alexis333 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Πες τα ρε αδερφέ, πραγματικά υπάρχουν πολλοί που παίζουν με το speaker ενεργοποιημένο (είτε ξένο είτε Έλληνα)? Έχω να παίξω με περιγραφή από την εποχή του PS1. Μα δε προσφερει τπτ ο speaker στο παιχνιδι .... Μονο τα νευρα μας σπαει και δε μας αφηνει να παιξουμε ....
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Σε κάποια παιχνίδια γενικά γίνεται καλή δουλειά (πχ. NBA 2k, NHL 2k, ίσως και στο NHL της EA Sports). Αλλά στα ποδοσφαιράκια η περιγραφή ανέκαθεν ήταν εντελώς άθλια (είτε στο Pro, είτε στο Fifa). Πραγματικά δεν προσφέρει τίποτα.
Conmack Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ο θειος το εφερε; Δε το βρισκω! Oχι ακομη...σαν να κοιμαται ο θειος
Anubis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι ρε παιδια ποιος σας ειπε οτι βγηκε επισημα το παιχνιδι?
john2gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μόνο το 4 είναι τραγικό, στα άλλα δε βλέπω τίποτα τρελό, σιγά τι έγινε..μην αρχίζετε τις υπερβολές πάλι παιδιά. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι παίζεις strategy game και πιάνεις ένα unit, επιλέγεις "attack unit" και επιλέγεις μετά ένα άλλο (ή την βάση για να φτιάξεις νέα). Αν το unit που έβαλες να κάνει επίθεση πάει να κάτσει δίπλα στον αντίπαλο αντί να πυροβολεί και το χάσεις, θα πεις ότι είναι normal τα πράγματα και δεν τρέχει τίποτα;!;!;! (video με την πάσα. Σαφώς και την πάσα την είχα πατήσει πριν καν ακουμπήσει την μπάλα ο παίκτης για να την δώσει αμέσως χωρίς κοντρόλ). Ή μήπως αν ένα αντίπαλο unit είναι σε εμβέλεια και το δικό σου ξεκινάει να κάνει κύκλους γύρω από τον εαυτό του αντί να το πυροβολάει θα πεις ότι όλα είναι καλά;!;!;! (video με το ζεϊμπέκικο). Δηλαδή sorry, αλλά βλέπω τέτοιους συμβιβασμούς να κάνετε, που σε άλλα παιχνίδια δεν θα κάνατε με καμία παναγία. Αντ' αυτού, όπως στο παράδειγμα του strategy game θα λέγατε ότι είναι μ@λακία και θα παίζατε κάποιο άλλο!
alexis333 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι παίζεις strategy game και πιάνεις ένα unit, επιλέγεις "attack unit" και επιλέγεις μετά ένα άλλο (ή την βάση για να φτιάξεις νέα). Αν το unit που έβαλες να κάνει επίθεση πάει να κάτσει δίπλα στον αντίπαλο αντί να πυροβολεί και το χάσεις, θα πεις ότι είναι normal τα πράγματα και δεν τρέχει τίποτα;!;!;! (video με την πάσα. Σαφώς και την πάσα την είχα πατήσει πριν καν ακουμπήσει την μπάλα ο παίκτης για να την δώσει αμέσως χωρίς κοντρόλ). Ή μήπως αν ένα αντίπαλο unit είναι σε εμβέλεια και το δικό σου ξεκινάει να κάνει κύκλους γύρω από τον εαυτό του αντί να το πυροβολάει θα πεις ότι όλα είναι καλά;!;!;! (video με το ζεϊμπέκικο). Δηλαδή sorry, αλλά βλέπω τέτοιους συμβιβασμούς να κάνετε, που σε άλλα παιχνίδια δεν θα κάνατε με καμία παναγία. Αντ' αυτού, όπως στο παράδειγμα του strategy game θα λέγατε ότι είναι μ@λακία και θα παίζατε κάποιο άλλο! +1 Ειναι και σπαστικα μερικα bugs ...
morgoth666 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Τα 4 απο τα 5 βιντεο ειναι τραβηγμενα απο τα μαλια ελεος, μην επιμενεις, ειδικα το τελευταιο, περιμενα να δω κανα τακλιν στο γονατο και μου βαζεις ενα τζαρτζαρισμα με μια καραγκουνοβουτια, παρα πολυ καλα εκανε και δεν εδωσε εκει φαουλ. Το πνιξιμο ειναι κακο αλλα τουλαχιστον δεν ειναι glitch, μπορω να ανεχτω τους τερματζηδες να πνιγουν γκολ (οπως και στην πραγματικοτητα) αρκει να μην ειναι glitch η κακο AI.
john2gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν με εκπλήσει η αντίδραση μερικών. Τα ίδια έλεγαν και για το PES2010 και είδαμε ποια τελικά είναι η γνώμη τους μετά από μήνες και όταν βγήκε το demo του PES2011. Κι είναι κρίμα γιατί όπως είχα πει για το demo I like it A LOT. Όσα έχει σφυρίξει στους αγώνες μου είναι όντως φάουλ και ειδικά στα 'μικρά' matches είναι ότι πρέπει μιας και αν δεν δώσει το φάουλ, παίζει να το φας το goal-άκι Που δεν έχει ΚΑΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την retail έκδοση. Είναι σαν να παίζω PES2010 με όλα τα προβλήματά του και απλά με καλύτερες πάσες (σημείωση: Στην retail οι πάσες πλέον δεν είναι τόσο "free" όσο στο demo. Την μια πάνε καρφάκι σε κοντινούς παίκτες και την άλλη πάνε όπως στο demo, στο σημείο που την έκανες). Epic fail στην σύγκριση demo με final. Πραγματικά epic fail. Και πατάς το πόδι του παίκτη μου; Δώσε το foul ή άφησε πλεονέκτημα ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ρίχνεις αγκωνιές ή σπρώχνεις; Φάουλ ρε (τώρα το ονομάσατε τζαρτζάρισμα μερικοί την στιγμή που δεν γίνεται διεκδίκηση αλλά απλώνει σαν μουσκάρι το χέρι του). Αυτά θα το ξαναπώ, ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο demo του. Και επειδή μάλλον δεν έχετε ιδέα τι εστί τζαρτζάρισμα (ώμος με ώμο... όχι απλώνω το χέρι μου κι όποιον πάρει ο χάρος μέχρι να γίνει δική μου η μπάλα): Τζαρτζάρισμα νοείται ώμος με ώμο.
morgoth666 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Θα βγαλουμε τα δυναμομετρα του Βαρουχα τωρα σιγα σιγα
Deponakias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Στις 30 δεν βγαινει? Εσυ που το βρηκες και το παιζεις?
jumper_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αφου κανει κατι για αποσυμπιεση μετα σταματαει την εγκατασταση χωρις κανενα μυνημα κλπ..Εχω τα win7prof 64bit... Kαμια ιδεα?
EKTELESTES Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Προφανώς παίζει την έκδοση του PS3, που έχει ήδη βγει. Δε ξέρω αν είναι 100% retail, αλλά θα δούμε και εμείς σύντομα. Η σύγκριση με το strategy και τα παραδείγματα ήταν άσχετα εντελώς πάντως με το θέμα μας. Επιμένω, ότι μόνο το 4 θεωρώ πρόβλημα, τα άλλα είναι πταισματάκια ΕΩΣ τίποτα, όπως το σπρώξιμο και πέσιμο που δεν δόθηκε φάουλ. John, τη σέβομαι τη γνώμη σου, απλώς πιστεύω ότι υπερβάλλεις γιατί ίσως είχες πολύ ψηλά τον πήχη. Περίμενε να το παίξουμε κι εμείς ( να δούμε και pc και xbox κλπ πχ ) και να ακούσεις και τις δικές μας απόψεις ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα