tsakonas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ωραία δε θα χρειαστεί να το αγοράσω φέτος
Luxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Στην εκδοση για υπολογιστη, τι επιλογες για την ταχυτητα εχει; Υπαρχει καποιος στανταρ τροπος για να κανεις αναποδο ψαλιδακι;
CODEC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 http://pesedit.com/forums/showthread.php?2863-PESEdit-com-2011-Patch-Version-0-1-Released!-30-09-10&p=59057&viewfull=1#post59057
pavlos1908 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Στο online mode μου βγαζει προβλημα και με αφηνει να παιξω μοναχα 1 vs 1...Ουτε 2 vs 2 ουτε master league online ουτε τιποτα..Μονο 1 vs 1..Και μου λεει οτι κατι στο ιντερνετ μου μια ρυθμιση θελει..Καμια βοηθεια γιατι δεν ξερω απο αυτα??? Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
Luxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Τωρα θα αρχισουν να βγαινουν δεκαδες updates. Αν βαλεις το ενα, δε θα λειτουργει το αλλο. Ποια Updates προτιματε εσεις; Το ελληνικο ή καποιο αλλο;
jim22479 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον , συμπερασμα υστερα απο μιας μερας συνεχομενου παιχνιδιου : 1) Το Fifa ειναι για κλαααματα , 2) Το PRO ειναι για γελιααα χαχαχαχαχαχαχα, Αρα , επιστροφη στο Sensible world of soccer !!! Αντε γεια !!!!
pagratios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αγγλικό μενού έχει γιατί αυτό που βρήκα έχει μόνο ελληνικά, ισπανικά, πορτογαλικά και ιταλικά.
trelomhxmhx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ενώ κάτι κοσμοϊστορικά κλεψίματα όπου μετά το PC μου αλλάζει παίκτη επειδή θεωρεί ότι είναι πιο κοντά ένας παίκτης που είναι πιο μακριά... είναι one of a kind. όχι δεν θωρεί ότι ο πιο κοντινός παίκτης είναι πιο κοντά σ αυτόν που πασάρει (αυτό ίσως γινόταν στα προηγούμενα) απλά μάλλον βρισκόταν στην ίδια ευθεία με τον πιο μακρινό στο 11 πρέπει να κατευθύνεις την πάσα, πάει ακριβώς όπου την πας, δεν πάει αυτόματα στον πιο κοντινό για να το ελαττώσω έπρεπε να το ρίξω στο επίπεδο "κανονικός" και στο "κορυφαίος" μάλλον δεν το έπαιξα ποτέ
john2gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 όχι δεν θωρεί ότι ο πιο κοντινός παίκτης είναι πιο κοντά σ αυτόν που πασάρει (αυτό ίσως γινόταν στα προηγούμενα) απλά μάλλον βρισκόταν στην ίδια ευθεία με τον πιο μακρινόστο 11 πρέπει να κατευθύνεις την πάσα, πάει ακριβώς όπου την πας, δεν πάει αυτόματα στον πιο κοντινό για να το ελαττώσω έπρεπε να το ρίξω στο επίπεδο "κανονικός" και στο "κορυφαίος" μάλλον δεν το έπαιξα ποτέ Διαβάζεις ρε συ τι λέω ή μπα ; Μίλησα για πάσα; Οχι. Στις πάσες μια χαρά είμαι, αν και η δύναμη είναι μερικές φορές ότι να 'ναι, ενώ άλλοτε πατάς πάσα και μπροστά και την δίνει πλάγια. Εντάξει, bug-ιές που οι συγκεκριμένες (το τονίζω) δεν γίνονται συχνά και δεν υπάρχει λόγος αναφοράς τους. Επίσης, σε σχέση με το demo, είναι περισσότερο έντονο το blend μεταξύ free και guided passing. Στο demo έκανες περισσότερες 'free' πάσες που πηγαίνανε όπου όριζες, ενώ στην final αρκετές φορές είναι 'guided' και πάνε ακριβώς πάνω στους παίκτες. Είπα ότι την κλέβω και ενώ η μπάλα κυλάει μου αλλάζει παίκτη επειδή θεωρεί κάποιον ότι είναι πιο κοντά ενώ δεν είναι (σε semi-assisted καταστάσεις). Και ας πούμε ότι φταίει το semi-assisted σου λέω εγώ, γιατί λοιπόν δεν άλλαζε όντως στον πιο κοντινό όπως όφειλε βάση προγραμματισμού; Bug-ιά είναι!
Luxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Οδηγοι για κολπα υπαρχουν ρε παιδες; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stratigos24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον , συμπερασμα υστερα απο μιας μερας συνεχομενου παιχνιδιου : 1) Το Fifa ειναι για κλαααματα , 2) Το PRO ειναι για γελιααα χαχαχαχαχαχαχα, Αρα , επιστροφη στο Sensible world of soccer !!! Αντε γεια !!!! χαχαχαχαχαχ! Καθετος.....αλλα το fifa παντως μαρεσει...
apoel1926 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 εάν ο darron gibson της man utd έχει shoot accuracy 66 τι να πεις... στα 22 του με λίγες συμμετοχές έχει αυτά τα τέρματα
pavlos1908 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Το παρακατω μου βγαζει και με αφηνει να παιξω 1 vs 1 μονο.. ''Δεν μπορειτε να παιξετε σε αυτη την λειτουργια λογο των περιορισμων που επιβαλλουν στην συνδεση σας οι συσκευες δικτυωσης που χρησιμοποιειτε. μπορειται να παιξετε μονο σε ενας εναντιον ενοσ(αγωνας καταταξης) στο γρηγορο αγωνα.το θεμα αυτο μπορει να λυθει εαν συνδεσετε το υλικο σας απευθειας στο διαδικτυο η εαν διαμορφωσετε τη συσκευη δικτυωσης σας,οπως ο δρομολογητης σας,εφαρμογη DMZ,αντιστοιχηση θυρας,ρυθμιση πινακα ΝΑΤ και αλλων ρυθμησεων δρομολογητη στον υπολογιστη σας..τα εκαστοτε συστηματα ενδεχεται να χρησιμοποιουν διαφορετικη ορολογια''
Sadako Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Τελικά ρε παιδιά κυκλοφόρησε η full έκδοση για PC;
pagratios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Τελικά στα replay αφήσανε την σπαατική κάμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα