Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
H αλήθεια είναι πως όσο το συνηθίζω, τόσο περισσότερο μου αρέσει.

Βγαίνουν πανέμορφοι ποδοσφαιρικοί συνδυασμοί, οι κάθετες έχουν βελτιωθεί δραματικά, τα αυτοματοποιημένα γκολ πλέον δε πιάνουν.

(ή δε τα έχω βρει ακόμα).

Με μικρές ομάδες μπορείς να παίξεις προσεκτικό passing game, ενώ συγχρόνως με τις μεγάλες δεν έχεις την δυνατότητα ανάπτυξης με χ+χ+χ+χ+ - flipperball.

Btw το gamingaccess έβγαλε ένα πρώτο patch με σωστές μεταγραφές - ονόματα - kits κλπ.

Aυτο ειναι ακριβως που λες ...

Κι εγω το ιδιο ...

Οσο πιο πολυ το μαθαινεις τοσο πιο πολυ σαρεσει γιατι σου δινει την ελευθερια να παιζεις ωραια μπαλιτσα με γρηγορες πασες κτλ κτλ κτλ ...

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ok παιδια συμφωνω, δεν ειναι σωστο ομως οταν επιθετικος περνει την μπαλα να του κοβοντε τα ποδια.

Εντυπωσεις απο online δεν εχω ακουσει, καλο ή κακο ειναι αυτο. Ολοι με το θειο παιζουμε?

Δημοσ.

Είμαι ο μοναδικός ανάπηρος εδώ μέσα που με τον αναλογικό μου ναι αδύνατον να κινηθώ προς ακριβώς την κατεύθυνση που θέλω (πχ να περπατήσει ο παίχτης σε ευθεία);

Όχι δε φταίει το Pro, πρώτη φορά δοκιμάζω να παίξω μ αναλογικό.

Δημοσ.

Τι joy εχεις?

Εβαλα το gamingaccess patch που ειπε ο liopyr, λιγο που το δοκιμασα ειναι πολυ καλο, αν εξεραισεις οτι ο pato ειναι χωρις κεφαλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τι joy εχεις?

Εβαλα το gamingaccess patch που ειπε ο liopyr, λιγο που το δοκιμασα ειναι πολυ καλο, αν εξεραισεις οτι ο pato ειναι χωρις κεφαλι.

Ελα τωρα κι εσυ , εκει κολας ... ??:P

Απλα δε θα κανεις κεφαλιες ...:lol:

Ποιο patch κυκλοφορει με τις τελευταιες μεταγραφες των ομαδων .. ??

Ποιο να κατεβασω .. ??

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.
Είμαι ο μοναδικός ανάπηρος εδώ μέσα που με τον αναλογικό μου ναι αδύνατον να κινηθώ προς ακριβώς την κατεύθυνση που θέλω (πχ να περπατήσει ο παίχτης σε ευθεία);

Όχι δε φταίει το Pro, πρώτη φορά δοκιμάζω να παίξω μ αναλογικό.

Εγώ δε παίζω με αναλογικό.

Δε μπορώ να καταλάβω σε τι βοηθάει, το αναλογικό υπάρχει για να μετριάζεις το γκάζι και το φρένο, και τέτοια δεν έχει το προ.

Χάνω μερικές τρίπλες, χέστηκε η φοράδα Σταλλόνε.

Τι joy εχεις?

:lol:

Κακοήθειες!

Δημοσ.
Τι joy εχεις?[...]

Logitech Cordless Rumblepad 2

Μωρέ δε φταίει το joypad. Η κουλαμάρα μου φταίει. Ο άλλος παίζει με το ίδιο joypad και δεν έχει πρόβλημα.

Εγώ δε παίζω με αναλογικό.

Δε μπορώ να καταλάβω σε τι βοηθάει, το αναλογικό υπάρχει για να μετριάζεις το γκάζι και το φρένο, και τέτοια δεν έχει το προ.

Χάνω μερικές τρίπλες, χέστηκε η φοράδα Σταλλόνε. [...]

Δεν το χω ψάξει οπότε πιθανόν να μην ισχύει αλλά έχω την εντύπωση πως πολλοί λένε πως το Pro2011 «απαιτεί» αναλογικό μιας και μ αυτό μπορείς να ορίσεις κατεύθυνση με μεγαλύτερη ακρίβεια απ ό,τι με τις 8 standard κατευθύνσεις του (ψηφιακού) σταυρού. Και επειδή στο 2011 οι πάσες κλπ είναι πιο «ελεύθερες», αυτό είναι σημαντικό πλεονέκτημα.

Επίσης με τον σταυρό μετά από 3 (10λεπτους) αγώνες, πρέπει να κάνω επειγόντως διάλειμμα γιατί νιώθω σα να χει πάθει εξάρθρωση ο αντίχειρας...

Δημοσ.

Επίσης με τον σταυρό μετά από 3 (10λεπτους) αγώνες, πρέπει να κάνω επειγόντως διάλειμμα γιατί νιώθω σα να χει πάθει εξάρθρωση ο αντίχειρας...

Amateur gamer!

Ο σταυρός δε θέλει ζόρια, χάδια θέλει!

:P

Δημοσ.

Ουρλιάζεις κι εσύ στις 3 το ξημέρωμα "ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙ@ ---- ΟΟΟΥΥΥΥΥΥ - ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΕΕΕ---ΧΟΥΧΟΥ" και τέτοια;

:o

Δημοσ.

Φυσικά. Για ποιον άλλον λόγο να παίξει κανείς pro με φίλους; (ειδικά από τότε που θεσμοθετήθηκε η απονομή κανονικού τροπαίου) :P

Δημοσ.

Θα το συνηθίσεις γρηγορα το αναλογικο, εγω αλλαξα τακτικη λογω του τελευταιου προ και τωρα παιζω και το 10 με αναλογικο, ειναι πολυ ποιο σταθερες οι κινησεις αν το συνηθίσεις, με 20 αγωνες θα εισαι οκ. Το προβλημα με τον αντιχειρα το εχω και γω, τωρα με το αναλογικο εχω προβλημα με το κολοδακτυλο.

---------- Προσθήκη στις 17:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:00 ----------

Amateur gamer!

Ο σταυρός δε θέλει ζόρια, χάδια θέλει!

:P

Δε μπορώ, με παρασύρει η ένταση του αγώνα :P

+200000000000000000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...