aGka8l Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 έναν αλγόριθμο να μη λένε τις ίδιες ατάκες σε κάθε ματς δε μπορούσαν να φτιάξουν?
vaiaserres Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ρε μαγκες εγω πάλι σκαλώνω στα σούτ.παίζω στο pc με χειριστήρια απο ps2 με τα βελάκια.Στο σούτ θέλει κάποια τεχνική με τα βελάκια για να παει η μπάλα προς το τέρμα?Στο προ 10 δεν ήταν έτσι.. ηθελα να ρωτησω πως εκανες το PS2 χειριστητιο για PC......και κατι ακομα... στο ML στην προπονηση τα κουτακια ειναι μονο 24;;;;;λιγα δεν ειναι;;;;;;πως να τα μοιρασω;;;;και οταν βαζω πχ στον παιχτη τελειωμα τετ-α-τετ πρεπει να βαλω και ποσα κουτακια θελως;;;;μα δεν φτανουν ειναι μονο 24....τι πρωτα;;;;; και κατι ακομα πια απο αφτα ειναι πιο καλο για προ....πιο να παρω;;; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580188 http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Microsoft-Gamepad-Xbox360-For-Windows-52A-00002.htm http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Microsoft-Gamepad-Xbox360-Wireless-For-Windows-JR9-00002.htm http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-B4F-00016.htm
konandrio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Παρε ασυρμοτο 360, ολα κανουν παντως. παιδια online εχει παιξει κανεις? υπαρχει ακομα αυτο το ελεεινό ....η κατασταση του αγωνα επιδεινωθηκε? μπορει να απαντησει καποιος, ειναι ενας λογος για να μην αγορασω το προ.
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 πως να βαλω να φαινεται το ονομα του παικτη απο πανω του? Παιδια επειδη και γω "καιγομαι" γιαυτο,καμια ιδεα; Να εμφανιζονται δλδ τα ονοματα των παικτων την ωρα του ματς απο πανω τους οπως ακριβως και της αντιπαλης ομαδας..
tsakonas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Σε εμενα πάντα έχει το όνομα επάνω... μήπως τα άλλαξες?
Dennisbest Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Παιδια επειδη και γω "καιγομαι" γιαυτο,καμια ιδεα; Να εμφανιζονται δλδ τα ονοματα των παικτων την ωρα του ματς απο πανω τους οπως ακριβως και της αντιπαλης ομαδας.. "Επιλέξτε πλευρές" πριν τον αγώνα(η και κατά τη διάρκειά του) , πατάς το πλήκτρο για το σουτ , και στο "Όνομα δρομέα" επιλέγεις Όνομα παίκτη.
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εμενα μου φαινεται μονο μια μπλε μπαρα.. Απο που αλλαζει;
g6519 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 παιδια το online πως ειναι? οπως περσι?? χειροτερο?? καλυτερο???
gmixal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 έναν αλγόριθμο να μη λένε τις ίδιες ατάκες σε κάθε ματς δε μπορούσαν να φτιάξουν? Πράγματι!!! Με βλέπω να επιστρέφω στο καθιερωμένο στυλ με disabled ολους τους ήχους του παιχνιδιού και μουσικούλα να παίζει στο background!
Sadako Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ρε μαγκες εγω πάλι σκαλώνω στα σούτ.παίζω στο pc με χειριστήρια απο ps2 με τα βελάκια.Στο σούτ θέλει κάποια τεχνική με τα βελάκια για να παει η μπάλα προς το τέρμα?Στο προ 10 δεν ήταν έτσι.. Αν και δεν ξέρω αν αυτό εννοείς, κάτι που παρατήρησα με το σουτ, είναι ότι επηρεάζεται αν πατάς τα L1,L2 όταν σουτάρεις. Με το ένα κάνει λόμπα και με το άλλο σουτάρει πιο ευθύβολα.. ---------- Προσθήκη στις 18:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:37 ---------- Εννοείται πως την περιγραφή την έχω γυρίσει στο αγγλικό μετά από 2 μερες. Ωραία γελάσαμε στην αρχή, μετά κατάντησε ψιλογελοίο..
Str Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) λυπάμαι που θα το πω είναι το πρώτο PRO που παίζω που θα φάει uninstall δεν είμαι παλιός παίκτης σε σχέση με αρκετούς, αλλά έχω κάψει αρκετά πάνω στο παιχνίδι σε κάθε έκδοση από το 5 και μετά. ήμουν από αυτούς που όταν βγήκε το 08, όλος σχεδόν ο πλανήτης το έθαβε, και εγώ το άφησα στο πισι μόνο και μόνο για να ασχολούμαι και να το συνιθίζω, μήπως έφταιγα εγώ (για να καταλάβετε πόσο υπομονετικός είμαι με το παιχνίδι και πόσο υποστηρικτής του). αυτό το έκτρωμα όμως είναι το πρώτο που θα φύγει κρίμα -παίκτες (πληθυντικός!) να περνάει μια πάσα αντιπάλου από δίπλα τους και να την κοιτάνε (η ΙΔΙΑ πάσα να περνάει από 2 δικούς μου μισό πόδι απόσταση) -στο πρώτο παιχνίδι (ever) του νέου προ, ο τερματοφύλακας βουτάει για την μπάλα στα όρια της περιοχής, την πιάνει πάνω στη γραμμή, και από τη φόρα ΒΓΑΊΝΕΙ ΜΈΧΡΙ ΤΙΣ ΜΑΣΧΆΛΕΣ μαζί με τη μπάλα τσουλώντας και στη συνέχεια ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ σα να κάνει οριζόντιο bunjy jumping!!!! εχω το replay!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fqN7Nm4yKIk[/ame] -οι πάσες έγιναν ότι νάναι... ίδια δύναμη μπορεί να πάει μακρυά, μπορεί να πάει κοντά, ανάλογα που γουστάρει -παίκτες ΠΑΛΙ περνάνε μέσα μέσα από τους αντιπάλους τους -δεν μιλάω για το solo, ο υπολογιστής σου παίρνει τη μπάλα ακόμα και αν είναι ενα μέτρο μακρυά σου, εσύ στέλνεις 2 πάνω στον αντίπαλο και δεν την παίρνεις ούτε με αίτηση (ναι, το προ είναι για να παίζεις multi, αλλά αν είναι να γίνονται τέτοιες φρικαλεότητες στο σόλο, ας το κόψουν. Να μην μπορούμε να παίζουμε αν δεν γίνεται να γράψουν ένα σωστό ΑΙ) -ο πιο γρήγορος επιθετικός δεν τρέχει με τη μπάλα στα πόδια πιο γρήγορα από τον πιο αργό αμυντικό (υπερβολή αλλά πιάνετε το νόημα) η αίσθηση που αφήνει το παιχνίδι είναι άθλια. και να φανταστείτε ότι δεν ήθελα τόσο καιρό να πω τπτ για να μην το κακολογήσω και να συνεχίσω να προσπαθώ να προσαρμοστώ!!! απεγκαθιστώ ΟΛΑ τα προ, και βάζω το 6, αρκεί να βρω ένα option file αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω, θα του είμαι υπόχρεος τελος αυτή η μαλακία. κάθε χρόνο προσπαθούμε να προσαρμόζουμε ΕΜΕΙΣ το παίξιμό μας στο προϊόν τους... και γλυκάθηκαν από τα λεφτά, που βγάζουν κάθε χρόνο... λες και δεν κοροιδεύαμε την EA για αυτή την τακτική λες και δεν ήμασταν περίφανοι που στην ΚΟΝΑΜΙ έβγαζαν παιχνίδια μόνο όταν ήταν έτοιμα και όχι επειδή άλλαξε η χρονιά. πάπαλα πλζ το option file παιδιά, αν ξέρει κάποιος Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2010 από Str
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Και μόνο που άντεξες να παίξεις το -εμετικό- PES2008 είσαι ήρωας. Δεν το έθαψαν όλοι όμως, αν θυμάμαι καλά υπήρξαν πολλοί εδώ μέσα που έγραφαν διθυράμβους για αυτό.
konandrio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εγω που παιζω απο το 5 και μεχρι σημερα, ειμαι ευχαριστημενος ακομα και απο το 10, τα βλεπω δύσκολα για φετος. Ποιος νομος λεει οτι ενας γρηγορος παιχτης δεν μπορει να παρει προοθημενη μπαλια απο το κεντρο και να βγει τετ α τετ? μεχρι να φτασεις εχεις ολη την αμυνα μπροστα σου. Αμαν αυτη η καμπουρα που εχουν οι παιχτες, η μυτη του Μεσι σερνεται στο χορταρι. Σαν νεο παιχνιδι χωρις στοιχεια απο τα προηγουμενα game play, στην master leage θα επρεπε να εχω χασει κανα αγωνα απο τους 20 που εχω παιξει, δεν εχω χασει ποτε στο τερμα επιπεδο και αν εχω φαει 3 με 5 γκολ. Βασικο προβλημα που νομιζω το ειχαν και τα προηγουμενα προ, να γραφουν οι παιχτες την μπαλα στα @ρχιδια τους, αντι να το διορθωσουν το εκαναν πολυ χειροτερο. Αυτο με τον τερματοφυλακα που λεει ο φιλος ποιο πανω μπορει να μην μας τυχει ποτε και δεν ειναι αυτα που θα επρεπε να προβληματιζουν, αλλα το βασικο gameplay.
olympiakos4ever Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 και εγο προτιμο το 9 μουφα το 10 παιδια.
alexis333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ειναι διαφορετικο απο τα παλια pro .... Πολυ διαφορετικο θα ελεγα .... Σου δινει περισσοτερη ελευθερια και απο αυτο το λιγο που εχω παιξει μου φανηκε πως πανε τα παλια που ετρεχες ολο τον ασβεστη και πασαρες μεσα στην περιοχη και ερχοταν καποιος και την εστελνε στα διχτυα .... Αυτο το σπαστικο που ολοι ξερουμε και μας τη σπαει οταν μας το κανουν ... Λοιπον αντε παρτε και δυο βιντεακια με γκολ δικα μου να ευχριστηθητε .... Ποσταρετε και οι αλλοι κανα ωραιο γκολακι ... [ame] [/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9gnBW9WtzDs[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα