pagratios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Στα replay μήπως είναι κάπως η καμερα και δεν μπορείς να δεις καλά την φάση?
EKTELESTES Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Στα replay μήπως είναι κάπως η καμερα και δεν μπορείς να δεις καλά την φάση? Ναι, δεν έχει επιλογή απ' ότι είδα να την σηκώνεις ψηλά, όπως σε όλα τα παλιά προ. Κατά τα άλλα η ίδια είναι. Μάλλον λόγω του demo θα είναι αυτό, δε πιστεύω να μη μπορείς να σηκώσεις την κάμερα ψηλά στο κανονικό.
pagratios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά έχει μία χαμηλή και μία ψηλή δεν έχει την ευέλικτη αλλά ελπίζω όπως είπες να είναι του demo
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 τι ειναι πιο γραφικο να εχεις ενα παιχνιδι που να αλλαζει καθε χρονο(καποιες φορες στο καλυτερο καποιες στο χειροτερο)η να εχεις ενα παιχνιδι με ιδιο gameplay τοσα χρονια?Σε γενικες γραμμες παντα γιατι φυσικα εχει καποιες διαφορες με τα παλια φιφα... Ελπίζω να μην τα πιστεύεις πραγματικά αυτά που λες, γιατί τα Fifa08/Euro2008/09/10/WC2010 και 11 (σε κονσόλες και πλέον και σε PC) έχουν τόση σχέση με τα παλιά Fifa όσο και το Tehkan world cup με το PES6. Και δεν νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να διαφωνεί με αυτό το γεγονός, είτε του αρέσουν τα πρόσφατα Fifa είτε όχι. Επιπλέον για τις συγκρίσεις μεταξύ Fifa και PES μπορούμε να μοιραζόμαστε την άποψή μας στο σχετικό thread.
pagratios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Τα πέναλτι συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο να μπαίνουν τόσο δύσκολα?
gio@ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Τα πέναλτι συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο να μπαίνουν τόσο δύσκολα? μάλλον παίζεις πολλές φορές με φίλους σου και σε μάθανε fifa έχω να παίξω απτό 2004 euro cup (για τους ξύπνιους ) ελπίζω να έχει βελτιωθεί σε σχέση με το 10 γιατί εμένα δεν μου άρεσε (μπορεί να είμαι άσχετος/noob/πείτε με όπως θέλετε αλλά το pes2 δεν θα το ξεχάσω ποτέ ) το demo τι λέει αξίζει να το δοκιμάσω?
ex3Lmei Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μάλλον παίζεις πολλές φορές με φίλους σου και σε μάθανε fifa έχω να παίξω απτό 2004 euro cup (για τους ξύπνιους ) ελπίζω να έχει βελτιωθεί σε σχέση με το 10 γιατί εμένα δεν μου άρεσε (μπορεί να είμαι άσχετος/noob/πείτε με όπως θέλετε αλλά το pes2 δεν θα το ξεχάσω ποτέ ) το demo τι λέει αξίζει να το δοκιμάσω? To φιφα βελτιωνεται σταθερα! Το αλλο κοβει ραβει συνεχως και αντε να μάθεις παλι το gameplay.Δεν έχουμε τπτ αλλο να διαβασουμε, θα διαβαζουμε πάλι αλλαγες ?!? Φτάνει πια! Μονο τα γραφικα εντιπωσιαζουν κατα τα αλλα φρου φρου και αρώματα ειναι το προ! Φιφα βλεπω απο φετος μιας και βελτιωθηκαν τα γραφικα και δεν εχουμε χιμπατζηδες παικτες! Παιζω προ απο το 3 και σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω σε φιφα!
pagratios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μάλλον παίζεις πολλές φορές με φίλους σου και σε μάθανε fifa έχω να παίξω απτό 2004 euro cup (για τους ξύπνιους ) ελπίζω να έχει βελτιωθεί σε σχέση με το 10 γιατί εμένα δεν μου άρεσε (μπορεί να είμαι άσχετος/noob/πείτε με όπως θέλετε αλλά το pes2 δεν θα το ξεχάσω ποτέ ) το demo τι λέει αξίζει να το δοκιμάσω? Βασικά αν πάω για γωνία πάει εκτός τέρματος
stratigos24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Στο προ βλέπεις επίσης στατιστικά εν ώρα παιχνιδιου να σου πετάει ενω το άλλο οχι. Νομιζω και το fifa πεταει στατιστικα Εν τελη εχω καταήξει καπου. Αν και θα ηθελα να παιξουν ολοι fifa φετος (παντα επαιζα pro αλλα νομιζω το fifa που εγινε σαν xbox και play στο pc ειναι πολυ καλυτερο) ειναι λαθος να προσπαθει ο ενας να αλλαξει του αλλουνου τη γνωμη για το τι θα του αρεσει και το τι οχι. Ειναι το τι γεμιζει τον καθενα. Υπαρχουν και ατομα στο fifa και στο pro αντιστοιχα, που φτιαχνονται μονο και μονο απο το ονομα του game που παιζουνε. Γιατι ειναι λαθος δηλαδη? Οτι του αρεσει του καθενα.
konandrio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Για το pro εχει βγει και τραγουδακι, για το φιφα τι βγηκε? Καθε χρονο οταν βγαινει το προ ξενερωνω, οπως και τωρα, στην συνεχεια ομως καυλων@. Την γνωμη μου θα την πω σε κανα διμηνο. Οσες φορες δοκιμασα να παιξω φιφα στο pc εκανα unistall πριν τελειωσω αγωνα, τωρα εχω παιξει κανα 6 αρη παιχνιδακια και μου αρεσει, μαλλον φετος θα παρω και τα δυο, λιγο καλυτερα γραφικα να ειχε θα ηταν πολυ καλο και θα κοιταζε το προ στα ματια.
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Οσες φορες δοκιμασα να παιξω φιφα στο pc εκανα unistall πριν τελειωσω αγωνα Εγώ πάλι δεν το έβαζα καν. Φέτος όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι επιτέλους σχεδόν ίδιο με την κονσολάδικη έκδοση.
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες.... Η πρώτη φορά που έπαιξα στο PC game ποδοσφαίρου ήταν το Fifa 1995 (μαζί με το θρυλικό NBA Live 1995).... Όταν έπαιξα Pro 3 στο PS2.... τρελάθηκα..... όμως μετά το Pro 5.... το χάος... Fifa δεν έπαιζα.... κάτι με απωθούσε.... όμως τις τελευταίες δύο μέρες.... έχω να πω ότι παρόλο που το Pro 2011 έχει γίνει πολύ καλύτερο από πριν.... το Fifa 2011 είναι ανώτερο... πιο ρεαλιστικό, οι κινήσεις πιο φυσικές .... Γνώμη μου ... και μιλάτε με κάποιον φανατικό οπαδό το Pro.... πιστεύω ότι τώρα η Konami τρέχει να προλάβει την EA....
giwrgosd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Φανατικός του pes απο τοτε που βγήκε ,φετος θα το πάρω μονο για να συμπληρώσω την συλλογή μου.Το fifa μου φάνηκε καλύτερο ... Μακάρι ο χρόνος να με διαψεύσει
casabel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 τι σου φάνηκε καλύτερο? Χάλια είναι!..και μόνο που οταν βάζεις γκολ παγώνει ο παίκτης και περιμένει να πατήσεις κουμπί για να πανηγυρίσει..είναι για τα πανηγύρια!!!
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, επίσης όταν γίνονται αλλαγές έχει άκυρα πλάνα ενώ στο εξώφυλλο είναι ο Κακά που 2 χρόνια τώρα είναι πτώμα. Ας μην ξεχνάμε τα άθλια replay και τα τσίτα τεντωμένα δίχτυα που η μπάλα κάνει γκελ προς τα πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα