EKTELESTES Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Έβαλα και το Fifa 11 να το δω και...παναγία μου...η διαφορά στα γραφικά είναι ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ...!! Άκουγα που έλεγαν διάφοροι αλλά δε περίμενα ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ διαφορά! Ειλικρινά δε ξέρω τι βλέπετε, και στο gameplay, μου φαίνεται καλύτερο το Pro (πχ είναι υπερβολικά γρήγοροι κάποιοι παίχτες στο Fifa, η μπάλα φαίνεται περίεργη στον τρόπο που κινείται, αυτή μου φαίνεται αερόμπαλα και όχι του pro που είπαν κάποιοι ). ΟΚ, gameplay προφανώς για να είσαι πιο αντικειμενικός πρέπει να τα παίξεις ΠΟΛΥ και τα 2..αλλά ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ το Pro είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης, διαυγή γραφικά, ζωηρά χρώματα, πανέμορφα ριπλέι, παίχτες, γήπεδα, δίχτυα, ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ είναι.
Kostas120 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας παιδιά! Γράφτηκα στο forum σας μπας και βρω καμία λύση σε αυτό το πρόβλημα που έχω με το καινούριο pro γιατί εγώ δεν ξέρω να κάνω τίποτα Το κατέβασα από το link σας και στην αποσυμπίεση βγάζει το παρακάτω σφάλμα: Pro Evolution Soccer 2011 DEMO - InstallShield Wizard (ο τίτλος) και από κάτω λέει 1152: Σφάλμα εξαγωγής του C:\Users\user\AppData\Local\Temp\{DF09228D...Evolution Soccer 2011 DEMO.msi στην προσωρινή θέση. Μοιάζει λίγο με το πρόβλημα του pagratiou νομίζω... Δοκίμασα να το ξανακατεβάσω άλλες 3 φορές αλλά ακόμα το ίδιο βγάζει Στο πρόβλημα του pagratiou του λέτε ότι θα φταίει ο download manager, μήπως είναι το ίδιο και σε μένα;;; Αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω, please help me!!!
pagratios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας παιδιά! Γράφτηκα στο forum σας μπας και βρω καμία λύση σε αυτό το πρόβλημα που έχω με το καινούριο pro γιατί εγώ δεν ξέρω να κάνω τίποτα Το κατέβασα από το link σας και στην αποσυμπίεση βγάζει το παρακάτω σφάλμα: Pro Evolution Soccer 2011 DEMO - InstallShield Wizard (ο τίτλος) και από κάτω λέει 1152: Σφάλμα εξαγωγής του C:\Users\user\AppData\Local\Temp\{DF09228D...Evolution Soccer 2011 DEMO.msi στην προσωρινή θέση. Μοιάζει λίγο με το πρόβλημα του pagratiou νομίζω... Δοκίμασα να το ξανακατεβάσω άλλες 3 φορές αλλά ακόμα το ίδιο βγάζει Στο πρόβλημα του pagratiou του λέτε ότι θα φταίει ο download manager, μήπως είναι το ίδιο και σε μένα;;; Αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω, please help me!!! Τελικά με την τρίτη τα κατάφερα... και τις 3 με download manager το κατέβασα. Την πρώτη φορά με jdownloader από ubuntu και μετά το έκανα copy/paste στον σκληρό των windows. Τις άλλες 2 το κατέβασα από τα windows με idm αλλά την πρώτη είχα βάλει να κάνει ανασυγκρότηση που μάλλον έπαιξε ρόλο. Αλλά την 3η όλα καλά
fearwhatnow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Έβαλα και το Fifa 11 να το δω και...παναγία μου...η διαφορά στα γραφικά είναι ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ...!! Άκουγα που έλεγαν διάφοροι αλλά δε περίμενα ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ διαφορά! Ειλικρινά δε ξέρω τι βλέπετε, και στο gameplay, μου φαίνεται καλύτερο το Pro (πχ είναι υπερβολικά γρήγοροι κάποιοι παίχτες στο Fifa, η μπάλα φαίνεται περίεργη στον τρόπο που κινείται, αυτή μου φαίνεται αερόμπαλα και όχι του pro που είπαν κάποιοι ). ΟΚ, gameplay προφανώς για να είσαι πιο αντικειμενικός πρέπει να τα παίξεις ΠΟΛΥ και τα 2..αλλά ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ το Pro είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης, διαυγή γραφικά, ζωηρά χρώματα, πανέμορφα ριπλέι, παίχτες, γήπεδα, δίχτυα, ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ είναι. Καποιοι ειναι παρα πολυ προκατειλημμενοι υπερ του ενος ή του αλλου.Εμενα μ'εχει εντυπωσιασει το καινουριο pes στο pc.Αν εξαιρεσεις κατι εντελως αθλιες αποτομες κινησεις των παικτων το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο και εθιστικο το gameplay επιτελους μετα απο χρονια.Για τα γραφικα δεν θα μιλησω.Το οπτικο αποτελεσμα δεν μπορει να συγκριθει με κανενα fifa.Στα γραφικα αυτη τη στιγμη ειναι Pes2011>Fifa 11 pc/Fifa 11 ps3.Παντως θα εξακολουθησω να παιζω και τα 2 fifa αλλα φετος δεν θα γινει delete το pes οπως περυσι.
ex3Lmei Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καποιοι ειναι παρα πολυ προκατειλημμενοι υπερ του ενος ή του αλλου.Εμενα μ'εχει εντυπωσιασει το καινουριο pes στο pc.Αν εξαιρεσεις κατι εντελως αθλιες αποτομες κινησεις των παικτων το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο και εθιστικο το gameplay επιτελους μετα απο χρονια.Για τα γραφικα δεν θα μιλησω.Το οπτικο αποτελεσμα δεν μπορει να συγκριθει με κανενα fifa.Στα γραφικα αυτη τη στιγμη ειναι Pes2011>Fifa 11 pc/Fifa 11 ps3.Παντως θα εξακολουθησω να παιζω και τα 2 fifa αλλα φετος δεν θα γινει delete το pes οπως περυσι. Βλέπεις τα Demo τους και από τώρα βλέπεις αν θα κάνεις delete το παιχνίδι ή όχι? Είναι πολύ πρόορο για κάτι τέτοιο. Τέλοσπάντων για το gameplay τους καταλάβαμε τι διαφορά τους. Στο pro πρέπει να έχεις αναλογικό για να δίνεις σωστές πάσες γιατι οι περισσοτερες με τον σταυρό πάνε για κάθετες μπαλιές. Η ντρίπλα βλέπω είναι καλύτερη του φιφα απο το προ με μικρή διαφορά.Ενώ στο σουτ το φίφα ειναι καλύτερο του προ. Το φιφα εχει το όρο πλεονέκτημα στους διαιτητες ενω το προ απ οτι βλέπω το ξεχασανε εδω και 3χρονια. Για τα μαρκαρίσματα το φιφα κάνει λογικά μαρκαρισματα ενω το προ μπορει να ειναι διπλα του ο παίχτης να πατας κατι να τον μαρκάρει και αυτος να κάνει χωρο να τον περασει με άθλιο τροπο. Για τα γραφικά και τα 2 ειναι βελτιωμένα αλλα καλύτερα του προ(για μια στιγμή μου θύμισαν παιχτες απο το φίφα στο προ αλλά τα σορτς μια ζωή το προ θα ειναι βερμούδες απο το 2008)! Στο προ βλέπεις επίσης στατιστικά εν ώρα παιχνιδιου να σου πετάει ενω το άλλο οχι. Και τα 2 είναι βελτιωμένα στο gameplay αλλά το φιφα δεν εχει την τακτική του κοψε κατι και ραψε σε κάθε χρονια όπως μας εχει μαθει το προ! Οποιος κερδισει θα ειναι αυτος που θα έχει διάρκεια . Με τα demo δε μπορεις να πεις περισσοτερα. Αυτά!
Kostasd_G21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Παιίδες το Pro πολύ ανώτερο από πέρυσι,ενδεικτικα να αναφέρω μερικά πραγματάκια: -Ο παίκτης που έχει την μπάλα πηγαίνει πιο αργά σε σχέση με το τραίξιμο του χωρίς την μπάλα(πολύ σημαντική πρσθήκη...) -Τα σουτ γίνονται πιο δύσκολα αρα και πιο ρεαλιστικα δν γινεται καποιοι παικτες όπως Eto κ Ibra να βάλουν goal απο το κέντρο και σημαντικό ρόλο στην εκτέλεση παίζει η διάθεση του παίκτη. -Το παιχνιδι έχει ως επίκεντρο την πάσα και όχι την ντρίμπλα ή την ταχυτητα οπότε ξεχάστε παικτες φαντάσματα όπως Ronaldo και Ετο... -H άμυνα είναι πιο έξυπνη απο το 2010...
antonl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 [...]-Το παιχνιδι έχει ως επίκεντρο την πάσα και όχι την ντρίμπλα ή την ταχυτητα οπότε ξεχάστε παικτες φαντάσματα όπως Ronaldo και Ετο... [...] Και Μέσσι και Μέσσι...
ex3Lmei Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Παιίδες το Pro πολύ ανώτερο από πέρυσι,ενδεικτικα να αναφέρω μερικά πραγματάκια:-Ο παίκτης που έχει την μπάλα πηγαίνει πιο αργά σε σχέση με το τραίξιμο του χωρίς την μπάλα(πολύ σημαντική πρσθήκη...) -Τα σουτ γίνονται πιο δύσκολα αρα και πιο ρεαλιστικα δν γινεται καποιοι παικτες όπως Eto κ Ibra να βάλουν goal απο το κέντρο και σημαντικό ρόλο στην εκτέλεση παίζει η διάθεση του παίκτη. -Το παιχνιδι έχει ως επίκεντρο την πάσα και όχι την ντρίμπλα ή την ταχυτητα οπότε ξεχάστε παικτες φαντάσματα όπως Ronaldo και Ετο... -H άμυνα είναι πιο έξυπνη απο το 2010... Και η επίθεση είναι ανιαρή... Και η πάσα έχει μπερδευτεί με την κάθετη μπαλιά! Σωστά τα λες όμως! Αλλά αντί να βάζεις καραμέλες και βαρέλια για μπάλα φτιάξε και ξεχωριζε κάποια στο gameplay...
Deponakias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 επαιξα και τα 2... Λοιπον στα γραφικα το προ ειναι 10 φορες καλυτερο απο το φιφα... Μετα στο gameplay μην ψαρωνεται που λενε για το φιφα!Παιζοντας το περιστασιακα αυτο που καταλαβα οτι το φιφα εχει το ιδιο gameplay εδω και χρονια απλα καθε χρονο του προσθετουν νεα χαρακτηριστικα(360)... Αποτελεσμα ειναι παιζοντας το demo και στο πιο δυσκολο επιπεδο ειναι να νικησω ανετα την μπαρτσα με την τσελσι(ειχα μεινει και με 10) παρολο που εχω να ασχοληθω με φιφα πολλα χρονια(απο το 05 αποσο θυμαμαι)... Ενω το προ φετος για μενα αλλαζει τελειως το gameplay ριζικα!!! Παιζω τοσα χρονια προ και στο demo παιζωντας μπαρτσα-μπαγερν δυσκολευτηκα να νικησω (συγκεκριμενα τις πρωτες 2 φορες πηγα στα πεναλντι)... Μην τους ακουτε που λενε για το φιφα,προφανως παιζωντας το προ τα βρηκαν σκουρα και ισως να ειναι η αιτια που βγαζουν τοσο πολυ κομπλεξισμο απεναντι σαυτο το παιχνιδι...
ex3Lmei Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μην τους ακουτε που λενε για το φιφα,προφανως παιζωντας το προ τα βρηκαν σκουρα και ισως να ειναι η αιτια που βγαζουν τοσο πολυ κομπλεξισμο απεναντι σαυτο το παιχνιδι... Εγώ μια ζωή προ έπαιζα από το προ 3. Και μίλα στον εαυτό σου για κομπλεξισμο στο προ και μετά μιλα, γιατι καθε χρονο το προ έχει καταντησει ΓΡΑΦΙΚΟ με τις αλλάγες του στο gameplay! Και επιτέλους η πάσα ειναι πάσαααα και όχι καθετη μπαλιά που είναι τώρα το προ!
Deponakias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ μια ζωή προ έπαιζα από το προ 3. Και μίλα στον εαυτό σου για κομπλεξισμο στο προ και μετά μιλα, γιατι καθε χρονο το προ έχει καταντησει γραφικό με τις αλλάγες του στο gameplay! Και επιτέλους η πάσα ειναι πάσαααα και όχι καθετη μπαλιά που είναι τώρα το προ! Συγνωμη αν σε προσεβαλα αλλα δεν πηγαινε σε εσενα αυτο για το κομπλεξ... Δεν μπορω να ακουω ομως οτι το φιφα ειναι καλυτερο απο το προ.. Ειδικα με το που ειδα τα γραφικα γελασα με την ψυχη μου....
ex3Lmei Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνωμη αν σε προσεβαλα αλλα δεν πηγαινε σε εσενα αυτο για το κομπλεξ...Δεν μπορω να ακουω ομως οτι το φιφα ειναι καλυτερο απο το προ.. Ειδικα με το που ειδα τα γραφικα γελασα με την ψυχη μου.... Δεν έχει μεγάλη διαφορα...Μη ξεχνάς πως μια ζωή χιμπαντζιδες τους εβγαζα τους παιχτες στο φιφα,αλλά με το που επαιξα το προ είπα,ρε αντιγράψανε τους παιχτες απο το τωρινο φιφα? βεβαια ειδα τη διαφορα στη... βερμουδα του προ !
Deponakias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 τι ειναι πιο γραφικο να εχεις ενα παιχνιδι που να αλλαζει καθε χρονο(καποιες φορες στο καλυτερο καποιες στο χειροτερο)η να εχεις ενα παιχνιδι με ιδιο gameplay τοσα χρονια? Σε γενικες γραμμες παντα γιατι φυσικα εχει καποιες διαφορες με τα παλια φιφα...
speedy23 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μην τους ακουτε που λενε για το φιφα,προφανως παιζωντας το προ τα βρηκαν σκουρα και ισως να ειναι η αιτια που βγαζουν τοσο πολυ κομπλεξισμο απεναντι σαυτο το παιχνιδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα