Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, οι διαιτητές της τελικής έκδοσης δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς του demo. Να παίξετε τρεις-τέσσερις αγώνες στο demo προτού παίξετε την retail έκδοση. Δεν δίνουν τίποτα λέμε :lol:. Και δεν μπορούσαν να λείπουν οι φανφαριές του Pro. Σε έναν αγώνα, 5 μ@λακίες. Καλά τα πάμε και φέτος:

Ωραίος ο αμυντικός. Μαγκιά, τρελή μαγκιά να αφήνουμε ακάλυπτο τον παίκτη και να μην πηγαίνουμε να τον κόψουμε. Τι πρέπει να κάνουμε; Πηδηματάκια από εδώ κι από εκεί. Εντυπωσιακή ΑΙ των αμυντικών μας για ακόμη μια φορά δηλαδή (την φάση την έσωσα με έναν μακρινό παίκτη που πάτησα και άλλαξα. Γιατί αν περίμενα από την άμυνα μου... ζήτω που καήκαμε. Ντάντεμα σαν καλά παιδάκια)

Και βλέπεις ότι είναι αντίπαλος κοντά και τι πατάς; Πάσα στον τερματοφύλακα. Όόόόόόχι κοινέ θνητέ. Ο αμυντικός σου δεν θα κάνει ότι τον διέταξες και ούτε θα δοθεί φάουλ. Γιατί; Επειδή πίνεις μπάφους και παίζεις Προ

Τώρα κατάλαβα γιατί η Konami έβαλε το blur effect. Για να μην φαίνονται τα fouls. Βέβαια αν δείτε προσεκτικά (ή αν πατάτε το pause), φαίνεται το πάτημα των αντιπάλων στα πόδια των παικτών μου. Αλλά γιατί να δώσει foul; Άσε τους να βάλουν κάνα goal μωρέ (ο πρώτος παίκτης τρώει τα μούτρα του για τα καλά ενώ ο άλλος κρατήθηκε τουλάχιστον όρθιος. Και να πεις ότι έδινε πλεονέκτημα να πω πάει και έρχεται. Αλλά δεν).

Εντάξει, no comments εδώ πέρα. Και ΟΚ, εγώ έβαλα το goal αλλά ειλικρινά τώρα, αν ήταν να με νοιάζει μόνο η νίκη θα περίμενα ένα trainer. Ποδοσφαιράκι θέλω να παίξω ρε. Και παναγία μου, τι κάνει ο μεθυσμένος ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Δηλαδή για όνομα!

Είπαμε, αν δεν ματώσει δεν είναι foul. Δεν έβαζαν κάνα κουμπί για να ρίχνει και κάνα uppercut λέω εγώ. Περισσότερη πλάκα θα είχε!

Επεξ/σία από john2gr
  • Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε "top player" βαθμό δυσκολίας είναι το goal του βίντεο #4;

Eπειδή και στο demo σε χαμηλότερα επίπεδα δυσκολίας έκαναν τέτοιες τσολιές, αλλά στο top player είχαν φυσιολογικές αντιδράσεις.

Δημοσ.

Εννοείται ότι όλος ο αγώνας (άρα όλες οι παραπάνω φάσεις) είναι σε Master League με Top Player. Και όσον αφορά τον Ελληνικό σχολιασμό, πραγματικά το αφήνω σαν έκπληξη σε όσους αγοράσουν τελικά το Pro :lol: :lol:

Δημοσ.
Μόνο το 4 είναι τραγικό, στα άλλα δε βλέπω τίποτα τρελό, σιγά τι έγινε..μην αρχίζετε τις υπερβολές πάλι παιδιά.

Ακριβώς...

Δημοσ.
Έπρεπε να κάνεις quote 4 βίντεο για του το πεις;

:rolleyes:

Σορυ φιλε μου απλα ειμαι καινουργιος και δεν γνωριζω πολλα θα το κανω εντιτ

Δημοσ.

Ποπο βλακεια ...

Καλα τον speaker ετσι κι αλλιως δεν τον αντεχα και τον εκλεινα στα προηγουμενα pro αλλα σε αυτο ειναι ειναι μεγαλη ξενερα ....

Δημοσ.
Ποπο βλακεια ...

Καλα τον speaker ετσι κι αλλιως δεν τον αντεχα και τον εκλεινα στα προηγουμενα pro αλλα σε αυτο ειναι ειναι μεγαλη ξενερα ....

Πες τα ρε αδερφέ, πραγματικά υπάρχουν πολλοί που παίζουν με το speaker ενεργοποιημένο (είτε ξένο είτε Έλληνα)? Έχω να παίξω με περιγραφή από την εποχή του PS1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...