Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από περιέργεια στο ML, ασχέτως την ομάδα που αρχίζετε, ξεκινάτε με τους παίχτες της ομάδας ή με τον castolo και την παρέα του?(κάτι το οποίο νομίζω είχαν αφαιρέσει από το pes 2010)

Επίσης στην επιλογή player development ποια η διαφορά του normal και dynamic?

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με κανονικούς.... ο "καστολο" k η παρέα του δεν υποφέρονται :)

Το dynamic είναι νομίζω γρηγορότερο και εξαρτάται απτό χρόνο συμμετοχής και προπόνησης

Δημοσ.
Με κανονικούς.... ο "καστολο" k η παρέα του δεν υποφέρονται :)

Το dynamic είναι νομίζω γρηγορότερο και εξαρτάται απτό χρόνο συμμετοχής και προπόνησης

Ότι δεν υποφέρονται είναι αλήθεια αλλά αυξάνει το βαθμό δυσκολίας

Δημοσ.

Βαθμό ταλαιπωρίας θα έλεγα...

αν ξεκινήσεις με normal ομάδα στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας, είναι αρκετά δύσκολο.

Δημοσ.
Βαθμό ταλαιπωρίας θα έλεγα...

αν ξεκινήσεις με normal ομάδα στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας, είναι αρκετά δύσκολο.

Το είχα κανει στο 2009 και ήταν όντως δύσκολο μέχρι να πάρω 2-3 παιχτες και μετά ήταν άλλη ομάδα.

Πιστεύω ότι το μενου είναι λίγο κουραστικό που δεν είναι κάθετο ή όπςω το περσινο που χωριζόταν σε κατηγοριες

Δημοσ.

Εγώ παίζω με Castolo και την παρέα του πάντως. Μόνο εκεί νιώθω ότι το παιχνίδι είναι πρόκληση. Με κανονική ομάδα ανεβαίνω άνετα από β' σε α' εθνική την πρώτη χρονιά και παίρνω πρωτάθλημα την δεύτερη.

Δημοσ.

ρε μαγκες εγω πάλι σκαλώνω στα σούτ.παίζω στο pc με χειριστήρια απο ps2 με τα βελάκια.Στο σούτ θέλει κάποια τεχνική με τα βελάκια για να παει η μπάλα προς το τέρμα?Στο προ 10 δεν ήταν έτσι..

Δημοσ.

Μην παιζεις με βελακια, δεν παιζεται, φετος συνιθησε τα joy

---------- Προσθήκη στις 23:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:10 ----------

παιδια online εχει παιξει κανεις? υπαρχει ακομα αυτο το ελεεινό ....η κατασταση του αγωνα επιδεινωθηκε?

Δημοσ.

παιδια πως να βαλω να φαινεται το ονομα του παικτη απο πανω του?

ο ελληνικος σχολιασμος δεν μαρεσε καθολου.θυμαμαι στο προ 6 ηταν?η μπαλα κολησε στα γαντια του λες κ εβαλε κολα

Δημοσ.
Φετος στο μαστερ λιγκ οι παικτες ειναι φθηνη? ή μου φενεται??

Μάλλον έχεις δίκιο χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά από την άλλη νομίζω έχουν ζορίσει τα οικονομικά.

Δημοσ.

Τα λάθη των Ελλήνων εκφωνητών του στυλ να είναι 0-0 και να λέει "τι έυκαιρια έχασε για την ισοφάριση" είναι καθαρά λάθος των προγραμματιστών έτσι δεν είναι?άρα μήπως τελικά δεν φταίνε οι 2 Έλληνες εκφωνητές?

Δημοσ.
Τα λάθη των Ελλήνων εκφωνητών του στυλ να είναι 0-0 και να λέει "τι έυκαιρια έχασε για την ισοφάριση" είναι καθαρά λάθος των προγραμματιστών έτσι δεν είναι?άρα μήπως τελικά δεν φταίνε οι 2 Έλληνες εκφωνητές?

Φυσικά και φταίνει οι προγραμματιστές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...