Sadako Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει πουθενά αναλυτικός οδηγός για τις τρίπλες; Γιατί τώρα τις κάνω λίγο κουτουρού. Άσε που καμιά φορά έτσι όπως πατάω το L1 και κουνάω τον δεξιό μοχλό, δείχνει να "κολλάει" σε τρίπλα mode και κάθεται ακίνητος κάνοντας τσαλιμάκια, ούτε κουνιέται ούτε δίνει πάσα.. Και κανένας οδηγός για φάουλ θα με ενδιέφερε..
pagratios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Άρχισα το BAL και έχει αρκετές δυνατότητες. Επιτέλους υπάρχει τρόπος να πάρεις γρηγορότερα πόντους εμπειρίας. Βασικά είναι σαν το ML αλλά ελέγχεις μόνο έναν ---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:47 ---------- Επειδή τώρα άρχιζα να ψιλο παίζω το καινούριο pro και είδα ότι από το demo ο ibra είναι ακόμα στην barca. Κατα πάσα πιθανόνητα δεν του ενδιαφέρουν και πολύ τα ροστερ επειδή ξέρουν ότι θα βγουν patchακια οπότε λέει είμαστε οκ
devill0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παιδια καλησπερα.Προσπαθω να παιξω το pro 11 με gamepad στο pc,εχω κανει τις ρυθμισεις στα settings αλλα οταν παω να παιξω εναν αγωνα δε μπορω να χειριστω την ομαδα μου,και αυτες παιζουν μονες τους.........εχω 4 gamepad αλλα δεν εχω βρει ακρη... τι πρεπει να κανω.....????:cry::cry::cry:
Liakos_LILIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 την ειχα πατησει και εγω στο ps3 εγω καταφερα να το ξεμπλοκαρω με αυτον τον τροπο L1+ to δεξι αναλογικο προς τα μεσα δοκιμασε και εσυ
Liakos_LILIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 οταν εφτιαχνα τα παντα και εμπαινα να παιξω δεν μπορουσα να τους ελεγξω μετα απο πλλους συνδιασμους την ωρα του αγωνα εκανα αυτο που σου ειπα L1+το δεξι αναλογικο μεσακαι τσουκ εμφανιστηκε το ''1'' του παιχτη που επελεγα
devill0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 το εκανα και εχεισ δικιο......ευχαριστω..μηπως ξερεις γιατι γινετε αυτο?
ex3Lmei Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Φιλε μου το είχα και γω το πρόβλημα αυτό και η απάντηση είναι η εξής. Οταν πας στα settings και πας για controllers το gamepad βάλτο controller 1 αλλά στη συσκευή βάλτη στη 2 θύρα. Αυτό το κάνει γιατι μπερδεύεται με το πληκτρολόγιο που το έχουν βάλει σαν πρώτη συσκευή αυτομάτως και δε μπορείς να το επιλέξεις για απενεργοποίηση! Δε το έκανα με "L1+το δεξι αναλογικο μεσακαι τσουκ" !Δε το έχω δοκιμάσει έτσι! Ελπίζω να σε βοήθησα! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2010 από ex3Lmei
Liakos_LILIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ειλικρινα δεν το γνωριζω ειναι ενα απο τα ''κουφα'' του pro 11
VictoriusGS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδιααντιμετωπιζω ενα προβλημα στα ριπλει του αγωνα, το ιδιο αντιμετωπιζα και στο ντεμο.. πιο αναλυτικα: πχ -βαραω ενα σουτ κ παει λιγο εξω ή μετα απο ενα φαουλ που δινει καρτα..δειχνει ριπλει της φασης.. -και το προ κολλαει 7/10 φορες στην αρχη και στο τελος του ριπλει, οταν περναει απο την οθονη το σημα του προ στα φιλικα..και στο κοπα λιμπερταδορες το αναλογο σημα.. τι μπορει να φταιει; εχω το πισι της υπογραφης.. edit: παραθετω και μια εικονα του προβληματος..! κολλαει σε αυτο το σημειο για 2-3 δευτερολεπτα.. παιδια ξερετε τιποτα για αυτο;
ex3Lmei Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδιααντιμετωπιζω ενα προβλημα στα ριπλει του αγωνα, το ιδιο αντιμετωπιζα και στο ντεμο.. πιο αναλυτικα: πχ -βαραω ενα σουτ κ παει λιγο εξω ή μετα απο ενα φαουλ που δινει καρτα..δειχνει ριπλει της φασης.. -και το προ κολλαει 7/10 φορες στην αρχη και στο τελος του ριπλει, οταν περναει απο την οθονη το σημα του προ στα φιλικα..και στο κοπα λιμπερταδορες το αναλογο σημα.. τι μπορει να φταιει; εχω το πισι της υπογραφης.. edit: παραθετω και μια εικονα του προβληματος..! <<<picture>>> κολλαει σε αυτο το σημειο για 2-3 δευτερολεπτα.. ________________ Ναι..Μου το έκανε μια φορα εμένα στα λίγα παιχνιδια που έπαιξα μέχρι στιγμής και ,μάλλον τα τελυταία, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να το φτιάξουν οι τις Konami προγραμματιστές για κανα μελλοντικό patch για τα προβλήματα. Δεν μπορεις να κάνεις τπτ αλλο από ευχές και να ελπίζεις το προ να πάρει το σωστό δρόμο που έχει χάσει απο το 2008.
VictoriusGS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 σιγουρα αυτο ειναι το προβλημα; γιατι ακουσα κατι κουλες λυσεις για downgrade σε drivers μπας και ξεκολλησει κτλ.. Nα ποσταρω και κατι για το παιχνιδι.. Στα + της περιγραφης -τα ιστορικα στοιχεια που δινει ο Σωτηρακοπουλος κατα την εναρξη και κυριως σε μεγαλες ομαδες (το χω πετυχει με Μαντσεστερ και Ρεαλ) -Στην αρχη και στο ημιχρονο εχει ωραια σχολια -Μεχρι τωρα εχω ακουσει καλυτερη περιγραφη σε παιχνιδια με μεγαλες ομαδες -και μια ωραια ατακα στο τελος του 2ου παιχνιδιου μου στον ημιτελικο του τσουλου.Ειχα Παναθηναικο και πεταξα εξω Ρεαλ.Λεει ο Θαναηλακης "Σιγουρα δεν ειναι και το καλυτερο που περιμεναμε αλλα και τα μεγαλα παιδια μπορει να χασουν αν δεν προσπαθησουν" Στα - τωρα -η κλασικη ατακα πριν απο σεντρα οταν εισαι στο πλαι "Μαντεψτε ποιος/ποιος ειναι ο στοχος" "Τωραα!!!" πραγματικα τραγικο κατα τη γνωμη μου αν και σε βπηθαει να βγαλεις καθετη.... -"Αναπτυξη" -"Τα οοοοοο και τα ααααα :Ρ" -"Ω!Μπορει να εχασε την αυτοσυγκεντρωση του,αυτο ηταν αστοχο"ενω η μπαλα εφυγε ξυστα και ξεφυσαγα που δε το φαγα.... -"Σε εκεινο το στοχο μεσα στη μικρη περιοχη΄και οποιος καταλαβε καταλαβε.... -Με το σκορ στο 0-0 ¨Συνεληφθη σε θεση οφ σαιντ και χασε την ευκαιρια ναι σοφαρισει" επισης δεν εκφωνει τις αλλαγες και αντιθετα λεει μια κρυα ατακα,δεν εχει κανα σχολιο στα ριπλει των γκολ του στυλ "βλεπουμε ξανα εδω το γκολ....",στο τελικο του cl δεν εχει καμια ιστορικη αναφορα στην αρχη (τουλαχιστον στον ενα που επαιξα) και τελος το κουραστικο "η ομαδα" που μαλλον γινεται λογω απουσιας αδειας εκφωνησης του ονοματος της ομαδας... -Επισης η φωνη του Θαναηλακη μου θυμιζει ενα καρτουν στυλ μικι μαους
morgoth666 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Θαναηλακης λατρεια. Το βασικο προβλημα της περιγραφης ειναι οτι πολλες ατακες κανουν μπαμ οτι απλα τις μεταφρασαν και τους τις εδωσαν να τις πουν πχ "μεσα σε αυτα τα ασφαλη χερια" η "κλωτσαει δυνατα". Αν του χρονου τους δωσουν τα κειμενα και τους δωσουν την δυνατοτητα να παρεμβουν και να γραψουν τις φρασεις μονοι τους θα ειναι πολυ καλυτερο το αποτελεσμα. Εχει παντως την πλακα του.
panos2000gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Θαναηλακης λατρεια. Το βασικο προβλημα της περιγραφης ειναι οτι πολλες ατακες κανουν μπαμ οτι απλα τις μεταφρασαν και τους τις εδωσαν να τις πουν πχ "μεσα σε αυτα τα ασφαλη χερια" η "κλωτσαει δυνατα". Αν του χρονου τους δωσουν τα κειμενα και τους δωσουν την δυνατοτητα να παρεμβουν και να γραψουν τις φρασεις μονοι τους θα ειναι πολυ καλυτερο το αποτελεσμα. Εχει παντως την πλακα του. Παιδιά η αναμετάδοση είναι απλά τραγική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λες και βρισκόμαστε στο 1950 και έχουν βάλει 2 φιλόλογους να μεταδίδουν τον αγώνα. Εκτός των άλλων τα λάθη είναι άπειρα (κάνεις κεφαλιά και λέει σουτ κτλ κτλ).
PolonosJ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εμενα θα με βοηθηση κανενας με το προβλημα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα