Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εάν ο darron gibson της man utd έχει shoot accuracy 66 τι να πεις...

στα 22 του με λίγες συμμετοχές έχει αυτά τα τέρματα

παρτον http://www.pesstatsdatabase.com/viewtopic.php?f=51&t=1318 .....

περιμενε νΑ βγει κΑνενα patch οπως pesedit κλπ και θα τα φτιαξουν ολα

Δημοσ.

Mετά απο πόσο καιρό εμφανίζεται στην πιάτσα το edit με original roster,original στατιστικά,original φανέλες και original ονόματα ομάδων....?

Δεν βρίσκω τον Ιμπαγασάκο ρε γαμώτο :P

Δημοσ.
Ωραίο το πρόγραμμα που τους έκανε μετάφραση..:lol:

pes2011spelling.jpg

( Από την Ιταλο-Ελληνική έκδοση για XBOX )

Αν ήταν πρόγραμμα, δε θα είχε τέτοια λάθη. Η ανθρώπινη βλακεία είναι αξεπέραστη.

Δημοσ.

ρε παιδια οι ομαδεσ απο το λιμπερταδορες ειναι μονο 4???κ κατι ακομα οι ομαδες pes και d2 ti αποσκοπουν???

Δημοσ.
Το έβαλε κανείς; Σε εμένα τα ονόματα των ομάδων δεν αλλάζουνε (ελληνικη εκδοση).

το εβαλα,τα ονοματα αλλαξαν,μπηκε bundersliga(λιγες ομαδες μονο,μεχρι τωρα),θα προσθετουν συνεχεια και καινουργια πραγματα με τα επομενα patch που θα βγαλουν( το pesedit βγαζει συνεχεια....οταν λεμε συνεχεια,εννουμε συνεχεια ομως...γιαυτο και η αριθμηση ειναι στο 0.1...εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας ακομα)αν και μπραβο τους,επειδη ηταν πααααραααα πολυ γρηγοροι)εγω περιμενω και τo gamingaccess patch που μου αρεσει προσωπικα!α και ο pato den εχει μαλλια...ζητησαν συγγνωμη ομως(και ελεγα τι κουρεμα ειναι αυτο!!!!!)

Δημοσ.

Έβαλα κι εγώ το patch, τα ονόματα των ομάδων λογικό είναι να μην αλλάζουν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ έκδοση. Εγώ είδα πως για κάποιο λόγο δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το v-sync. Είναι greyed out και μόνιμα on..

Δημοσ.

Ρε παιδιά για το Master-league έχω ακούσει οτι θα μπορείς να παίζεις Online με άλλους...Αυτό ισχύει μόνο στο αυθεντικό η και στο αντιγραμμένο παιχνίδι?

Δημοσ.
Ρε παιδιά για το Master-league έχω ακούσει οτι θα μπορείς να παίζεις Online με άλλους...Αυτό ισχύει μόνο στο αυθεντικό η και στο αντιγραμμένο παιχνίδι?

Εννοείται μόνο στο αυθεντικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτήσω λίγο, το feeling του παιχνιδιού και το gameplay γενικά είναι ίδιο με αυτό του demo?

έχοντας παίξει μόνο το ντέμο μέχρι τώρα έχω άσχημες εντυπώσεις, παίζω προ πολλά χρόνια, και το φετινό είναι τελείως μάπα, φθηνή αντιγραφή του φίφα κάνανε, αν είναι δυνατόν, το πρό είχε μια αίσθηση μοναδική, αυτό με τις πάσες που καναν καλά το καναν, αλλά γενικά το γ*μ*σαν λίγο το game με τις αλλαγές που καναν στα animations και στον τρόπο τρεξίματος, τρίπλας κτλ δηλαδή προσωπικά αν έπαιρναν το περσινό προ και άλλαζαν απλά τη πάσα θα ήμουν διατεθημένος να το αγοράσω, τώρα όμως έτσι όπως το καναν με τίποτα...

Επεξ/σία από darksize_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...