Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γιατί σε χαλάει το φετινό φίφα ε; Το παιχνίδι είναι αριστούργημα, αν στη θέση του ήταν το προ, θα διαβάζαμε διθυράμβους, θα γράφονταν τραγούδια και θα αλλάζαν εθνικοί ύμνοι χωρών. Απλά δε μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως η EA μέσα από μια μακρά πορεία αποτυχιών, έφτασε σήμερα να προσφέρει την πιο κοντινή στο πραγματικό ποδόσφαιρο εμπειρία. Όσο για το προ, RIP, τίποτα άλλο.

Τι δεν καταλαβες απο αυτα που ειπα?Σαφως και εγω προτιμω το fifa φετος.Τα ιδια λεμε

Δημοσ.
Τι δεν καταλαβες απο αυτα που ειπα?Σαφως και εγω προτιμω το fifa φετος.Τα ιδια λεμε

Απλά το "πάμε για φίφα πάλι" μου φάνηκε ότι περιείχε μια μελαγχολία, μια στενοχώρια, ίσως επειδή γουστάραμε τόσα χρόνια το προ και θα θέλαμε κατά βάθος να το δούμε ψηλά, αυτή την εντύπωση μου δημιούργησε, δηλαδή.

Δημοσ.

οχι απλα εννοουσα οτι γυριζουν οι καιροι και μετα απο το 99 παλι fifa 8α παιζουμε.Και καθολου δεν με χαλαει

Δημοσ.

Με την παρέα μου φέτος το sequence δούλεψε κάπως έτσι :

1)Παίζουμε πρώτα fifa 11 και γουστάραμε πολύ.

2)Κάνουμε τσιγάρο...

3)Φορτώσαμε το pro 11 και όπως πάντα αρχικα ξενερώσαμε σε σχέση με το με το περσινό.

4)Κάνουμε τσιγάρο...

5)Τρέχουμε πάλι fifa , όμως αυτήν την φορά μας φάνηκε αίσχος.

6)Uninstall fifa- με τσιγάρο

7)Λιώσιμο στο pro...

Σημείωση : Για τους κακεντρεχείς που θα επικαλεστούν αλλοίωση κρίσης λόγω μειωμένης διάυγειας αναφέρω πως το τσιγάρο ήταν κανονικό και όχι "περίεργο"...

Δημοσ.

Σε μένα δούλεψε κάπως έτσι.

1) Βάζω προ

2) Παίζω προ

3) Ξαναπαίζω προ

4) Βάζω φιφα

5) Παίζω φίφα

6) Βγάζω προ

7) Παίζω φίφα

8) Παίζω φίφα

9) Παίζω φίφα

10)...

Δημοσ.

Διασκεδαστικό το FIFA, αλλά καμία σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, στους πιο πολλούς δεν αρέσει ούτε το πραγματικό ποδόσφαιρο, γι' αυτό διαβάζουμε συνέχεια τι χάλια είναι οι πιο πολλοί αγώνες.

Δημοσ.

Εχουμε μηπως καμια ενημερωση για το ποτε θα βγει κανενα patchακι με κανονικά ονοματα ομαδων,φανέλες,επιπλεον γήπεδα (και παιχτες που δεν λειπουν τα κεφάλια :P ) ?

Δημοσ.

Εγώ το FIFA δε μπαίνω καν στον κόπο να το δοκιμάσω.

Όχι επειδή είμαι κολλημένος profan ξέρωγωεντάξει, αλλά επειδή ευτυχώς υπάρχει το youtube.

:-)

Dropsreef, υπάρχει και άλλο κρούσμα ακέφαλου εκτός του Πάτο;

2 σεζόν master league μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει.

Δημοσ.
Εγώ το FIFA δε μπαίνω καν στον κόπο να το δοκιμάσω.

Όχι επειδή είμαι κολλημένος profan ξέρωγωεντάξει, αλλά επειδή ευτυχώς υπάρχει το youtube.

:-)

Dropsreef, υπάρχει και άλλο κρούσμα ακέφαλου εκτός του Πάτο;

2 σεζόν master league μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει.

Πάντως και σε μένα (αν και παίζω μόνο κάτι exhibition προς το παρόν) τον Πάτο συνήθως τον έχει ακέφαλο. Για την ακρίβεια, λείπει το πίσω μέρος του κεφαλιού του, εκεί που είναι τα μαλλιά. Αλλά δεν λείπουν μόνο τα μαλλιά, λείπει ολόκληρο το κεφάλι εκτός από την φάτσα του μπροστά..

Δημοσ.

για μενα το pro υπαρχει μονο στο ps2.δεν ειναι τελειο αλλα πολυ καλυτερο απο τα χαλια στισ κονσολεσ κ pc.απορω το αυτοματο σουτ τι το θελανε?δυνατο σουτ εξω απτην περιοχη ευθυβολο μου το κανει λομπα-ημαρτον- παντωτασ μονο τετραγωνο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...