nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Στην Ιαπωνία και την Ελλάδα όμως λένε Προ.
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει μετά την ελληνική περιγραφή πιστεύω πως δεν θα παίξω Pro. Κάτι πήγε να γίνει με τα γραφικά και το gameplay φέτος αλλά αυτό το τραγικό πράγμα απλά δεν υπάρχει με τον ελληνικό σπικάζ. Πάρτε μαθήματα από το 2Κ που βρίσκεται σε άλλα επίπεδα στον τομέα της περιγραφής. Δεν θα παιξεις pro λογω της περιγραφης?Μαλιστα.Το ακουσαμε και αυτο.Ξερεις καποιο απο τα 2 ποδοσφαιρακια που να εχει περιγραφη της προκοπης?Βαλε την ισπανικη περιγραφη στο pro ή παρε την ιαπωνικη εκδοση και βαλε τους Ιαπωνες να ευχαριστηθεις.Τα επιπεδα της 2k δεν θα τα φτασουν ποτε γιατι προκειται για εταιριες με εντελως αταλαντους και χωρις φαντασια executives.
ikskarda Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 επειδη ρωτησα και πιο πανω θα υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης της περιγραφης απο ελληνικα σε αλλη γλωσσα ? ελπιζω και στο μενου να γινεται αλλαγη
dp@pa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Περιεργο,αλλου λενε το αντιθετο Πολυ απλα εδω θα σου πουνε για το προ, και στο θρεντ του φιφα θα σου πουνε το φιφα. Εγω σου προτεινο, να διαβασεις τι λενε, αλλου στον κοσμο, επειδη εδω στην ελλαδα εχουμε την νοωτροπια να μην αλλαζουμε σοβρακα και να φοραμε τα ιδια, καθε χρονο, χωρις να δοκιμασουμε κατι καινουργιο. Εγω ασπουμε, θα σου ελεγα, μην εισαι χαζος και δωσεις λεφτα σε ενα μισο τελειωμενο παιχνιδι. Πηγαινε αγορι μου και παρε το ολοκληρωμενο φιφα που το προ προσπαθει να γινει εδω και 2 χρονια. Τα μισα πραγματα οπως το 360ο Move (τις φιφας) ουτε καν δουλευει σωστα. Και πολλα αλλα. Και επισης, εσυ τι θες? simulation η αrcade? An arcade, τοτε παρτο με κλειστα ματια οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.
nikpoth Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ απλα εδω θα σου πουνε για το προ, και στο θρεντ του φιφα θα σου πουνε το φιφα. Εγω σου προτεινο, να διαβασεις τι λενε, αλλου στον κοσμο, επειδη εδω στην ελλαδα εχουμε την νοωτροπια να μην αλλαζουμε σοβρακα και να φοραμε τα ιδια, καθε χρονο, χωρις να δοκιμασουμε κατι καινουργιο. Εγω ασπουμε, θα σου ελεγα, μην εισαι χαζος και δωσεις λεφτα σε ενα μισο τελειωμενο παιχνιδι. Πηγαινε αγορι μου και παρε το ολοκληρωμενο φιφα που το προ προσπαθει να γινει εδω και 2 χρονια. Τα μισα πραγματα οπως το 360ο Move (τις φιφας) ουτε καν δουλευει σωστα. Και πολλα αλλα. Και επισης, εσυ τι θες? simulation η αrcade? An arcade, τοτε παρτο με κλειστα ματια οπως ειπε ο φιλος πιο πανω. Απορώ πως βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις ελέγξει τις τελικές εκδόσεις.(προφανώς σύμφωνα με το παράδειγμα,εκτος ότι έχεις τσακωθεί με την μπανιέρα,θα σου πρότεινα να αλλάξεις κάνα σώβρακο και στη συνεχεια να δοκιμάσεις και τα δυο game) το fifa είναι κατώτερο του demo του.είναι πιο γρήγορο από το demo,και πιο εύκολο. Το προ ακόμα δεν το είδαμε,οποτε έχουμε εικόνα μονο από το demo.υπομονή λοιπόν.
polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Απορώ πως βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις ελέγξει τις τελικές εκδόσεις.(προφανώς σύμφωνα με το παράδειγμα,εκτος ότι έχεις τσακωθεί με την μπανιέρα,θα σου πρότεινα να αλλάξεις κάνα σώβρακο και στη συνεχεια να δοκιμάσεις και τα δυο game)το fifa είναι κατώτερο του demo του.είναι πιο γρήγορο από το demo,και πιο εύκολο. Το προ ακόμα δεν το είδαμε,οποτε έχουμε εικόνα μονο από το demo.υπομονή λοιπόν. Το προ είναι ίδιο με το ντέμο. Έχω την τελική έκδοση...
EKTELESTES Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε, έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ, δεν έχει υποτυπώδη νοημοσύνη να το καταλάβετε;; Τι διάολο μπαίνετε στα θέματα του Pro να παροτρύνετε τους ΠΑΝΤΕΣ να αγοράσουν FIFA;;;
nikpoth Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε, έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ, δεν έχει υποτυπώδη νοημοσύνη να το καταλάβετε;; Τι διάολο μπαίνετε στα θέματα του Pro να παροτρύνετε τους ΠΑΝΤΕΣ να αγοράσουν FIFA;;; Αυτό ακριβώς.Ενώ έπρεπε να ακούμε εντυπώσεις υπάρχει μια μανία για διαφήμιση.και αυτό φαίνεται από ορισμένα άτομα γιατί και πέρυσι τα ίδια μας λέγανε και κάθε χρόνο υποστηρίζουν τίτλους με παρωπίδες. polakis το έχεις στο pc?
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το προ είναι ίδιο με το ντέμο. Έχω την τελική έκδοση... Παλι ψεμματα λες.Εχεις την πειρατικη εκδοση του προ στο XBOX360.Kαι η τελικη εκδοση δεν ειναι ιδια με του ντεμο.Για αρχη οι διαιτητες δεν σφυρανε τρεις και λιγο οπως στο ντεμο και αφηνουν περισσοτερο πλεονεκτημα.Θελεις και αλλες αλλαγες σε σχεση με το ντεμο?Μπορω να σου κανω μια σελιδα με τις διαφορες.
wakabanka Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 επειδη ρωτησα και πιο πανω θα υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης της περιγραφης απο ελληνικα σε αλλη γλωσσα ? ελπιζω και στο μενου να γινεται αλλαγη Στο 10 μπορούσες να κατεβάσεις σαν αρχεία που τοποθετείς στο directory του παιχνιδιού όποια περιγραφή ήθελες πχ ισπανική,ισπανική από μεξικανούς ακόμη κι αν δεν ήταν στην έκδοση που είχε τα ελληνικά μενού.
antnatal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παλι ψεμματα λες.Εχεις την πειρατικη εκδοση του προ στο XBOX360.Kαι η τελικη εκδοση δεν ειναι ιδια με του ντεμο.Για αρχη οι διαιτητες δεν σφυρανε τρεις και λιγο οπως στο ντεμο και αφηνουν περισσοτερο πλεονεκτημα.Θελεις και αλλες αλλαγες σε σχεση με το ντεμο?Μπορω να σου κανω μια σελιδα με τις διαφορες. για πες μερικές (όχι για το πολακις αλλά για εμάς).
dp@pa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Απορώ πως βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις ελέγξει τις τελικές εκδόσεις.(προφανώς σύμφωνα με το παράδειγμα,εκτος ότι έχεις τσακωθεί με την μπανιέρα,θα σου πρότεινα να αλλάξεις κάνα σώβρακο και στη συνεχεια να δοκιμάσεις και τα δυο game)το fifa είναι κατώτερο του demo του.είναι πιο γρήγορο από το demo,και πιο εύκολο. Το προ ακόμα δεν το είδαμε,οποτε έχουμε εικόνα μονο από το demo.υπομονή λοιπόν. συγνωμη, αλλα εσυ που το ξερεις οτι δεν εχω παιξει και τις 2 εκδωσεις πληρες? απο τον θειο σας λεει τιποτα?...εσυ πως γινεται να βγαζεις συμπερασματα για μενα, οταν μου λες, οτι εγω δεν μπορω να κανω το ιδιο?..δεν το καταλαβαινω...Τελοσπαντον, οπως θελω γραφω οπου θελω γραφω, μεχρι να με κανουν μπαν...Επισης, ελευθερια στην αποψη και εκφραση. Και σχετικα με το σωβρακο, που το ξερεις οτι φοραω σοβρακο?? ---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:15 ---------- ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?? ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ?? ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΙΔΙΑ ΡΕ....καντε οτι θελετε...ουτε να απαντησουμε σε ερωτησεις? ουτε να εκφραστουμε?!? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤ που ειμαστε ΑΝτιθετοι?? εξηγατε μου το λιγο επειδη εισαι UNREAL!....δεν υπαρχετε, με το που σας πουν κατι το αντιθετο, αμεσος μπαινουν τα ΜΠΑΝ, και τα ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑΤΑ και καλα....ΑΠΟΨΗ ειναι αν θελετε την ακουτε, αν θελετε δεν ασχοληστε...αλλα αφου ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ...τοτε...τα θελει ο ....σας.
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Aρχιζουμε: - Για τους διαιτητες τα ειπαμε. - Τερματοφυλακες πιανουν τα απιαστα, σπανιως κανουν λαθος και ειναι καταπληκτικοι στις εξοδους.Απλα το παρακαναν εκει στην Konami γιατι απο χαλια περυσι φετος τους παραεκαναν καλους.Αnyway, το θετικο ειναι οτι δεν θα σας σπασουν τα νευρα με πολυ γελοια γκολ. - Τα σουτ ειναι πιο δυσκολα απο ο,τι στο ντεμο.Μερικα εκτος περιοχης πραγματικα σκοτωνουν τους θεατες αν δεν σημαδεψεις σωστα. - Μειωθηκε σε σχεση με το ντεμο η συχνοτητα ψαλιδιων.Εχει παλι αλλα οχι οσα στο ντεμο. - Καλυτερη αλληλοκαλυψη του ΑΙ στην αμυνα και περισσοτερη πιεση οταν επιτιθεσαι απο τα ακρα σε σχεση με το ντεμο οπου αρκετες φορες σε αφηναν χαλαρο να κανεις σεντρα. - Εξαιρετικη δουλεια εχει γινει στον τροπο που επιτιθεται το ΑΙ στο top player.Σουτ εκτος περιοχης,σεντρες και επιβολη ρυθμου οποτε χρειαζεται το αποτελεσμα. - Με τις μικροτερες ομαδες και παικτες ξυλοκοπους δυσκολευεσαι μεχρι και κοντρολ να κανεις.Ενδεικτικα πηρα την Wigan (που δεν ειναι και απο τις χειροτερες ομαδες) και επαιξα εναντιον της Barcelona.Μου βγηκε το λαδι.Ανελεητο σφυροκοπημα, αναγκαστικα για πρωτη φορα να διωχνω την μπαλα τυφλα προς το κεντρο και οποτε μπορουσα να παγωνω τον ρυθμο. Στα αρνητικα τωρα: - Αν μουλαρωσει το μηχανημα δεν στριβει ο παικτης.Θα φαει κολλημα.Εχουμε κατι σαν 360 κινηση αλλα δεν ειναι τελειοποιημενη.Κυριως με πιο αμπαλους σε χαρακτηριστικα παικτες το βλεπουμε αλλα δεν οφειλεται αποκλειστικα στα ratings που εχουν.Θελουν και αλλη βελτιωση τα animations. - Oι σεντρες ειναι σχετικα αυτοματοποιημενες - Αρκετα εντυπωσιακα γκολ.Σε καποιους αρεσει σε αλλους οχι.Θα προτιμουσα να ειναι ενα κλικ λιγοτερα.Το καλο ειναι οτι οι random καταστασεις ειναι ακομη περισσοτερες λογω και της εκτασης των γηπεδων. Για τα γραφικα δεν χρειαζεται να γινει αναφορα.Ματια εχουν ολοι και βλεπουν.Ειναι απλα συγκλονιστικα με ολα στο full. O ηχος εντος γηπεδου ειναι για γελια αλλα ειναι ετοιμα τα chants ηδη οποτε φτιαχνεται αυτο.
ikskarda Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 τα παιδια στο αντιστοιχο θεμα για το pes 2011 στο ps3 και στο xbox αναφερονουν οτι δεν γινεται το μενου απο ελληνικα στα αγγλικα καθως επισης και η περιγραφη παραμενει ελληνικη , εκτος και αν καταλαβα εγω λαθος .
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Αν το παρεις στο pc σε λιγες μερες θα υπαρχουν ολα τα πακετα γλωσσας για κατεβασμα και για μενου και για περιγραφη.Αγορασε λοιπον την Ελληνικη εκδοση και ριξε μεσα μετα ο,τι πακετο γλωσσας σε ενδιαφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα