nikkeii Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ελατε ρε παιδια, υπερβαλλετε.."πολλα χρονια πισω", "αθλιοτητα", "πισω στον ανταγωνισμο" λες και το PES ειναι εκτος ανταγωνισμου..το ιδιο ισχυει και για οσους υποστηριζουν με τοση αφοσιωση το Pro φυσικα.. Εμενα θα μου πει κανεις πως να κανω save τακτικη σε στοκ για να το φορτωνω αυτοματα οταν παιζω online?
frou-frou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Κοίταξε απλά δεν έχουν ανακαλύψει την μαγεία του Fifa. Ξέρω πολλούς που όταν το έπαιξαν δεν ξανασχολήθηκαν με το Pro. Σε όλες τις χώρες το Fifa πλέον κυριαρχεί ενώ το Pro κάθε χρόνο και χειρότερα.Ίσως στην Ελλάδα δεν έχουμε ξεκολλήσει ακόμα από το όνομα Pro.Να φανταστείς μόλις βγήκε το πρώτο Pro Εvolution Soccer 3 είχα καταενθουσιαστεί από την χαρά μου γιατί έπαιζα το fifa που ήταν μια πατάτα και μισή.Είδαμε το φώς μας τότε με το Pro γιατί έβγαινε μόνο σε κονσόλες. Δυστυχώς η Κοnami δεν έχει αλλάξει και πολλά πράγματα από τότε.Δεν μπορούσε να βγάλει το Pro to 6 με γραφικά next gen και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Μια χαρά ήταν γιατί το κατέστρεψαν.
nikkeii Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 και στην τελικη δεν εχει και νοημα..για αλλους ισχυει το ενα και για αλλους ισχυει το αντιθετο..δεν τρεχει τιποτα, ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι ειτε ετσι ειτε αλλιως..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εύχομαι αυτά που λέτε να ισχύουν για την έκδοση FIFA για τις κονσόλες, γιατί η έκδοση FIFA για PC, εμένα με απογοήτευσε. Καμία σχέση με όλους αυτούς τους διθυράμβους που γράφετε.
Jastonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εύχομαι αυτά που λέτε να ισχύουν για την έκδοση FIFA για τις κονσόλες, γιατί η έκδοση FIFA για PC, εμένα με απογοήτευσε. Καμία σχέση με όλους αυτούς τους διθυράμβους που γράφετε. Το ίδιο έχω ακούσει και εγώ; Τελικά αξίζει το 11 για πισί;
PolonosJ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εχω ενα προβλημα οταν παταω για να παιξω μαστερ λιγκ ονλινε μου βγαζει το παρον μηνυμα : Δεν μπορειτε να μαιξετε σε αυτη τη λειτουργεια λογω των περιορισμων που επιβαλλουνστη συνδεση σαςοι συσκευες δικτυωσης που χρησιμοποιειτε .Μπορειτε να παιξετε μονο ενας με εναν.Το προβλημα αυτο μπορει να λυθει εαν συνδεσετε το υλικο σας απευθειας στο Διαδυκτιο ή εαν διαμορφωσετε τη συσκευη δικτυωσης σας,οπως ο δρομολογητης σας Εφαρμογη DMH,αντιστοιχησης θυρας,ρυθμισης πινακα NAT και αλλων πυθμισεων δρομολογητη στο PC σας.Τα εκαστοτε συστηματα ενδεχεται να χρησιμοποιουν διαφορετικη ορολογια.... Σας παρακαλω ας βοηθηση καποιος στο προβλημα μου Ευχαριστω εκ των πρωτερον!!!!
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Το ίδιο έχω ακούσει και εγώ; Τελικά αξίζει το 11 για πισί; Μια χαρά αξίζει. Είναι καταπληκτικό παιχνίδι, σίγουρα καλύτερο από το περσινό Fifa10/console (που ήταν κι αυτό πάρα-πάρα πολύ καλό). Τώρα αν κάποιου δεν του άρεσε, γούστο του καπέλο του. Κατεβάστε το demo και δείτε το ιδίοις όμμασι, τζάμπα είναι. Έχει κάποιες διαφορές με την έκδοση για κονσόλα (όπως και κάποιες ελλείψεις που άλλους τους ενοχλούν λίγο, άλλους καθόλου) αλλά η ουσία του gameplay είναι ίδια. Μάλιστα σε κάποια σημεία (και όχι μόνο στα γραφικά) η έκδοση για PC είναι καλύτερη.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Το ίδιο έχω ακούσει και εγώ; Τελικά αξίζει το 11 για πισί; Η απάντηση στο αντίστοιχο topic!
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Manuel, άστα τα σάπια! Αφού το ξέρεις ότι μόλις βγει το manager κι εσύ κι εγώ θα τα παρατήσουμε και τα Fifa και το Pro και θα αρχίσουμε τις πορείες στο Ουέφα! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2010 από nzeppos
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Manual, άστα τα σάπια! Αφού το ξέρεις ότι μόλις βγει το manager κι εσύ κι εγώ θα τα παρατήσουμε και τα Fifa και το Pro και θα αρχίσουμε τις πορείες στο Ουέφα! Μα παντελώς εντελώς όμως! Αλλά καμιά φορά που χάνω στο manager θέλω να παίξω κάτι απλό για να μπορώ να νικάω και να ξαναβρίσκω την αυτοπεποίθησή μου!
fearwhatnow Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρά αξίζει. Είναι καταπληκτικό παιχνίδι, σίγουρα καλύτερο από το περσινό Fifa10/console (που ήταν κι αυτό πάρα-πάρα πολύ καλό). Τώρα αν κάποιου δεν του άρεσε, γούστο του καπέλο του. Κατεβάστε το demo και δείτε το ιδίοις όμμασι, τζάμπα είναι. Έχει κάποιες διαφορές με την έκδοση για κονσόλα (όπως και κάποιες ελλείψεις που άλλους τους ενοχλούν λίγο, άλλους καθόλου) αλλά η ουσία του gameplay είναι ίδια. Μάλιστα σε κάποια σημεία (και όχι μόνο στα γραφικά) η έκδοση για PC είναι καλύτερη. Δεν ξερω τι στην ευχη εχει κανει η ΕΑ στην εκδοση του pc και το ΑΙ παιζει τοσο ρεαλιστικα.Σουτ εκτος περιοχης χωρις δισταγμο (μεχρι και απο τα 30 μετρα το μπουμπουνανε) , σεντρες, μακρινα πλασε οταν ο τερματοφυλακας ειναι εκτος θεσης, απιστευτα 1-2 στην επιθεση και ανοιγματα στον κενο χωρο.WTF.Πλακα μας κανουν εκει στην ΕΑ?Εχω fifa 10/wc/fifa 11 στο ps3 και αυτα που βλεπω στην εκδοση του pc απο το ΑΙ δεν γινονται.
VictoriusGS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα στα ριπλει του αγωνα, το ιδιο αντιμετωπιζα και στο ντεμο.. πιο αναλυτικα: πχ -βαραω ενα σουτ κ παει λιγο εξω ή μετα απο ενα φαουλ που δινει καρτα..δειχνει ριπλει της φασης.. -και το προ κολλαει 7/10 φορες στην αρχη και στο τελος του ριπλει, οταν περναει απο την οθονη το σημα του προ στα φιλικα..και στο κοπα λιμπερταδορες το αναλογο σημα.. τι μπορει να φταιει; εχω το πισι της υπογραφης.. edit: παραθετω και μια εικονα του προβληματος..! κολλαει σε αυτο το σημειο για 2-3 δευτερολεπτα.. ---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ---------- Αν μπορουσε καποιος να μου απαντησει..διοτι χανεται ολη η αξια του παιχνιδιου με αυτα τα κολληματα σε καθε ριπλει..thx:fear:
Inler Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχουν τιποτα καλυτερες ρυθμισεις για την καμερα(wide);
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Παντως το lineup δεν ειναι και ο,τι καλυτερο.. Οπως και στο 2010. Μερικοι παικτες δε ταιριαζουν σε καμμια θεση στο υπαρχον συστημα της καθε ομαδας. Επισης ειναι σπαστικο μερικες φορες που τους αλλαζεις θεση και δε παιρνουν το σωστο ρολο. Πχ τον τοποθετω πανω δεξια επιθετικο και μου τον βγαζει κεντρικο επιθετικο.
morgoth666 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Πατας τετραγωνο-->choose role και του αλλαζεις την θεση (αν πχ απο SS θες να τον κανεις WF). Αυτο το πραγμα ρε παιδι μου να μπαινουν εδω μεσα φιφα φανμποηδες και να μας πρηζουν ποσο γαμει η μπαιχνιδαρα της ΕΑ δεν το καταλαβαινω. ΟΚ αφου ειναι τοσο θεικο μπορειτε να τα συζητησετε στο τοπικ σας, εμας γιατι μας πρηζετε? Θα μου πεις και το τοπικ του Φιφα πιο πολλες αρνητικες αναφορες στο Προ εχει παρα για το Φιφα, λεπτομερειες. Εκπληκτικο το αντιστοιχο BAL στο ΦΙΦΑ, ξεκινας παικτη και μπαινεις σε οποια ομαδα θες (ξεκινησα Γιουβε) στην οποια μπαινεις κατευθειαν βασικος. Hardcore Sim, οχι σαν το arcade Pro, να τα βλεπουμε αυτα. Και για να ειμαι οντοπικ το BAL ειναι πολυ καλυτερο απο περσυ και προπερσυ, επιτελους του εδωσαν λιγη σημασια οπως ειχαν κανει περσυ στο ML.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα