ikskarda Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 και αν καποιος δε το αγορασει αλλα το "βρει" θα παραμεινει με ελληνικη μεταδοση και ελληνικο μενου ?
nikpoth Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 συγνωμη, αλλα εσυ που το ξερεις οτι δεν εχω παιξει και τις 2 εκδωσεις πληρες? απο τον θειο σας λεει τιποτα?...εσυ πως γινεται να βγαζεις συμπερασματα για μενα, οταν μου λες, οτι εγω δεν μπορω να κανω το ιδιο?..δεν το καταλαβαινω...Τελοσπαντον, οπως θελω γραφω οπου θελω γραφω, μεχρι να με κανουν μπαν...Επισης, ελευθερια στην αποψη και εκφραση. Και σχετικα με το σωβρακο, που το ξερεις οτι φοραω σοβρακο?? ---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:15 ---------- ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?? ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ?? ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΙΔΙΑ ΡΕ....καντε οτι θελετε...ουτε να απαντησουμε σε ερωτησεις? ουτε να εκφραστουμε?!? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤ που ειμαστε ΑΝτιθετοι?? εξηγατε μου το λιγο επειδη εισαι UNREAL!....δεν υπαρχετε, με το που σας πουν κατι το αντιθετο, αμεσος μπαινουν τα ΜΠΑΝ, και τα ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑΤΑ και καλα....ΑΠΟΨΗ ειναι αν θελετε την ακουτε, αν θελετε δεν ασχοληστε...αλλα αφου ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ...τοτε...τα θελει ο ....σας. Και σε ρωτώ λοιπόν..και τα δυο τα έχεις δοκιμάσει σε pc στην τελική έκδοση? Το πως μιλάς είναι δικό σου θέμα και το τι νομίζεις για τους υπολοιπους.έχει να κάνει καθαρά με το χαρακτήρα σου βασικά. Το θέμα ξέρεις πιο είναι?σε θυμάμαι και πέρυσι να κανεις διαφήμιση στο συγκεκριμένο game και πρόπερσι.δεν γράφεις για να πεις την άποψη σου νομίζω,αλλα απλά για να προσπαθήσεις να χαντακώσεις κάποιο άλλο είτε λέγεται προ είτε λέγεται όπως θέλεις.
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 και αν καποιος δε το αγορασει αλλα το "βρει" θα παραμεινει με ελληνικη μεταδοση και ελληνικο μενου ? Οχι.Πριν λιγο ειδα οτι "βγηκε" η γερμανικη εκδοση.Μπορεις να παρεις εκεινη και μετα να βαλεις αλλα πακετα γλωσσας οταν θα ειναι διαθεσιμα.
papeipa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Fearwatnow δεν σημαινει οτι επειδη ειναι τοπικ για το προ δεν μπορουμε να το σχολιαζουμε και αρνητικα. Διαντυμπανιζεις εδω και 1-2 βδομαδες οτι εχεις στα χερια σου την full εκδοση για pc.Πως τη βρηκες ρε αδερφε?Μηπως εμπορευεσαι το προιον? Στα λεω γιατι κανεις μια υπερανθρωπη προσπαθεια να μας πεισεις οτι η τελικη εκδοση πολυ ανωτερη απο το ντεμο και οτι το παιχνιδι τα σπαει.Μεχρι και η πειρατικη εκδοση για το 360 λες οτι δεν ειναι η πληρης εκδοση. Αλλα ευτυχως ματια εχουμε και κρινουμε,ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΤΕΜΟ/ΦΟΥΛ ΕΚΔΟΣΗΣ. Ολοι με το προ μεγαλωσαμε ,το προ αγαπησαμε,για το προ τραγουδησαμε,για το προ τσακωθηκαμε με τους φιλους μας,για το προ ξενυχταγαμε κτλπ,αλλα δυστηχως απο το 2007-μεχρι τωρα παιζουμε το φαντασμα του. Υ.Γ Το gameplay το ξεπερναω γιατι ειναι υποκειμενικο,Στα αλλα ομως?Ξεφτιλα....ροστερ?ομαδες?ηχος?Σχολιασμος?Γηπεδα?φιλαθλοι?Διχτυα τερματων? Πραγματικα δεν βρησκω ενα λογο για να του δωσω μια ευκαιρια. Υ.Γ1 Δεν εχουν ολοι την pc εκδοση να τα βελτιωσουν με patch.Οι κατοχοι 360/ps3 τι κανουν?
ikskarda Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι.Πριν λιγο ειδα οτι "βγηκε" η γερμανικη εκδοση.Μπορεις να παρεις εκεινη και μετα να βαλεις αλλα πακετα γλωσσας οταν θα ειναι διαθεσιμα. ευχαριστω φιλε για την πληροφορια , αλλα τι εννοεις με το να βαλεις ? να αγορασω το παιχνιδι δεν παιζει , οποτε καταλαβαινεις πως θα το βρω . οποτε οταν θα το κανω download θα πρεπει να κατεβασω καποια συγκεκριμενη εκδοση ? δεν υπαρχει universal ? εννοεις οτι θα πρεπει να κανω update μεσω απο το παιχνιδι η απο καποιο patch που θα φτιαχτει , καποιο .bin/.img που θα χει γινει edit ? στο pes 2010 ενω ηταν στα ελληνικα το μενου πηγαινες στις ρυθμισεις και το αλλαζες.
casabel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις παρέλαβα το pro11 στα Ελληνικά! Η Ελληνική περιγραφή είναι άστοχη πολλές φορές αλλά έχει επιλογή για ταχύτητα παιχνιδιού και αυτό μου άρεσε..
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Fearwatnow δεν σημαινει οτι επειδη ειναι τοπικ για το προ δεν μπορουμε να το σχολιαζουμε και αρνητικα.Διαντυμπανιζεις εδω και 1-2 βδομαδες οτι εχεις στα χερια σου την full εκδοση για pc.Πως τη βρηκες ρε αδερφε?Μηπως εμπορευεσαι το προιον? Στα λεω γιατι κανεις μια υπερανθρωπη προσπαθεια να μας πεισεις οτι η τελικη εκδοση πολυ ανωτερη απο το ντεμο και οτι το παιχνιδι τα σπαει.Μεχρι και η πειρατικη εκδοση για το 360 λες οτι δεν ειναι η πληρης εκδοση. Αλλα ευτυχως ματια εχουμε και κρινουμε,ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΤΕΜΟ/ΦΟΥΛ ΕΚΔΟΣΗΣ. Ολοι με το προ μεγαλωσαμε ,το προ αγαπησαμε,για το προ τραγουδησαμε,για το προ τσακωθηκαμε με τους φιλους μας,για το προ ξενυχταγαμε κτλπ,αλλα δυστηχως απο το 2007-μεχρι τωρα παιζουμε το φαντασμα του. Υ.Γ Το gameplay το ξεπερναω γιατι ειναι υποκειμενικο,Στα αλλα ομως?Ξεφτιλα....ροστερ?ομαδες?ηχος?Σχολιασμος?Γηπεδα?φιλαθλοι?Διχτυα τερματων? Πραγματικα δεν βρησκω ενα λογο για να του δωσω μια ευκαιρια. Υ.Γ1 Δεν εχουν ολοι την pc εκδοση να τα βελτιωσουν με patch.Οι κατοχοι 360/ps3 τι κανουν? - Οι κατοχοι της εκδοσης για κονσολες εχουν το δικο τους τοπικ ή κανω λαθος? - Που ειπα οτι η εκδοση 360 δεν ειναι τελικη?? - Για ποια υπερπροσπαθεια μιλας?Φαντασματα βλεπεις?Δεν ειδες που πιο πανω σχολιαζω και τα αρνητικα?Μου φαινεται οτι απλα την λες στους αλλους ετσι για το κεφι σου. - Ροστερ αλλαζω,ηχο αλλαζω,σχολιασμο αλλαζω,διχτυα αλλαζω, γηπεδα αλλαζω...Ουπς!Εχω και pc.Αρα του δινω ευκαιρια. - Αnimations δεν μπορω να αλλαξω για αυτο και το κραζω σε αυτο τον τομεα. Α!Απο μεσα Σεπτεμβρη το εχω.Ας πουμε οτι εχω ακρες.Παντως οπως βλεπεις δεν το εκανα leak στο διαδικτυο.Πριν λιγο βγηκε η Γερμανικη και δεν ειναι η δικη μου.Αλλοι με κονσολες παιρνουν τις κοπιες τους νωριτερα και τις πετανε αμεσως για κατεβασμα.
vagos13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πως το παρέλαβες, το είχες προπαραγγήλει?? γιατί νόμιζα ότι αύριο έβγαινε.
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πως το παρέλαβες, το είχες προπαραγγήλει?? γιατί νόμιζα ότι αύριο έβγαινε. Ηδη το Πλαισιο το εχει στα ραφια απο ο,τι εμαθα.Μαλλον εμαθαν για το μεταμεσονυχτιο του Seven οποτε το εβγαλαν νωριτερα για πωληση.
PolonosJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια φετος απο οτι ακουσα δεν θα εχουμε kitserver???Αληθευει?? Πω το προ κυκλοφορηση και στην περιοχη που βρισκομαι μονο γερμανος υπαρχει ο οποιος επειδη ειναι τεταρτη το απογευμα ειναι κλειστος και ηθελα σημερα να λιωσω χαχαχ!! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2010 από PolonosJ
Deponakias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Αμα παμε στο πλαισιο θα το εχει το παιχνιδι???
antnatal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 άμεσα διαθέσιμο λέει το σαιτ του πλαισιο
-f-o-f-o13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα το πλαισιο με πηρε τηλ και μου ειπε αυριο το πρωι η παραδοση! και για το μπλουζακι που δινει δωρο ειπε πως κολησε στο τελωνειο και πως θα με ενημερωσουν να παω να το παραλαβω απο εκει!
frou-frou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εγώ το βρήκα ήδη στα Μultirama σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη ετοιμοπαράδοτο αλλά δεν το είχανε προς πώληση ακόμα. Ίσως από το απόγευμα και μετά. Δεν ξέρω γιατί μάλλον είναι συμφωνία. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2010 από frou-frou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα