Jastonas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, θέλω να βάλω και εγώ +1 για την Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ και καλά "αναμετάδοση"... Οι άγγλοι ως συνήθως είναι πολύ καλύτεροι και για όποιον ξέρει λίγα ισπανικά.. ή δεν ξέρει αλλά θέλει να ακούσει λίγο να γίνεται χαμός, ας ψάξει στον θείο να βρει τα ισπανικά. Τα σπάνε.
st2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι δεν μπορω να βαλω τα συστηματα ?? ειναι κατι αντιστοιχο με το προβλημα που ειχε παραπανω το παιδι -Liakos_LILIS- με τον μοχλο??
Theos_Gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια πειτε μου λιγο παρακαλω.master league παιζει online η οχι?
-WISE- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 να ρωτησω παιδες τι γινεται με την επιλογη του προπονητη?γτ μου αλλαζει το συστημα?παταω την επιλογη βοηθεια προπονητη "οχι" και εξακολουθει να μου το αλλαζει! γελαει ο κοσμος με την περιγραφη.....
punishaur Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια μια απορια που εχω,διπλα στο ονομα παικτη In-game,βγαζει ενα d-pad και διαφορα αριθμακια.τι ειναι αυτα?
Sadako Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει ρε παιδιά, τι περιμένατε πραγματικά από την ελληνική περιγραφή; Τα ίδια είχαμε δει και από την EA Sports στο Fifa 2000, τότε πάλι με περιγραφή Σωτηρακόπουλου.. Εγώ το έβαλα για κανά 2 μέρες, και μετά γύρισα την περιγραφή στα αγγλικά. Το ίδιο και στο in-game text, κυρίως γιατί το patch που διόρθωνε τις ομάδες δεν άλλαζε (απολύτως λογικό βέβαια) τα ελληνικά ονόμαδα από τις ξένες ομάδες..
Jastonas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει ρε παιδιά, τι περιμένατε πραγματικά από την ελληνική περιγραφή; Τα ίδια είχαμε δει και από την EA Sports στο Fifa 2000, τότε πάλι με περιγραφή Σωτηρακόπουλου.. Εγώ το έβαλα για κανά 2 μέρες, και μετά γύρισα την περιγραφή στα αγγλικά. Το ίδιο και στο in-game text, κυρίως γιατί το patch που διόρθωνε τις ομάδες δεν άλλαζε (απολύτως λογικό βέβαια) τα ελληνικά ονόμαδα από τις ξένες ομάδες.. Δεν καταλαβαίνω.. γιατί να μην έχουμε απαιτήσεις από τον "καλύτερο" έληνα σχολιαστή; Ο ισπανός γιατί τα σπάει;
Sadako Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πρώτον, δεν έχω ακούσει τον ισπανό.. δεν ξέρω ισπανικά.. Απλά αυτό που λέω πως (νομίζω πως) δεν είναι θέμα του Σωτηρακόπουλου. Είναι φανερό πως τους έδωσαν συγκεκριμένες ατάκες ξεκομμένες και μεταφρασμένες κατά λέξη.. Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία κλπ ως πιο προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες ίσως να έχουν και πιο προσεγμένες παραγωγές ακόμα και όσον αφορά το σπικάζ στα video games.. Εδώ, με εξαίρεση εκείνο το Fifa 2000 δεν θυμάμαι άλλη φορά να είχε ολοκληρωμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι ας πήραμε Euro, κι ας πηγαίνουμε σε μουντιάλ κλπ, κι ας έχουμε έλληνες παίκτες στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.. Η περιγραφή στο παιχνίδι νομίζω πως είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά..
Jastonas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πρώτον, δεν έχω ακούσει τον ισπανό.. δεν ξέρω ισπανικά.. Δεν χρειάζεται να ξέρεις. Από τον τόνο καταλαβαίνεις πόσο πιό καλός είναι. Ο Σωτηρακόπουλος την έπινε και διάβαζε τα κείμενα...
Sadako Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μπα. Εγώ απλά πιστεύω ότι φαίνεται πως δεν έχουν παίξει ποτέ τους Pro ή γενικά κάποιο video game. Γιατί αλλιώς θα καταλάβαιναν πόσο άκυρα ακούγονται πολλά από αυτά που πετάνε..
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μπα. Εγώ απλά πιστεύω ότι φαίνεται πως δεν έχουν παίξει ποτέ τους Pro ή γενικά κάποιο video game. Γιατί αλλιώς θα καταλάβαιναν πόσο άκυρα ακούγονται πολλά από αυτά που πετάνε.. Άλλα λένε εδώ: Αλλά φυσικά δεν νομίζω να τους πίστεψε κανένας. Είναι οι ίδιες π@π@ριές που λένε κάθε πρωί στο ραδιόφωνο, εν μέσω άπειρων διαφημιστικών διαλειμμάτων αλλά και χορηγικών ανακοινώσεων που διαβάζουν οι ίδιοι μέσα στις εκπομπές τους.
jvgrjohn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Είναι οι ίδιες π@π@ριές που λένε κάθε πρωί στο ραδιόφωνο, εν μέσω άπειρων διαφημιστικών διαλειμμάτων αλλά και χορηγικών ανακοινώσεων που διαβάζουν οι ίδιοι μέσα στις εκπομπές τους. Αυτό ξαναπές το.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ^^ Aλλο ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι μονο το λαμογια επιβιωνουν στην Ελλουγκαντα.
pagratios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Στην συνέντευξη φάνηκε ότι ήταν προσχεδιασμένο τι θα πουν. Επίσης η εκφώνηση είναι τραβηγμένη και ενώ στην αρχή λες οκ μετά την ψιλό βαριέσαι. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε στα κορνερ η μπάλα στα δίχτυα ενώ είναι μέσα στην περιοχή. Για μεγάλα διαστήματα δεν λένε τίποτα ενώ κάποιες φορές ο Σωτηρακόπουλος λέει τα ονόματα όπου πάει η πάσα. Δίνεις κάθετη συρτή μπαλιά και λέει "Πέρασε κάθετα με ψηλή μπαλιά την άμυνα" και από τα πιο άκυρα είναι όταν λέει ο Σωτηρακόπουλος μία ατάκα και ο Θαναηλάκης αντιλέγει όπως κάνει ο πρώτος "Ένα πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις ελπίζω να είναι έτσι και το δεύτερο" και κάνει ο άλλος "Πολύ βαρετό πρώτο ημίχρωνο θα πάω βόλτα στην αυλή", ότι να ναι
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν είδα τη συνέντευξη, αλλά ο Σωτηρακόπουλος παίζει PES. Είμαι σχεδόν σίγουρος. Το γκολ του Μέσι ενάντια στον ΠΑΟ ήταν ένα από τα κλασικά γκολ που μπαίνουν στο PES και όλοι έκαναν το ίδιο σχόλιο: εγώ, ο Σωτηρακόπουλος, εκφωνητής στο ραδιόφωνο και ρεπορτάζ ιστοσελίδων. "Αυτά γίνονται μόνο στο PES/Playstation". Δεν είναι τυχαίο ότι σε μια συγκεκριμένη φάση, το μυαλό όλων μας πήγε στο PES. Και ο Σωτηρακόπουλος πρέπει να παίζει για να του συνέβη το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα