Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
κατι αλλο που θελω να ρωτησω : στα προηγουμενα PRO , μπορουσες να αλλαξεις την επιθετικοτητα της ομαδας σου μεσα στο παιχνιδι ( πρασινο,κιτρινο,κοκκινο,μπλε...). Εδω πως το κανεις;

Και τι σημαινουν οι χρωματιστες τελιτσες αριστερα και δεξια της οθονης , οταν ενας παικτης εκτελει ελευθερο,φαουλ,κορνερ ;;

Την ιδια απορια εχω και γω..

Δημοσ.

πολύ ωραία γραφικά, πολύ ωραίο gameplay, ακόμα κι αυτό που "δυσκόλεψαν" τις πάσες, δεν με χάλασε, το κάνει και πιο ρεαλιστικό. Αυτό που μου έσπασε τα νεύρα και άντεξα μόνο 1 αγώνα, είναι τα άπειρα φάουλ. Δηλαδή όπως και να τον μαρκάρεις του κάνεις φάουλ. Έλεος, ελπίζω να είναι μόνο λόγο demo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην μπλεκεις με τετοια... (ebay is your friend)...Παρε καποιο χειριστηριο xbox η ps2-ps3 μαζι με εναν μετατροπεα στην μιση τιμη απο οτι ελλαδα :P

Επεξ/σία από stergi17
Δημοσ.
πολύ ωραία γραφικά, πολύ ωραίο gameplay, ακόμα κι αυτό που "δυσκόλεψαν" τις πάσες, δεν με χάλασε, το κάνει και πιο ρεαλιστικό. Αυτό που μου έσπασε τα νεύρα και άντεξα μόνο 1 αγώνα, είναι τα άπειρα φάουλ. Δηλαδή όπως και να τον μαρκάρεις του κάνεις φάουλ. Έλεος, ελπίζω να είναι μόνο λόγο demo

Φέτος αν πηγαίνεις πάνω στον παίχτη πατώντας συνέχεια Χ θα σου δώσει φάουλ 7/10. Πρέπει να το πατάς σε συγκεκριμένες στιγμές, μόλις κατάλαβα το πως και γιατί, βρήκα λύση. Είχαμε συνηθίσει όλοι να πηγαίνουμε με φουλ πίεση πάνω στον επιτιθέμενο.

Πάντως αν δείτε τα ριπλέι, τα περισσότερα από αυτά που σφυρίζει είναι ΟΝΤΩΣ φάουλ.

Δημοσ.
Φέτος αν πηγαίνεις πάνω στον παίχτη πατώντας συνέχεια Χ θα σου δώσει φάουλ 7/10. Πρέπει να το πατάς σε συγκεκριμένες στιγμές, μόλις κατάλαβα το πως και γιατί, βρήκα λύση. Είχαμε συνηθίσει όλοι να πηγαίνουμε με φουλ πίεση πάνω στον επιτιθέμενο.

Πάντως αν δείτε τα ριπλέι, τα περισσότερα από αυτά που σφυρίζει είναι ΟΝΤΩΣ φάουλ.

Τι φαουλ ειναι?μπαλα βρησκεις και σφυραει το κορακι,του κοβεις απο πισω τα ποδια και λεει παιζεται,απορω πως με το τοσο σφαλτσα σφυριγματα δεν μπαινουν μεσα οι φιλαθλοι να τα σπασουν ολα,θα το γυρναγε απο football σε fighting εκει να δεις επιτυχια.

Δημοσ.
Τι φαουλ ειναι?μπαλα βρησκεις και σφυραει το κορακι,του κοβεις απο πισω τα ποδια και λεει παιζεται,απορω πως με το τοσο σφαλτσα σφυριγματα δεν μπαινουν μεσα οι φιλαθλοι να τα σπασουν ολα,θα το γυρναγε απο football σε fighting εκει να δεις επιτυχια.

Του κόβεις από πίσω και λέει παίζεται;; Ειλικρινά έχω παίξει αρκετές ώρες και αυτό δε το έχω δει.

Ένα θέμα όμως με τα φάουλ που το είχε και το 10 είναι ότι αν κάνεις ΚΛΑΔΕΜΑ σε παίχτη από τον οποίο έχει φύγει η μπάλα, τότε ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ ενώ τον ξαπλώνεις κάτω κανονικά.

Επίσης, αυτό γινόταν συχνά και σε παίχτη παίχτη που ήταν να πάρει μπάλα σε 1-2 πάσες, με αποτέλεσμα να σου χαλάει το παίξιμο όλο και να μη παίρνεις και τίποτα.

Δημοσ.
[...]

Ένα θέμα όμως με τα φάουλ που το είχε και το 10 είναι ότι αν κάνεις ΚΛΑΔΕΜΑ σε παίχτη από τον οποίο έχει φύγει η μπάλα, τότε ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ ενώ τον ξαπλώνεις κάτω κανονικά.

[...]

Κλασική τσατσιά για να κόψεις κατεβασιά :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...