Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου το εδωσε ενας φιλος και το εκανα εγκατασταση πριν λιγο,

εκανα restart& με 5870 εχει πολυ προβληματικη αποδοση!!Δηλαδη λες και παιζω crysis..Ζοριζεται παρα πολυ το μηχανημα μου, δεν εχω ιντερνετ στον σταθερο για να κατεβασω το fraps..A!kαι πολυ δυσκολο..ξερετε κατι για την αποδοση;Ειναι οντως τοσο βαρυ;

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μου το εδωσε ενας φιλος και το εκανα εγκατασταση πριν λιγο,

εκανα restart& με 5870 εχει πολυ προβληματικη αποδοση!!Δηλαδη λες και παιζω crysis..Ζοριζεται παρα πολυ το μηχανημα μου, δεν εχω ιντερνετ στον σταθερο για να κατεβασω το fraps..A!kαι πολυ δυσκολο..ξερετε κατι για την αποδοση;Ειναι οντως τοσο βαρυ;

Δεν είναι βαρύ, κάτι άλλο παίζει, drivers ίσως.

Δημοσ.

καλησπέρα σας, διαβαζω το σαιτ εδω και χρονια, απλα τωρα αποφασισα να γινω μελος....θα θελα να παρακαλέσω ολους τους Pc users του παιχνιδιου να μαζευομαστε ολοι στους ελληνικους σερβερς της Κοναμι για το προ...Προθαλαμος αγωνα και μετα στον κλασσικο ευρωπαικο με την ενδειξη EL...γιατι βλεπω πολλους ελληνες ονλαιν που δε μπαινουν στον σερβερ μας,απλα πανε γρηγορο παιχνιδι...συνηθως παιζω με ενα φιλαρακι αλλα θα ταν καλο να χτισουμε ενα ελληνικο community...Kfitilis7 το νικ μ ευχαριστω :D

Δημοσ.

Καλως ηρθες "figoulis" !

Εαν βρω κλειδι να ξανακανω εγκατασταση το παιχνιδι θα μπαινω να παιζουμε κανα παιχνιδακι

Απο lag κτλ πως παει γιατι το προηγουμενο ειχε αρκετα προβληματακια απο οτι θυμαμαι

Δημοσ.
Παμ' πάλι.

:-)

Απλά με τον castolo και τους άλλους παίρνεις μία ομάδα την οποία θες

---------- Προσθήκη στις 12:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:12 ----------

Να κρατάς άμυνα και να τρως τέτοιο γκολ

Δημοσ.

Αφού ρε συ pagratios σου έχει σπάσει τα νεύρα, έχεις ανεβάσει 10 βίντεο, γιατί ταλαιπωρείσαι με τους καστόλο, δλδ.

Πάρε μία κανονική ομάδα, πάρε τον Παναθηναικό με τους κανονικούς, δεν είναι και καλύτεροι από τους καστόλο! :lol:

Δημοσ.
Καλως ηρθες "figoulis" !

Εαν βρω κλειδι να ξανακανω εγκατασταση το παιχνιδι θα μπαινω να παιζουμε κανα παιχνιδακι

Απο lag κτλ πως παει γιατι το προηγουμενο ειχε αρκετα προβληματακια απο οτι θυμαμαι

Καλως σας βρηκα....τα προβληματακια παραμένουν πιστευω ειναι ολα θεμα συγκυριων...και κατασταση γραμμης την συγκεκριμενη στιγμη...μου χει τυχει με γερμανο να ειναι lag free to game αλλα και με ελληνα να σερνεται πραγματικα...καταληγω στο συμπερασμα οτι το upload παιζει το σημαντικοτερο ρολο...και εχω και 2 μβιτ μονο conn-x με μικρο upload....

Δημοσ.
Αφού ρε συ pagratios σου έχει σπάσει τα νεύρα, έχεις ανεβάσει 10 βίντεο, γιατί ταλαιπωρείσαι με τους καστόλο, δλδ.

Πάρε μία κανονική ομάδα, πάρε τον Παναθηναικό με τους κανονικούς, δεν είναι και καλύτεροι από τους καστόλο! :lol:

Μπορεί λίγο καλύτεροι, στο βιντεάκι το τελευταίο και barca να είχα έτσι η μπάλα δεν πάει, από την άλλη ο τερματοφύλακας έχει 81 όχι και τόσο κακός για να τρώει τα προηγούμενα χαζά γκολ

Δημοσ.

Το Update έχει κάνει καλή δουλειά, έχει πολύ καλό τον Ιμπαγάσα, μια χαρά Ρόμενταλ και Ριέρα κλπ κλπ ^^ ( Ο Όσκαρ μόνο τους ξέφυγε )

Α, και έχει και 4 νέα παπούτσια αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

πιο ελεϊνο ΑΙ δεν εχω ξααδει σε sports game.Ο ενας κουτουλαει πανω στον αλλον,η μπαλα περναει απο διπλα σαν να μην τρεχει τπτ.Εφαγε σουτ.Παμε για fifa παλι.Απορω πως το αντεχετε μερικοι.Σαδομαζοχισμος ειναι το pro

Δημοσ.
πιο ελεϊνο ΑΙ δεν εχω ξααδει σε sports game.Ο ενας κουτουλαει πανω στον αλλον,η μπαλα περναει απο διπλα σαν να μην τρεχει τπτ.Εφαγε σουτ.Παμε για fifa παλι.Απορω πως το αντεχετε μερικοι.Σαδομαζοχισμος ειναι το pro

Γιατί σε χαλάει το φετινό φίφα ε; Το παιχνίδι είναι αριστούργημα, αν στη θέση του ήταν το προ, θα διαβάζαμε διθυράμβους, θα γράφονταν τραγούδια και θα αλλάζαν εθνικοί ύμνοι χωρών. Απλά δε μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως η EA μέσα από μια μακρά πορεία αποτυχιών, έφτασε σήμερα να προσφέρει την πιο κοντινή στο πραγματικό ποδόσφαιρο εμπειρία. Όσο για το προ, RIP, τίποτα άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...