Απλά δε μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως η EA μέσα από μια μακρά πορεία αποτυχιών, έφτασε σήμερα να προσφέρει την πιο κοντινή στο πραγματικό ποδόσφαιρο εμπειρία. Όσο για το προ, RIP, τίποτα άλλο. Τι δεν καταλαβες απο αυτα που ειπα?Σαφως και εγω προτιμω το fifa φετος.Τα ιδια λεμε
tiniakos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 το fifa φέτος όπως και πέρσι παίζει χωρίς αντίπαλο!!!! (μέχρι πρόπερσι έπαιζα pro)
kirileman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τι δεν καταλαβες απο αυτα που ειπα?Σαφως και εγω προτιμω το fifa φετος.Τα ιδια λεμε Απλά το "πάμε για φίφα πάλι" μου φάνηκε ότι περιείχε μια μελαγχολία, μια στενοχώρια, ίσως επειδή γουστάραμε τόσα χρόνια το προ και θα θέλαμε κατά βάθος να το δούμε ψηλά, αυτή την εντύπωση μου δημιούργησε, δηλαδή.
Galis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 οχι απλα εννοουσα οτι γυριζουν οι καιροι και μετα απο το 99 παλι fifa 8α παιζουμε.Και καθολου δεν με χαλαει
mellodos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με την παρέα μου φέτος το sequence δούλεψε κάπως έτσι : 1)Παίζουμε πρώτα fifa 11 και γουστάραμε πολύ. 2)Κάνουμε τσιγάρο... 3)Φορτώσαμε το pro 11 και όπως πάντα αρχικα ξενερώσαμε σε σχέση με το με το περσινό. 4)Κάνουμε τσιγάρο... 5)Τρέχουμε πάλι fifa , όμως αυτήν την φορά μας φάνηκε αίσχος. 6)Uninstall fifa- με τσιγάρο 7)Λιώσιμο στο pro... Σημείωση : Για τους κακεντρεχείς που θα επικαλεστούν αλλοίωση κρίσης λόγω μειωμένης διάυγειας αναφέρω πως το τσιγάρο ήταν κανονικό και όχι "περίεργο"...
kirileman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Σε μένα δούλεψε κάπως έτσι. 1) Βάζω προ 2) Παίζω προ 3) Ξαναπαίζω προ 4) Βάζω φιφα 5) Παίζω φίφα 6) Βγάζω προ 7) Παίζω φίφα 8) Παίζω φίφα 9) Παίζω φίφα 10)...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Διασκεδαστικό το FIFA, αλλά καμία σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, στους πιο πολλούς δεν αρέσει ούτε το πραγματικό ποδόσφαιρο, γι' αυτό διαβάζουμε συνέχεια τι χάλια είναι οι πιο πολλοί αγώνες.
Dropsreef Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εχουμε μηπως καμια ενημερωση για το ποτε θα βγει κανενα patchακι με κανονικά ονοματα ομαδων,φανέλες,επιπλεον γήπεδα (και παιχτες που δεν λειπουν τα κεφάλια ) ?
GamerManiac Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Έχει βγει ήδη το patch 1.01 νομίζω που διορθώνει όλα τα ονόματα
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εγώ το FIFA δε μπαίνω καν στον κόπο να το δοκιμάσω. Όχι επειδή είμαι κολλημένος profan ξέρωγωεντάξει, αλλά επειδή ευτυχώς υπάρχει το youtube. Dropsreef, υπάρχει και άλλο κρούσμα ακέφαλου εκτός του Πάτο; 2 σεζόν master league μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει.
mariosk89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 τι είναι το fifa? δεν το σταματήσανε από το 99 αυτό?
Sadako Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εγώ το FIFA δε μπαίνω καν στον κόπο να το δοκιμάσω.Όχι επειδή είμαι κολλημένος profan ξέρωγωεντάξει, αλλά επειδή ευτυχώς υπάρχει το youtube. Dropsreef, υπάρχει και άλλο κρούσμα ακέφαλου εκτός του Πάτο; 2 σεζόν master league μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει. Πάντως και σε μένα (αν και παίζω μόνο κάτι exhibition προς το παρόν) τον Πάτο συνήθως τον έχει ακέφαλο. Για την ακρίβεια, λείπει το πίσω μέρος του κεφαλιού του, εκεί που είναι τα μαλλιά. Αλλά δεν λείπουν μόνο τα μαλλιά, λείπει ολόκληρο το κεφάλι εκτός από την φάτσα του μπροστά..
iignatios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 για μενα το pro υπαρχει μονο στο ps2.δεν ειναι τελειο αλλα πολυ καλυτερο απο τα χαλια στισ κονσολεσ κ pc.απορω το αυτοματο σουτ τι το θελανε?δυνατο σουτ εξω απτην περιοχη ευθυβολο μου το κανει λομπα-ημαρτον- παντωτασ μονο τετραγωνο!
Sadako Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Σε αυτό νομίζω παίζει ρόλο η στάση του σώματός σου και η απόσταση από την μπάλα εκείνη την στιγμή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα