Cloud_7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Η κάμερα γιατί γέρνει στραβά και κάνει κλίση προς τα κάτω; Ειδικά όταν πηγαίνω προς τη σέντρα η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Είτε βάζω normal είτε short ή wide, συνεχίζει να είναι λοξή. Το χειρότερο είναι ότι πολλές φορές όταν χάνω την μπάλα κι ο αντίπαλος βγαίνει στην αντεπίθεση, μένει για λίγα δεύτερα στάσιμη και χάνει τη φάση, με μεταφέρει επί τόπου στο τελευταίο καρέ. Μπορεί να μπει γκολ και να μην το πιάσει καν, αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Επίσης, γνωρίζει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω τις ελληνικές ονομασίες στα menu στην αγγλική έκδοση? Υπάρχει κάποιο patch?
VAssassin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Bγήκε και tool για camera χωρίς περίεργο angle το οποίο έχει βάλει η konami στη wide αφαιρώντας την επιλογή ρύθμισης του. Α ρε konami με τις εμπνεύσεις σου... Για μένα το παιχνίδι ανέβηκε επίπεδο με κανονική wide camera. Όποιος το θέλει εδώ.
EKTELESTES Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Έχετε προσέξει ότι αν τα σουτ τα οποία πάνε λίγο πάνω από τον τερματοφύλακα δεν πηδάει να τα πιάσει και πάνε είτε δοκάρι είτε γκολ? Δε μου έχει τύχει σε αρκετές ώρες παιχνιδιού. Βέβαια στο PC έχω παίξει κάπου 20 παιχνίδια μόνο ( πιο πολύ στο xbox είχα παίξει ), αλλά και πάλι πηδούσαν κανονικά και μάλιστα έκαναν ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ. Μήπως έτυχε με κανάν τελείως μούφα τερματοφύλακα;
pagratios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω αλλά είναι σπαστικό όταν γίνεται. Η μπάλα μήπως παίρνει πολλά φάλτσα?
Cloud_7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Bγήκε και tool για camera χωρίς περίεργο angle το οποίο έχει βάλει η konami στη wide αφαιρώντας την επιλογή ρύθμισης του.Α ρε konami με τις εμπνεύσεις σου... Για μένα το παιχνίδι ανέβηκε επίπεδο με κανονική wide camera. Όποιος το θέλει εδώ. Ευχαριστώ για το link. Έβαλα τα ίδια νούμερα στην επιλογή zoom far side με το height και σα να καλυτέρεψε αρκετά η κατάσταση, συνεχίζει όμως να είναι λίγο στραβή. Δε ξέρω βέβαια αν έπρεπε να κάνω το αντίθετο κι αν χρειαζόταν πείραγμα το near side, η επιλογή angle ήταν σβηστή. Αν ξέρεις περαιτέρω ρυθμίσεις, ρίξε μια ενημέρωση.
VAssassin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε με τικαρισμένο το enable PES 2010 Camera. Εγώ αυτό έκανα χωρίς να πειράξω height, zoom, camera angle και μου φάνηκε κομπλέ.
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει κανενα αρχειο να ρυθμισουμε και τα γραφικα;
Cloud_7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε με τικαρισμένο το enable PES 2010 Camera. Εγώ αυτό έκανα χωρίς να πειράξω height, zoom, camera angle και μου φάνηκε κομπλέ. Όντως είναι καλύτερα τώρα. Thnx again!
pagratios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 το έχει δοκιμάσει κάποιος μαζί με το patch της gamingaccess? Να και ένα γκολ που έβαλα με το χέρι
pagratios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Στο τέρμα ποιός είναι, ο Λέμενς? όχι ήταν ο Cornovsky της FC Nortovka. γιατί? Επίσης πάτησα το pes 2010 αλλά η κάμερα δεν μου φαίνεται να άλλαξε πρέπει να βάλω και τις παραπάνω ρυθμίσιες??Μήπως φταίει ότι για pes11.exe του δίνω το gacp_11.exe(από το patch της gamingaccess) ?
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μπα, τίποτα. Νόμιζα ότι μόνο ο Λέμενς τα έπνιγε αύτα...
trelomhxmhx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Διαβάζεις ρε συ τι λέω ή μπα ; Μίλησα για πάσα; Οχι. Στις πάσες μια χαρά είμαι, αν και η δύναμη είναι μερικές φορές ότι να 'ναι, ενώ άλλοτε πατάς πάσα και μπροστά και την δίνει πλάγια. Εντάξει, bug-ιές που οι συγκεκριμένες (το τονίζω) δεν γίνονται συχνά και δεν υπάρχει λόγος αναφοράς τους. Επίσης, σε σχέση με το demo, είναι περισσότερο έντονο το blend μεταξύ free και guided passing. Στο demo έκανες περισσότερες 'free' πάσες που πηγαίνανε όπου όριζες, ενώ στην final αρκετές φορές είναι 'guided' και πάνε ακριβώς πάνω στους παίκτες. Είπα ότι την κλέβω και ενώ η μπάλα κυλάει μου αλλάζει παίκτη επειδή θεωρεί κάποιον ότι είναι πιο κοντά ενώ δεν είναι (σε semi-assisted καταστάσεις). Και ας πούμε ότι φταίει το semi-assisted σου λέω εγώ, γιατί λοιπόν δεν άλλαζε όντως στον πιο κοντινό όπως όφειλε βάση προγραμματισμού; Bug-ιά είναι! (λίγο καθυστερημένα βέβαια) προφανώς και διάβασα αυτά που έγραφες για να απάντησα ειδικά σε σένα αλλά τώρα κατάλαβα τι εννοούσες αυτό το πάθαινα και στις άλλες εκδόσεις, το προφανές είναι ότι αμέσως μετά το κόψιμο θεωρεί ότι έκανες πάσα και πάει σε άλλον παίχτη οπότε αλλάζει και ο δρομέας και πάει σε έναν άλλον που προφανώς ο άλλος θα είναι πιο μακρυά από αυτόν που έκανε το κόψιμο άρα και από το σημείο που γίνεται το κόψιμο
alexis333 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Nομιζω ειναι ευκολα οτι πιο κοντινο με το κανονικο ποδοσφαιρο pes που εχει βγει ... Παιζεις γρηγορη μπαλιτσα και ωραιες πασες και το ευχαριστιεσαι ... Δεν ξερω τι εχετε να πειτε εσεις .. Θελω να ακουσω γνωμες ... Ενας φιλος μου μου ελεγε πως ειναι βλακεια ... Μαλον επειδη αυτος ειχε συνηθησει να παιζει το αντιποδοσφαιρο που παιζαν ολοι στα προηγουμενα pes που επαιρνες ενα παιχτη και κατεβαινες ολο το γηπεδο στα πλαγια και εδινες μετα μια πασα στο κεντρο και εβαζες γκολ με αδειο τερμα απο τα 3 μετρα ..... Ελπιζω να απαλαχτουμε απο αυτη τη βλακεια ... Y.Γ Φυσικα υπαρχουν καμποσα bugs αλλα με δουλεια μπορει να βελτιωθει και να γινει πιο ωραιο ...
liopyr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 H αλήθεια είναι πως όσο το συνηθίζω, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Βγαίνουν πανέμορφοι ποδοσφαιρικοί συνδυασμοί, οι κάθετες έχουν βελτιωθεί δραματικά, τα αυτοματοποιημένα γκολ πλέον δε πιάνουν. (ή δε τα έχω βρει ακόμα). Με μικρές ομάδες μπορείς να παίξεις προσεκτικό passing game, ενώ συγχρόνως με τις μεγάλες δεν έχεις την δυνατότητα ανάπτυξης με χ+χ+χ+χ+ - flipperball. Btw το gamingaccess έβγαλε ένα πρώτο patch με σωστές μεταγραφές - ονόματα - kits κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα