Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20" είναι ~15% του ημιχρόνου ενός 5λεπτου αγώνα. Δεδομένου ότι σε όλους τους αγώνες ανεξαρτήτου διάρκειας παίζουν οι ίδιες φράσεις, αυτό είναι πολύ.

Δε λέω ίσως ήταν ενδιαφέρον σαν προσθήκη αλλά δε νομίζω να υπάρχει τόσος νεκρός χρόνος στο PRO.

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσοι παίζουν 5λεπτα αλλά υπάρχουν αυτοί οι αγώνες και μοιράζονται τις ίδιες ατάκες με τους υπόλοιπους.

Και το ότι δεν υπάρχουν 20" ανεξαρτήτως διάρκειας αγώνα που να μη γίνει τίποτα που ν αξίζει ν αναφερθεί απ τον εκφωνητή, μου φαίνεται δύσκολο.

Ας μην είναι τα σχόλια εκτός τόπου και χρόνου και να υπάρχει μια σχετική ποικιλία και ζωντάνια κι ευχαριστημένος θα μαι.

Δημοσ.
Και το ότι δεν υπάρχουν 20" ανεξαρτήτως διάρκειας αγώνα που να μη γίνει τίποτα που ν αξίζει ν αναφερθεί απ τον εκφωνητή, μου φαίνεται δύσκολο.

Γιατί ο Σωτηρακόπουλος τι κάνει?

Αυτός δεν περιγράφει, βιογραφικά λέει! :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βασικά το καλύτερο είναι να μην μπαίνουν τέτοια, γιατί αργά ή γρήγορα γίνονται βαρετά.

Δημοσ.
Βασικά το καλύτερο είναι να μην μπαίνουν τέτοια, γιατί αργά ή γρήγορα γίνονται βαρετά.

Εγώ πάλι θα ήθελα κάτι τέτοια αλλά να δημιουργούνται με δυναμικό τρόπο στυλ nba 2k 10

Δημοσ.

ωχ...αν σχολιαζει οπως την πραγματικοτητα ο σωτηρακοπουλος,θα μας παιρνει ο υπνος στο game pad..

χαθηκε να βαλει εναν πουρουπουπου ή εναν βερνικο να γελαμε κιολας!xaxaxa!

Δημοσ.

παιζω pro απο το iss pro evolution soccer στο playstation 1 . εχω ολους τους τιτλους του παιχνιδιου και εχω πραγματικα λιωσει στο παιχνιδι , εχω φαει αμετρητες ωρες απο την ζωη μου στο παιχνιδι και μετα λυπης λεω πως το παιχνιδι με εχασε . μεχρι το 2008 ελιωνα , με το προ 2009 και 2010 αν επαιξα καμμια 100αρια ωρες . δεν μου αρεσαν σχεδον κα8ολου . δλδ στο 2009 η ντριπλα ειναι απιαστη δλδ παιρνω τον μεσσι απο την αμυνα και δεν μου παιρνεις μπαλα ποτε . ενω στην 2010 δυσκολα ντριπλαρεις , ναι ειναι πιο ρεαλιστικη αλλα συνηθως τα πραγματικα παιχνιδια ειναι βαρετα !!!! αν την κανουν τοσο ρεαλιστικη θα ειναι βαρετη σαν παιχνιδι . πρεπει να υπαρχη και η ντριπλα στο παιχνιδι , και τα δυνατα σουτ . ελπιζω να με ξανακερδισει η προ 2011 .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pro Evolution Soccer 2011 Hands-on

Can the venerable franchise steal the ball from FIFA once more?

Konami hand-picked us to visit their Tokyo HQ to bear witness – and, more importantly, play – their new baby, Pro Evolution Soccer 2011. The company's reticence was not for show. This was, staff told us, the first time they'd opened the doors to their development studios to outsiders and they were clearly eager to please. First off was a trip to their posh HQ in the sparkly-new 'Midtown' area, just outside the famed bar and club district of Roppongi. After a warm welcome from Aki Saito, Manager of the International Team at Konami and an introduction to the staff assisting us all on the trip, we were treated to an address from Shingo Takatsuka, or 'Seabass' as he likes to be known. Lionel Messi, Argentine and Barca player, is clearly still in Seabass' good books, apparently making a return to PES 2011 as poster boy, with his name used to illustrate just about every example Seabass wanted to make...

Pro Evolution Soccer 2011 Interview

IGN chats with 'Seabass'-san to learn about Pro Evo's evolution.

IGN had the opportunity to sit down with 'Seabass' (Shingo Takatsuka), Head of PES Production at Konami in a one-to-one interview. Time was strictly limited, so we tried to focus on getting more information about what we'd just seen and played in the hands-on gaming session earlier. Bear in mind that we saw an early version of the game, so many elements or features were not yet finalized...

proevolutionsoccer20112.jpg

Επεξ/σία από kostacurtas
Δημοσ.

Πολύ καλά γραφικά με τους παίχτες να έχουν πολύ σωστή σχεδίαση. Είναι ψηλοί, αδύνατοι και καλοσχηματισμένοι.

Επίσης το γήπεδο είναι πιο μεγάλο από ότι κατάλαβα.

Ελπίζω τα γραφικά όσον αφορά την ανάλυση στο PS3, να είναι 1080p.

Δημοσ.

Μία από τα ίδια τότε.

Επίσης νομίζω ότι αν κάποιος έχει 720p TV, έχει καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα από ότι κάποιος που έχει 1080p.

Λάθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...