Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Αχα και είσαι ευχαριστημένος με το 2009! ....Γιαυτό πάει η Ελλάδα κατά διαόλου.:cry:

Η Ελλαδα παει κατα διαολου επειδη υπαρχει κοσμος που του αρεσει το Pro 2009?

You lost me sir.

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ουσιαστικά δεν παίζεις...

Παίζεις FIFA, παίζεις Pro...

Όταν λέμε παίζουμε Pro παίζουμε Pro...

Κάποιος άλλος που παίζει Pro, ας το εξηγήσει καλύτερα αν δεν με πιάνεις...

Εγώ παίζω μόνο Pro αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε μπορεί να χει γνώμη κάποιος που ασχολείται και με τα δύο...

On topic. Between Nov & Dec; Τα τελευταία χρόνια τέλη Οκτώβρη δεν έβγαινε;

Δημοσ.

Εννοώ ότι κάποιος που ξέρει το Pro και το κατέχει δεν παίζει και δεν μπορεί να παίζει άλλα ποδοσφαιράκια!

Όχι επειδή ένα από τα δύο είναι κακό, απλά αν παίζεις και τα δύο αποκλείεται να ξέρεις και τα δύο καλά.

Το ίδιο ισχύει και για το FIFA φυσικά...

Απλά αυτό που συμβαίνει ότι πολλοί λένε και λένε και λένε για το τι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι χωρίς αν ξέρουν ή να έχουν δει κάθε σημείο και γενικότερα τη φιλοσοφία του παιχνιδιού.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, δεν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει σώνει και καλά να είναι καμένος με ένα από τα δύο παιχνίδια, αλλά τουλάχιστον μη επιμένει και λέει ότι το παιχνίδι είναι μούφα και ότι θέλει πολλές αλλαγές, κλπ...

Δημοσ.

^ Ίσα-ίσα που έχοντας εμπειρία και από τα δύο παιχνίδια είναι σε θέση περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο να εκφέρει γνώμη και να προχωρά σε συγκρίσεις. Επίσης, μπορεί κάποιος να παίζει από ένα παιχνίδι τη μέρα σε FIFA και PES και κάποιος άλλος να αφιερώνει ένα διώρο/μέρα στο καθένα. Και οι δύο παίζουν και FIFA και PES, αλλά άλλη η εμπειρία του ενός και άλλη του άλλου. Οπότε σαν συλλογισμός, σόρι, αλλά νομίζω ότι είναι κομματάκι άστοχος.

Και τα Kick Off και Sensible Soccer ήταν διαφορετικά, κι όμως μπορώ να σου γνωρίσω άτομα που διέπρεψαν ή διαπρέπουν και στα δύο.

Δημοσ.
Εννοώ ότι κάποιος που ξέρει το Pro και το κατέχει δεν παίζει και δεν μπορεί να παίζει άλλα ποδοσφαιράκια!

Όχι επειδή ένα από τα δύο είναι κακό, απλά αν παίζεις και τα δύο αποκλείεται να ξέρεις και τα δύο καλά.

Το ίδιο ισχύει και για το FIFA φυσικά...

Απλά αυτό που συμβαίνει ότι πολλοί λένε και λένε και λένε για το τι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι χωρίς αν ξέρουν ή να έχουν δει κάθε σημείο και γενικότερα τη φιλοσοφία του παιχνιδιού.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, δεν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει σώνει και καλά να είναι καμένος με ένα από τα δύο παιχνίδια, αλλά τουλάχιστον μη επιμένει και λέει ότι το παιχνίδι είναι μούφα και ότι θέλει πολλές αλλαγές, κλπ...

Μη μιλάτε για το FIFA και τους χιμπατζίδες παίκτες σας παρακαλώ.Και αν δεν πειθετε δεστε κανα Gametrailer ή κανα Gamespot να δειτε βαθμολογίες.Το FiFA δεν υπάρχει όπως δεν υπήρχε το ΝΒΑ Live . To Pro 2010 είναι μια χαρά και επιτέλους έχει και κάποιο ενδιαφέρον και στο Master League.

(Παρακαλώ να μιλάμε στο PC)

Δημοσ.

παιδια σορρυ πρωτον θα μιλαω χωρισ τονουσ και δευτερον το μονο που θελει το προο ειναι κανονικα ονοματα παικτων και ομαδων!αα και εχει καποιοσ παει στο πρωταθλημα προο??

Δημοσ.
το μονο που θελει το προο ειναι κανονικα ονοματα παικτων και ομαδων!

Με τα πατς που κυκλοφορούν, αυτό πρέπει είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει. :-)

Δημοσ.

κοιτα εχει και γερο ανταγωνισμο!!επειδι μπορει το φιφα να μην ειναι τοσο καλο οσο το προο μα ειναι καλουτσικο!!!α και φισικα θελει και καινουρια γηπεδα να φτιαξει οπωσ το καραισκακι να βαλει και ετσι να παιζου με μονο στον ναο!

Δημοσ.
^ Ίσα-ίσα που έχοντας εμπειρία και από τα δύο παιχνίδια είναι σε θέση περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο να εκφέρει γνώμη και να προχωρά σε συγκρίσεις. Επίσης, μπορεί κάποιος να παίζει από ένα παιχνίδι τη μέρα σε FIFA και PES και κάποιος άλλος να αφιερώνει ένα διώρο/μέρα στο καθένα. Και οι δύο παίζουν και FIFA και PES, αλλά άλλη η εμπειρία του ενός και άλλη του άλλου. Οπότε σαν συλλογισμός, σόρι, αλλά νομίζω ότι είναι κομματάκι άστοχος.

Και τα Kick Off και Sensible Soccer ήταν διαφορετικά, κι όμως μπορώ να σου γνωρίσω άτομα που διέπρεψαν ή διαπρέπουν και στα δύο.

Δεν είναι έτσι, δεν παίζει δύο παιχνίδια πρώτου προσώπου και κάνει συγκρίσεις.

Για να παίξεις PRO τουλάχιστον, για το FIFA δεν ξέρω γιατί δεν το έχω ψάξει και δεν παίζω το παιχνίδι τόσο, πρέπει να παίζεις μόνο Pro και πάλι αρκετοί είναι που δεν ξέρουν το παιχνίδι πολύ καλά και τι ζητάει...

Αν το ξέρει τόσο ας έρθει σπίτι μου να κάνουμε ένα match-άκι και θα καταλάβω αμέσως αν το έχεις ψάξει το παιχνίδι ή απλά παίζει για να παίζει...

Δημοσ.

αν καποιος παιζει μονο προ ή μονο φιφα δεν τον κανει καλο κριτικο παιχνιδιων! για να κρινεις ενα παιχνιδι πρεπει να ξερεις που φτανει ο ανταγωνισμος και μετα βλεπεις αν εισαι καλος ή οχι. μπορω να σε παιξω ενα παιχνιδι αν θελεις για να δεις ποσο κολημενος ειμαι με το προ αλλα πως να το κανουμε ρε παιδια...το φιφα προσπερασε. τι και αν το φιφα δεν εχει τραγουδακι με μπαφους και λοιπα...ειναι καλυτερο! και αν στο φιφα οι παιχτες μοιαζουν με πιθικια δεν πειραζει, και ο καραγκουνης το ιδιο κανει...

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το Fifa δεν μπορώ να καταλάβω σε αυτό το Thread...

Δεν είναι Pro Vs Fifa...

Όσο για το ποιος είναι καλός κριτικός παιχνιδιών, ξαναλέω δεν μπορείς να ζητάς να αλλάξει το Pro ζωτικά του στοιχεία επειδή εσύ δεν ξέρεις να τα χειρίζεσαι καλά, επειδή δεν έχει δώσει αρκετή βάση και επειδή μάλλον από ότι φαίνεται παίζεις δύο τρία ποδοσφαιράκια και δεν μπορείς να επικεντρωθείς σε ένα.

Δημοσ.

ολα τα ποστ για το φιφα ελεγαν...

εγω δεν ειπα οτι το προ δεν ειναι καλο, απλα οτι εχει μεινει στασιμο για την παρουσα τεχνολογια που συνοδευει τους κατασκευαστες. αραξε στις πρωτες επιτυχιες της και δεν εκανε προσπαθειες για εξεληξη.

αν οι κατασκευαστες βαριουνται να δημιουργησουν και πουλανε το ιδιο παιχνιδι τα τελευταια χρονια φυσικο ειναι να δω τι κανει ο ανταγωνισμος. εξυπνοι χρηστες ειμαστε και με μεγαλη μορφωση πανω στα παιχνιδια. επειδη εχουμε δει τεραστια εξεληξη στα παιχνιδια ποδοσφαιρου δεν μας αρεσει η στασιμοτητα.

Δημοσ.
και αν στο φιφα οι παιχτες μοιαζουν με πιθικια δεν πειραζει, και ο καραγκουνης το ιδιο κανει...

Μια λες οτι εχει μεινει στασιμο τεχνολογικά και από την άλλη λες ότι "δε πειράζει μας κανει"!

Δε σε πιάνω...!Μαλλον πρεπει να δεις τις απόψεις για Φιφα από αλλες χωρες σε αλλα φορουμ να δεις οτι φετος το Φιφα το κραζουν (πλην ΗΠΑ φυσικά;)) να στανιάρεις.

Θα μιλήσουμε για το Gameplay σας παρακαλώ γιατι εκει το PRO2010 δεν είχε καμία σχεση με τα 2 προηγουμενα ΠΡΟ (πολύ καλύτερα για μένα) και πόσο μάλλον να μιλάμε καλύτερα για το νέο PRO γιατι και αυτο ειναι εκτός θεματος.

Δημοσ.

sorry για τα offtopic αλλα κανενα ξενο forum δεν θα μου πει ποιο ειναι καλο και ποιο οχι. καλυτερος κριτης στο playroom μου ειμαι μονο εγω (οπως και ο καθε ενας στον χωρο του)

και δεν ειπα πουθενα δεν πειραζει μας κανει...

μακαρι το προ 11 να καταφερει να ταραξει τα νερα! ολοι οι gamers αυτο θελουμε!

Δημοσ.
sorry για τα offtopic αλλα κανενα ξενο forum δεν θα μου πει ποιο ειναι καλο και ποιο οχι. καλυτερος κριτης στο playroom μου ειμαι μονο εγω (οπως και ο καθε ενας στον χωρο του)

και δεν ειπα πουθενα δεν πειραζει μας κανει...

Ενταξει μονο εσυ! Ικανοποιήθηκες? Αντε με το καλό σε κανα Gamespot κριτή και αναλυτή!;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...